Νέα

Ελεος πια με το μακαριτη!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 403
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Μαριαννα88, ποτε θα σε ξαναπολαυσουμε σε διαφορες μεταμορφωσεις στην Τατιανα;
Τι ετοιμαζεις αυτον τον καιρο;
Πες μας που θα εμφανιστεις να ερθουμε να σε κανουμε κερκιδα...

Πρωταγωνιστρια στις οικ.ιστοριες τις Τατιανας θελω να τηνε δω  :dancing: :rockon:

Thelw_souvlaki

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Μαριαννα88, ποτε θα σε ξαναπολαυσουμε σε διαφορες μεταμορφωσεις στην Τατιανα;
Τι ετοιμαζεις αυτον τον καιρο;
Πες μας που θα εμφανιστεις να ερθουμε να σε κανουμε κερκιδα...

Πρωταγωνιστρια στις οικ.ιστοριες τις Τατιανας θελω να τηνε δω  :dancing: :rockon:

ποιός είπε οτι τα γαμάω εγώ τα θρέντ?  :think:

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
325
Πόντοι
2.287

τεσπα

η γνωμη μου είναι δεν υπάρχει πιο lame πράγμα για να κάνεις ειδικά σε τέτοιο βαθμό...

μόνο τα αντικείμενα έχουν γραμμένο πάνω όνομα και επώνυμο

προφανώς η κοπέλα δεν έχει ουτε στο χιλιοστό προσωπικότητα

αλλά πάλι (λίγο άσχετο) παρά μυαλό καλύτερα εμφάνιση διότι οι ηλίθιοι άντρες είναι πολύ παραπάνω από τους τυφλούς άνδρες...  :grin:

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Σβήνονται τα tatoo ? και αν ναι με τι διαδικασία  :think:

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
ε ναι δεν λέω το αντίθετο απλά λεω οτι εμείς οι γυναίκες θέλουμε και κάτι παραπάνω απο εμφάνιση για να γουστάρουμε
βέβαια δεν ξέρω δεν τον έχω γνωρίσει μπορεί απο κοντά να χε ενδιαφέρουσα προσωπικότητα
στανταρ ειχε προσωπικοτητα.να φανταστεις οτι πληρωνε τον μπαζοτραγουδιαρη για να τον γιαουρτωνει :2funny:

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
325
Πόντοι
2.287

εάν είσαι γυναίκα πας σε ένα χύστη και σου τα ρίχνει πάνω... με λίγο τρίψιμο καθάρισες...

εάν είσαι άντρας χύσε στο στόμα της γκομένας σου βάλτην να φτύσει πάνω μαζί με λίγο μουνόζουμο και καθάρισες...

Πλακίτσα αλλά τέτοια διαδικασία θα είχε στο μυαλό της η τύπισσα...  :2funny: :2funny:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66

Νομιζω οτι ο ρολος μιας συγχρονης σταχτομπουτας, θα της ταιριαζε γαντι.
Σκεψου σεναριο: κοινωνικη απορριψη, απελπισια, θαυμα, μεταμορφωση, καταξιωση...
Ο πιεξουλας θα ειναι η καλη συμβουλος (νεραιδα).
Στο ρολο της κακης μητριας η Αλιντισσα και πριγκηποπουλο ο Αχαχουχας.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Σβήνονται με λέιζερ αν είσαι τυχερός,αλλιώς πας σε χειρουργικές μεθόδους κ αντί για τατουάζ έχεις σημάδι μετά.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οσο για την Λασπα που θρηνει... καπου διαβασα οτι τον ειχε ποσταρει στο facebook φωτο με τα γεννητικα του οργανα φορα παρτιδα και λεζαντα απο κατω οτι του αρεσει να πηδαει τρανσεξουαλ
Για τη Λασπα οτι ειναι κακιστρο εχεις δικιο.Εγω με το που την ειδα του ειπα του Νικου:Αυτη ειναι πολυ ΣΤΡΙΓΓΛΑ και θα σου αλλαξει τα φωτα!Μια ζωη θα σου κανει προβληματα και θα υποφερεις!Τι κανω εγω με κατι τετοιες ΔΕΝ ΤΗς  :knockinb:και της ξεφτιλιζω :2funny:!Δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα για μια γκομενα :2funny:!Τωρα για το αν η Λασπα εκανε Βιζιτες ΟΛΗ Η ΠΑΡΕΑ ΕΛΕΓΕ ΝΑΙ!Χωρις ομως να προσκωμισουν καμια αποδιξη :think:Οποτε δεν μπορω να ειμαι σιγουρος,Ισως το λεγαν επιτιδες διοτι δεν την συμπαθουσε κανενας τους :think:ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΑΠΟΔΙΞΕΙς και οχι με κουτσομπολια!--------Τωρα για τον Νικο επειδη ημουνα μαζι του στην Αρματα 3ης μερες.ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟς ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑΡΚΟΤΙΚΑ!ΚΑΙ ΑΛΚΟΟΛ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ  ΠΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΑΓΟΝΑ!     Σε 20 μερες θα βγει το αποτελεσμα της Τοξικολογικης εξετασης και θα μαθουμε την αιτια του θανατου.Κατα τη γνωμη μου ειναι απο τα Αναβολικα.Παντος και στην Αρματα ειχε καποιες ενοχλισεις......

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
.....Ηταν πολυ ζωντανος ανθρωπος και του αρεσε ο χαβαλες! :2funny:Του αρεσανε οι ιδεες μου Π.Χ. ηθελα να βαλο λουρακι στον πριονι οπως βαζω στις γκομενες  :2funny: Κριμα που την επομενη φορα που θα παω Ελλαδα δεν θα τον δω!Κατι θα λειπει απο την παρεα.Ηθελα να του κανω και εκπληξη να φερω γατοτροφες να τα'ι'σουμε τον Πριονι :2funny:Αν τον ειχατε γνωρισει απο κοντα δεν θα λεγατε οτι ειναι ΦΟΒΕΡΟ ΑΤΟΜΟ!ΕΙΧΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΥΛ!Πολυ λαμπρη προσωπικοτητα!Πολυ κριμα εχω στενοχωρεθη παρα πολυ!

Συνημμένα

• Sima louraki.jpg
    Sima louraki.jpg
    40,4 KB · Εμφανίσεις: 13

Επισκέπτης
Δημητράκη,είσαι τρελός απλά.... :headbang:

Ο Θεός να σου κόβει κιλά και να στα δίνει σε μονάδες IQ.....

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Το Νικο τον ηξερα πολλα χρονια αλλα ποτε δεν καναμε παρεα λογω οτι δεν ταιριαζαμε...Φατσικα και ενα γεια λεγαμε αλλα εχω πολλους κοινους φιλους και ειχε τυχει ενα καλοκαιρι να μεινω στο εξωχικο του στην Σιφνο.Δεν θα πω πολλα γιατι δεν αξιζει αλλα πιστευω οτι μονος του εφαγε τα μουτρα του.Οταν για να κανεις καθε βραδυ τον ωραιο και να χαμογελας στο Ρωμαιο και δεν επινες ποτε αλκοολ ποτε μα ποτε ουτε στην Σιφνο κατι αλλο επαιρνε εσεις θα μου το βρειτε(1)....Οταν ειχες παθος με το σωμα σου και ηθελες να ησουνα φετες και επαιρνες γαματα αναβολικα (2)(το ξερω και απο ολη την κλικα της γλυφαδας αυτο Σομμερ κτλπ) και (3) λογω αυτων των καταχρησεων δεν σου σηκωνοτανε και επαιρνες βιαγκρα απο τα τριαντα σου ε δεν πιστευω να θες να κανεις και αλλα για να κλαταρει η καρδια σου....???τι λετε??Καταταλλα ηταν ενα χαμογελαστο παιδι και ευγενικο χωρις οικονομικα προβληματα και χωρις αγχοι και εκανε την ζωη του με τα μουνακια του τα αυτοκινητα του και τα μπουζουκια του οπως ο καθενας μας πιστευω Αλλα πληρωνονται και τα λαθη στην ζωη...Το προγραμμα του ηταν σε φαση rich-γυμναστηριο-ρομεο επι καθημερινης βασεως....Ενσημο δεν ηξερε τι σημαινει.Νικο καλη αναπαυση και να χαμογελας παντα!

Επισκέπτης
Το Νικο τον ηξερα πολλα χρονια αλλα ποτε δεν καναμε παρεα λογω οτι δεν ταιριαζαμε...Φατσικα και ενα γεια λεγαμε αλλα εχω πολλους κοινους φιλους και ειχε τυχει ενα καλοκαιρι να μεινω στο εξωχικο του στην Σιφνο.Δεν θα πω πολλα γιατι δεν αξιζει αλλα πιστευω οτι μονος του εφαγε τα μουτρα του.Οταν για να κανεις καθε βραδυ τον ωραιο και να χαμογελας στο Ρωμαιο και δεν επινες ποτε αλκοολ ποτε μα ποτε ουτε στην Σιφνο κατι αλλο επαιρνε εσεις θα μου το βρειτε(1)....Οταν ειχες παθος με το σωμα σου και ηθελες να ησουνα φετες και επαιρνες γαματα αναβολικα (2)(το ξερω και απο ολη την κλικα της γλυφαδας αυτο Σομμερ κτλπ) και (3) λογω αυτων των καταχρησεων δεν σου σηκωνοτανε και επαιρνες βιαγκρα απο τα τριαντα σου ε δεν πιστευω να θες να κανεις και αλλα για να κλαταρει η καρδια σου....???τι λετε??Καταταλλα ηταν ενα χαμογελαστο παιδι και ευγενικο χωρις οικονομικα προβληματα και χωρις αγχοι και εκανε την ζωη του με τα μουνακια του τα αυτοκινητα του και τα μπουζουκια του οπως ο καθενας μας πιστευω Αλλα πληρωνονται και τα λαθη στην ζωη...Το προγραμμα του ηταν σε φαση rich-γυμναστηριο-ρομεο επι καθημερινης βασεως....Ενσημο δεν ηξερε τι σημαινει.Νικο καλη αναπαυση και να χαμογελας παντα!

Έτσι εξηγήται λοιπόν πώς τα τίναξε...γιατί 30αρης που κάνει "υγιεινή" ζωή να πάει από καρδιά,είναι το άκρον άωτον της γκαντεμιάς.... :headbang:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητράκη,είσαι τρελός απλά.... :headbang:

Ο Θεός να σου κόβει κιλά και να στα δίνει σε μονάδες IQ.....
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΦΩΤΟ!Πριν αδυνατισω.τοτε ζυγηζα 92 κιλα τωρα αδυνατισα και ειμαι 68 κιλα να παρε μια προσφατη φωτο μου   :2funny:Δε νομιζω οτι ειμαι και πολυ χοντρος :think:

Συνημμένα

• 68kila.jpg
    68kila.jpg
    260,5 KB · Εμφανίσεις: 23

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΦΩΤΟ!Πριν αδυνατισω.τοτε ζυγηζα 92 κιλα τωρα αδυνατισα και ειμαι 68 κιλα να παρε μια προσφατη φωτο μου   :2funny:Δε νομιζω οτι ειμαι και πολυ χοντρος :think:
Ύψος;;; :sunglasses:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom