Εφαγε τα κερατα του τοσα χρονια και τωρα τη γλυτωσε με 70.000! Του κλασανε τα αρχιδια!!!
Να ναι καλά τα κορόιδα οι ψηφοφόροι!
Εφαγε τα κερατα του τοσα χρονια και τωρα τη γλυτωσε με 70.000! Του κλασανε τα αρχιδια!!!
Ε ρε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που θελετε..................
απορω ποιος ψηφιζε πασοκ τοσα χρονια ρε γμτ πρεπει να ερχοταν εξωγηινοι να τους ψηφιζαν δεν εξηγειται αλλιως
οταν βαζαν με τα τσουβαλια τον κοσμο στο δημοσιο και διναν 10% αυξηση το χρονο στους μισθους ηταν καλα
ο κωλος μας ηταν βολεμενος
δεν μιλουσε κανενας τωρα που σφιξαν τα γαλατα εγιναν λαμογια και κλεφτες
κατακαημενη ρουμελη :S :S :S
δεν καταλαβες μαλλον το πνευμα μου μιλησα για ολους οχι μονο για το δημοσιοΑμαν ρε φιλε με την καραμελα του δημοσιου.....ολοι οι αλλοι εξω ηταν παναγιες ??? να σου θυμησω οτι 900 χιλιαδες αγροτες που επαιρναν επιδοτησεις με χωραφια και ζωντανα του γειτονα και του ξαδερφου και του φιλου....εβγαζαν κυβερνησεις πασοκ επι τετρταετιες και δεν πληρωναν φορους και ασφαλειες στον ΟΓΑ....αυτα ε τα ειπανε ποτε ??? να πουμε για τις ιδιωτικες εταιριες που εμπαιναν σφηνα στο δημοσιο ως εργολαβοι ?? τα ξεχασες?? για αυτο οι δρομοι ολοι ειναι μπουρδελα....αυτα δε τα ειδες ποτε ??? απο τοτε που βγηκε νομοθεσια για αναθεση εργων σε ιδιωτες .....επεσε η μασα του αιωνα απο ολες τις μπαντες....και εσυ ακομη εισαι κολλημενος με το δημοσιο .....ο ακης μονος του ,εφαγε ενα δις και αλλο ενα που το ψαχνουν στα νησια του πασχα.....ο ΓΑΠ με τον αδερφο του μονο σε αυτη την τριετια εικαζεται οτι απο το ταχυδρομικο εβγαλαν 14 δις ,εκ των οποιων προσφατα θα ακουσες οτι η μανα τους βρεθηκε με 500 μυρια απο δουλειες που εκανε στα χωραφια ή σκουπιζε σκαλες......πιο δημοσιο και μαντολες μας λες ...ενδιαφερθηκες ποτε να μαθεις ποσα επαιρνε ενας δασκαλος? ενας στρατιωτικος?ενας απλος υπαλληλος σε καποιο δημοσιο οργανισμο ?? υπηρχαν μεριδες δημοσιων που τα αρπαζαν βεβαια...εφοριακοι,τελωνιακοι,δικαστες,ΙΚΑ κλπ κλπ...αλλα αν τους μετρησεις ,αυτα που εφαγαν ηταν σταγονα στον ωκεανο πραγματικα....και καλα να κανουν να τους τιμωρησουν.....αλλα πρωτα απο πανω θα ερθει η καθαρση....και οχι απο κατω απο αυτον που εφαγε τα λιγοτερα .......Μεχρι και η τροικα ,πρωτο επιμαχο σημειο καθε φορα ,ειναι η παταξη της φοροδιαφυγης και οι δικοι μας οι εξορθολογιστες που θα μας βαλουν στον ισιο δρομο,κανουν οτι δεν ακουν......γιατι εκτος τις λιστες λαγκαρντ ,υπαρχουν και αλλες λιστες που εχουν ονοματα και ονοματα......
δεν καταλαβες μαλλον το πνευμα μου μιλησα για ολους οχι μονο για το δημοσιο
αλλα και στην τελικη επρεπε να περνει δλδ ενας υπαλληλος της ΔΕΗ 3 χιλιαρικα και οι καθαριστριες της ολυμπιακης 5 χιλιαρικα?
εγω ειπα οτι εμεις τους ψηφιζαμε και καλα να παθουμε τωρα
τωρα θυμηθηκαμε οτι ειναι λαμογια ενω ολοι το ξεραμε απο πιο μπροστα
απλως τοτε ηταν βολεμενος ο κωλος μας
ρε αδερφε μου καλε εγω δεν διαφωνω μ αυτα που λες αλλα λεω οτι για το οτι τραβαμε εχεις φταιμε με την ψηφο μας κανεις αλλοςκαταλαβα τι θες να πεις...αλλα στο προηγουμενο σχολιο σου εβαλες μονο το δημοσιο μεσα...δεν ειπες για καποιον αλλον εξω....τωρα για την ολυμπικη ,την ΔΕΗ κλπ κλπ...θα συμφωνησω αλλα αυτοι ηταν η μαριδα .....οσα εβγαζε ο μπομπολας με την ΑΚΤΩΡ σε ενα μηνα και ο κοκκαλης με την ιντρακομ....ηταν οι μισθοδοσιες οι μηνιαιες σε 5 ΔΕΚΟ ολων των υπαλληλων.....οσα βγαζει σημερα σε ενα μηνα απο το λαθρεμποριο καυσιμων ο μελισανηδης φτανουν και περισσευουν για να μην παρεις μετρα 14 δις σε ενα ετος.......αυτα μιλαω εγω.....επιορκος ενας πολιτης γιατι εισεπραξε 100 ψωροχιλιαρικα απο συνταξη του πεθαμενου πατερα του για 10 ετη ....και το διατυμπανιζουμε....οτι κατι πιασαμε....και ο αλλος 40 ετων εμπορος ναρκωτικων στην παραλλιακη με επαυλη και 20 αμαξια τυπου καγιεν και φεραρι...ολοι τον ηξεραν ,ολοι εξυναν την κεφαλη τους ...και ο τυπος δεν ειχε ΑΦΜ και κανεις δεν εδωσε ποτε την εντολη για να τον ψαξουν......και ο ακης ειναι κρατουμενος και παζαρευει την αποφυλακιση του ,με το αν θα ανοιξει το στομα του ή οχι για να μην καουν καποιοι......αν ο κοσμος δει τιμωρια στους επανω...να εισαι σιγουρος οτι ολοι θα σταματησουν την μασα.....οσο ο κοσμος βλεπει οτι η ΜΚΟ για το κοκκινο σκαθαρι της αθηνας ,πηρε επιδοτηση 9 μυρια ευρω με προεδρο τον αδερφο του Σαμαρα.....εσυ τι λες οτι θα πρπει να κανουμε ??? να απολυσουμε τον επιορκο υπαλληλο που παει στις 9 και φευγει στις μια(13.00) ???καιθα γλυτωσουμε 1200 ψωροευρω τον μηνα ....εξαλλου στην αγορα τα εριχνε αυτος ,οχι στις ελβετικες τραπεζες!!!!θα ηταν αδικο να μιλαμε για αστειοτητες και τετοια ποσα......ειδικα αν σερνει καμια οικογεναια απο πισω του......
επικοινωνείς ??? Από που και ως που την γλύτωσε?εγγύηση είναι για να μην προφυλακιστουν μέχρι την δικηΕφαγε τα κερατα του τοσα χρονια και τωρα τη γλυτωσε με 70.000! Του κλασανε τα αρχιδια!!!
1 Πραγματικα δεν γινεται να εισαι τοσο ηλιθιος.
Εντιτ.
2 Επισης το σωστο ειναι "αυτοκλητοι".
ο συγκεκριμενος μαστορας το εχει για πρωινο το ρεκορ του Ακη με τα 800.....
στον κοντοπουτανο και στον "Βουδα" να δουμε ποτε θα φτασουν...
10% απο παντου ειναι ενα σεβαστον ποσο.
Να προσπαθήσω να στο εξηγήσω εγώ georgetsl.
Ο Alefantos απλά εκφράζει μια απορία που την έχω και εγώ. Όταν επί 30 χρόνια τα δύο κόμματα εξουσίας έπαιρναν στις εκλογές περίπου 85% και κάποιοι λέγανε ότι πέφτει μάσα, γίνεται φαγοπότι, υπάρχει διαφθορά και διαπλοκή, μοιράζονται λεφτά χωρίς να τα έχει το κράτος και πως θα πληρωθούν τα δανεικά, ότι ο τρόπος ζωής του νεοέλληνα δεν έχει σχέση με την οικονομική κατάσταση της χώρας, ότι κάποια στιγμή θα κληθούμε να τα πληρώσουμε ήταν το λιγότερο γραφικοί. Δεν είχαν στοιχεία και όπως έλεγε ο αρχιερέας " όποιος έχει στοιχεία να πάει στον Εισαγγελέα", εννοώντας απλά αν δεν τον έχετε πιάσει επ' αυτοφώρω μην μιλάτε δεν αποδεικνύεται τίποτε. Δεν βλέπανε πόσο άλλαξε το επίπεδο της ζωής του Έλληνα και χίλιες άλλες ιστορίες από απλά απαξιωτικά σχόλια μέχρι ύβρεις, συκοφαντίες και απειλές. Τώρα που ήρθε ο λογαριασμός φταίει ο Γιάννος, ο Τζοχατζό, ο Βουλγαράκης κ.λπ γιατί δεν ήξερε κανείς τίποτε. Αυτοί τα κάνανε όλα και παραμυθιάζανε τους ταλαίπωρους ψηφοφόρους. Ε, όχι ρε παιδιά. Όλοι γνωρίζαμε. Απλά κάποιοι είχαν συμφέρον και δεν μιλούσαν. Αυτοί είναι σήμερα που φωνάζουν πιο πολύ από όλους, γιατί όπως σωστά έλεγε κάποτε ο απλός λαός "ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ". Έλεος πια. Όλα αυτά τα χρόνια δεν βλέπατε, δεν ακούγατε, δεν ξέρατε και πέφτετε από τα σύννεφα σήμερα που ακούσατε για το πόσα έχει ο Ακης, ο Γιάννος, ο Βουλγαράκης και όλοι οι λοιποί. Τόσα χρόνια δεν αναρωτηθήκατε που τα βρίσκουν και αγοράζουν βίλες, σκάφη, ζούσαν σαν Ωνάσηδες και όσα ξόδευαν οι πρωτοκλασάτοι μόνο για ενοικίαση εκλογικών περιπτέρων ξεπερνούσαν την βουλευτική ή υπουργική αποζημίωση όλης της τετραετίας. Δεν ακούσατε ποτέ πόσο εκατομμύρια δραχμές έδιναν για ένα περίπτερο στην Σταδίου, στην Πανεπιστημίου, στο Σύνταγμα. Και αν δεν ακούσατε, δεν αναρωτηθήκατε απλά πόσα έπρεπε να πάρει μια επιχείρηση που έκλεινε την λειτουργία της 1-2 μήνες για να δώσει τον χώρο της για εκλογικό περίπτερο. Μην μπαίνεις στην παγίδα δημόσιο ιδιωτικός τομέας. Ναι, ο δάσκαλος δεν έπαιρνε φακελάκια σαν τον εφοριακό, τον πολεοδομικό τον κάθε υπάλληλο που είχε την κατάλληλη θέση, αλλά έπαιρνε μισθό πολλαπλάσιο της πραγματικής παραγωγής που παρείχε σε απόλυτα οικονομικά μεγέθη ή αν προτιμάς πολλαπλάσιο της οικονομικής κατάστασης του εργοδότη, δηλαδή του δημοσίου. Κανείς δηλαδή ποτέ δεν αναρωτήθηκε χωρίς ανάλογους φόρους, χωρίς ανάλογα έσοδα πως πληρώνονταν μισθοί και συντάξεις. Εγώ θα σου πω επειδή το έχω ψάξει πολύ, ότι σε απόλυτα νούμερα οι πολιτικοί έχουν φάει λιγότερα σε σχέση με όσα έχουν φάει οι δεκάδες χιλιάδες ημέτεροι και επίορκοι, συγκεκριμένοι εργολάβοι δημοσίων έργων και όσα άφησαν να φοροκλέψουν και να εισφοροδιαφύγουν εκατοντάδες χιλιάδες ελεύθεροι επαγγελματίες, που τα ακουμπούσαν για τις εκλογικές δαπάνες. Ναι, σε επίπεδο αναλογίας έφαγαν περισσότερα, αλλά αυτό δεν απαλλάσσει όσους άλλους έφαγαν. Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ δεν είναι όσα έφαγαν, αλλά κυρίως, ΟΤΙ ΕΣΤΗΣΑΝ, ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ, ΑΝΕΧΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΞΕΘΡΕΨΑΝ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ και ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ τομέα οικονομικής, κοινωνικής, πολιτιστικής, αθλητικής και κάθε είδους ανθρώπινης ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ. Αυτό δεν θα μπορούσαν να το κάνουν χωρίς την ανοχή ή σύμπραξή μας. Δεν είμαστε άμοιροι ευθυνών λοιπόν. Τους ψηφίζαμε, τους θεοποιούσαμε, τους δώσαμε εξουσία γνωρίζοντας πως την χρησιμοποιούν. Όταν καταλάβουμε την συνενοχή μας και ζητήσουμε έμπρακτα συγγνώμη στέλνοντας τους σπίτι τους θα μπορούμε να τους κατηγορούμε, αλλά κυρίως να βγούμε από τον βούρκο που φτιάξαμε μαζί τους, γιατί νομίζαμε εμείς και αυτοί ότι δεν θα πέσουμε μέσα. Σόρυ, αν σας κούρασα, αλλά έχω κουραστεί με αυτήν την υποκρισία. Να πληρώσουν ΟΛΟΙ και αυτοί που έκλεβαν το κωλόχαρτο από την υπηρεσία. Και βέβαια τα λαμόγια οι δημοσιογράφοι, που τώρα ανακάλυψαν την πυρίτιδα. Όταν γέμιζαν δελτία ειδήσεων με τον γάμο Τζοχατζόπουλου και σελίδες περιοδικών γιατί δεν έκαναν τους λογαριασμούς που κάνουν σήμερα, ότι δεν φτάνουνε τα φανερά για να κάνεις τέτοια ζωή? Και για να είμαστε και δίκαιοι ας φροντίσουν οι δικαστές να λειτουργούν με τον νόμο και όχι εκδικητικά γιατί τους κόψανε τα φράγκα οι πολιτικοί, ούτε επικοινωνιακά. Όλες οι υποθέσεις που εμφανίζονται σήμερα, είτε έχουν μπει στο αρχείο με προηγούμενες δικαστικές έρευνες ή δεν εξετάστηκαν καθόλου. Αλλά και οι ποινές σε Παπαγεωργόπουλο και Τζοχατζόπουλο μέχρι τώρα δεν είναι σύμφωνες με τον τρόπο που δικάζουν, για να μην πω με το νόμο. Βρίσκουν και προσμετρούν ελαφρυντικά σε φονιάδες και μεγαλέμπορους ναρκωτικών, αλλά όχι σε αυτούς. Όπως και σήμερα εγγύηση για δίωξη σε πλημμεληματικό βαθμό, πρέπει να είναι η πρώτη ίσως φορά που επιβάλλεται και μου μοιάζει επικοινωνιακό τερτίπι, αλλά με φοβίζει για τι μπορεί να ακολουθήσει σε καθημερινή φάση στον απλό πολίτη, που χρωστάει 3.000 €.
ρε αδερφε μου καλε εγω δεν διαφωνω μ αυτα που λες αλλα λεω οτι για το οτι τραβαμε εχεις φταιμε με την ψηφο μας κανεις αλλος
ναι, αλλα θα απολογηθουν με υπομνηματα στους δικαστες/εισαγγελεις του κωλου εντος της Βουλης... Αν ο μη γενητο...
η αναρχια στην πραξη ειναι αυτο το Κρατος.
οταν δω τεως πρωθυπουργο να απολογειται σε δικαστη και το ποδοσφαιρικο πρωταθλημα να το κερδιζει ο ικανοτερος πανω στο χορταρι, τοτε θα πω οτι αλλαξε η χωρα!
κανενα μνημονιο δεν μπορει να μας αλλαξει!