Νέα

Ελευθερία - Liberty26 - eleftheria trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JimmyD
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 293
  • Εμφανίσεις 75K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

EasyRider2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2010
Κριτικές
38
Like
23
Πόντοι
381
με αριστα το 10

Εμφάνιση (πρόσωπο) ---> 7
Εμφάνιση (σώμα)---> 7,5 
Γενική συμπεριφορά ---> 7
Επικοινωνία -----> 7
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή ---> 7,5
Σχέση απόδοσης/τιμής ----->8
πιπα ---> χωρις και με προφιλακτικο

Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα ( 75% )

τιμη 80 ευρο 30 λεπτα

η φωτο 100% αληθινες

elmago

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2010
Κριτικές
9
Like
29
Πόντοι
0
με αριστα το 10

Εμφάνιση (πρόσωπο) ---> 7
Εμφάνιση (σώμα)---> 7,5 
Γενική συμπεριφορά ---> 7
Επικοινωνία -----> 7
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή ---> 7,5
Σχέση απόδοσης/τιμής ----->8
πιπα ---> χωρις και με προφιλακτικο

Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα ( 75% )

τιμη 80 ευρο 30 λεπτα

η φωτο 100% αληθινες

Έχεις μήπως το τηλέφωνο της ή κάποιο άλλο τρόπο για να επικοινωνήσω μαζί της?

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
γεια σας μετα απο πολλες προσπαθιες σηναντισα την ελευθερια. πολλα τηλεφωνηματα του στυλ ελα πιο κατω και τελεικα εφτασα στα κ πετραλονα κοντα στον ηλ. σταθμο σε ενα διαμερισμα οπου μενη. η φοτο που εχετε δει ειναι αληθεινες αλλα η ειναι ποιο παλιες η επεξεργασμενες  ειναι 1,70 περιπου γεματουλα ( για μενα πολυ )χωρις περιτες κοιλιες στηθος τουμπανο. ειναι καθαρη ευγενεικη αλλα σου δινει την αισθηση τις ξεπετας αν και σου λεει εχουμε ανεση χρονου . το εργαλειο το δινι μονο για :pipa2:για οσους ενδιφερονται. γενικα δεν μου εκανε κλικ. τιμη 100 και δεν αξιζι τοσα   
καλή ειναι ΚΑΥΛΙΑΡΑ όπως φενετε και στης φοτο μαλλον και ενεργετικια πραγμα που δεν δοκίμασα στα μειον παντος το οτι μύριζε το στομα της τσιγαριλα και στα ποδιατης γρατσουναγαν λιγο η τριχουλες...
αν διαβαζες λιγο πιο προσεχτικα θα εβλεπες οτι δεν ειμαι εγω αυτος που γραφει την εμπειρια αυτη, και οτι και ο φιλος που την γραφει δεν ειναι αληθεια.τεσπα εγω την αγαπη την βλεπω στις φωτο και μου σηκωνεται ασχημα,αλλα δεν πιστευω να παω ποτε μαζι της γιατι εχω ακουσει και οτι δεν εχει καλη συμπερηφορα, και εχει και ενα στυλ ψιλομαγκακι καποιες φορες που εχει γραψει εδω.(τετοιο στυλακι εχει και η lymperti-ελευθερια) που εμενα προσωπικα δεν μου αρεσε και γι αυτο δεν θα την ξανασυναντησω.
:dunno: :tooth:

mike304

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
μουφα ξεπετα...ολκης

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
αν κοιταγες το θεμα πριν την επισκεφτεις δεν θα πηγαινες .πες περισσοτερα

poutanakias1970

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
18
Πόντοι
0
ειναι ωραιο μωρο συναδελφε με χωρο δικο της ζωγραφου

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια. Απλώς δεν ενδείκνυται για όσους αναζητούν ενεργετικες τραβεστι

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Ακού από έγκυρες πηγές πως η Ελευθερία είναι από τα καλύτερα κορίτσια του είδους. Δουλεύει εγκεφαλικά, κάνει σεξ δεν γαμιέται απλώς. Και έχει ένα σημαντικό συν: Είναι αρκετά έως πολύ όμορφη. Απλώς εαν κανείς ψάχνει ετσι σκληρό τραβεστί με προσόντα και αγριότητες δεν ενδείκνυται.

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
Ακού από έγκυρες πηγές πως η Ελευθερία είναι από τα καλύτερα κορίτσια του είδους. Δουλεύει εγκεφαλικά, κάνει σεξ δεν γαμιέται απλώς. Και έχει ένα σημαντικό συν: Είναι αρκετά έως πολύ όμορφη. Απλώς εαν κανείς ψάχνει ετσι σκληρό τραβεστί με προσόντα και αγριότητες δεν ενδείκνυται.
πρόσεχε φίλε μου λιγάκι αυτές τις έγκυρες πηγές γιατί οι περισσότεροι τη θεωρούν ξεπέτα...τώρα για την ομορφιά, αυτό είναι υποκειμενικό θέμα...

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Εγκυρες πηγες πάντα υπάρχουν. Η Ρία δεν είναι ξεπέτα απλώς σας ενημέρωσα, δεν ενδείκνυται για για αυτούς που αναζητουν "σκληρά" πράγματα.

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
Εγκυρες πηγες πάντα υπάρχουν. Η Ρία δεν είναι ξεπέτα απλώς σας ενημέρωσα, δεν ενδείκνυται για για αυτούς που αναζητουν "σκληρά" πράγματα.
ε άμα δεν της σηκώνεται τι να τη κάνεις...

ten-ten

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
δεν με ενδιαφερει ενεργητικος ρολος απο την "κοπελα".καθαρα παθητικος

john58321

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
0
δεν με ενδιαφερει ενεργητικος ρολος απο την "κοπελα".καθαρα παθητικος

φίλε η κοπελιά είναι πολύ οκ ... παθητική μόνο βέβαια αλλά τιμάει τα λεφτά της .... τώρα παίρνει 80ε την τίμησα τις προάλλες..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom