vaggelakis_13
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
edw einai i Ria mas paides
με αριστα το 10
Εμφάνιση (πρόσωπο) ---> 7
Εμφάνιση (σώμα)---> 7,5
Γενική συμπεριφορά ---> 7
Επικοινωνία -----> 7
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή ---> 7,5
Σχέση απόδοσης/τιμής ----->8
πιπα ---> χωρις και με προφιλακτικο
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα ( 75% )
τιμη 80 ευρο 30 λεπτα
η φωτο 100% αληθινες
γεια σας μετα απο πολλες προσπαθιες σηναντισα την ελευθερια. πολλα τηλεφωνηματα του στυλ ελα πιο κατω και τελεικα εφτασα στα κ πετραλονα κοντα στον ηλ. σταθμο σε ενα διαμερισμα οπου μενη. η φοτο που εχετε δει ειναι αληθεινες αλλα η ειναι ποιο παλιες η επεξεργασμενες ειναι 1,70 περιπου γεματουλα ( για μενα πολυ )χωρις περιτες κοιλιες στηθος τουμπανο. ειναι καθαρη ευγενεικη αλλα σου δινει την αισθηση τις ξεπετας αν και σου λεει εχουμε ανεση χρονου . το εργαλειο το δινι μονο για για οσους ενδιφερονται. γενικα δεν μου εκανε κλικ. τιμη 100 και δεν αξιζι τοσα
καλή ειναι ΚΑΥΛΙΑΡΑ όπως φενετε και στης φοτο μαλλον και ενεργετικια πραγμα που δεν δοκίμασα στα μειον παντος το οτι μύριζε το στομα της τσιγαριλα και στα ποδιατης γρατσουναγαν λιγο η τριχουλες...
αν διαβαζες λιγο πιο προσεχτικα θα εβλεπες οτι δεν ειμαι εγω αυτος που γραφει την εμπειρια αυτη, και οτι και ο φιλος που την γραφει δεν ειναι αληθεια.τεσπα εγω την αγαπη την βλεπω στις φωτο και μου σηκωνεται ασχημα,αλλα δεν πιστευω να παω ποτε μαζι της γιατι εχω ακουσει και οτι δεν εχει καλη συμπερηφορα, και εχει και ενα στυλ ψιλομαγκακι καποιες φορες που εχει γραψει εδω.(τετοιο στυλακι εχει και η lymperti-ελευθερια) που εμενα προσωπικα δεν μου αρεσε και γι αυτο δεν θα την ξανασυναντησω.
Καμια καλή ρε γαμώτο!!!μουφα ξεπετα...ολκης
πρόσεχε φίλε μου λιγάκι αυτές τις έγκυρες πηγές γιατί οι περισσότεροι τη θεωρούν ξεπέτα...τώρα για την ομορφιά, αυτό είναι υποκειμενικό θέμα...Ακού από έγκυρες πηγές πως η Ελευθερία είναι από τα καλύτερα κορίτσια του είδους. Δουλεύει εγκεφαλικά, κάνει σεξ δεν γαμιέται απλώς. Και έχει ένα σημαντικό συν: Είναι αρκετά έως πολύ όμορφη. Απλώς εαν κανείς ψάχνει ετσι σκληρό τραβεστί με προσόντα και αγριότητες δεν ενδείκνυται.
ε άμα δεν της σηκώνεται τι να τη κάνεις...Εγκυρες πηγες πάντα υπάρχουν. Η Ρία δεν είναι ξεπέτα απλώς σας ενημέρωσα, δεν ενδείκνυται για για αυτούς που αναζητουν "σκληρά" πράγματα.
δεν με ενδιαφερει ενεργητικος ρολος απο την "κοπελα".καθαρα παθητικος
μουφα ξεπετα...ολκης