Επειδη δεν εχεις αποψη για το σεξ γενικα(πληρωμενο ή μη)βγαλε το σκασμο και τις ανοησιες σου εκει που σε παιρνει να κανεις το μαγκα.
Φάσκεις κι αντιφάσκεις.
Προφανώς επειδή έχω άποψη που εσύ αδυνατείς να καταλάβεις βγάζεις αφρούς.
Επειδη δεν εχεις αποψη για το σεξ γενικα(πληρωμενο ή μη)βγαλε το σκασμο και τις ανοησιες σου εκει που σε παιρνει να κανεις το μαγκα.
Αυτή είναι η άποψη που έχεις και για όσους έγραψαν στις προηγούμενες σελίδες ότι συμφωνούν ότι παρατράβηξε το θέμα των τιμών;
Αυτή είναι η άποψή μου μόνο για εσένα που βγήκες να μου πεις εμμέσως πλην σαφώς ότι τσιγκουνεύομαι τα 130€ και πάω σε μπουρδέλα.Εσύ όμως δεν πας πουθενά.Ούτε σε μπουρδέλα,ούτε,σε στούντιο,ούτε σε C.T ούτε CG.Δεν έχω δει πουθενά να λες για εμπειρία τέτοια.Μόνο να τα χώνεις στις γυναίκες είτε είναι πουτάνες κατ'επάγγελμα είτε όχι.
Δεν σημαινει οτι επειδη καποιος δεν γραφει για τις εμπειριες του και δεν τις μοιραζετε με λεπτομερειες public οτι δεν γαμαει.
Εξαλλου οποιος γαμει καλα δεν το διαφημιζει οπου να ναι.
Αυτή είναι η άποψή μου μόνο για εσένα που βγήκες να μου πεις εμμέσως πλην σαφώς ότι τσιγκουνεύομαι τα 130€ και πάω σε μπουρδέλα.Εσύ όμως δεν πας πουθενά.Ούτε σε μπουρδέλα,ούτε,σε στούντιο,ούτε σε C.T ούτε CG.Δεν έχω δει πουθενά να λες για εμπειρία τέτοια.Μόνο να τα χώνεις στις γυναίκες είτε είναι πουτάνες κατ'επάγγελμα είτε όχι.
Δεν σημαινει οτι επειδη καποιος δεν γραφει για τις εμπειριες του και δεν τις μοιραζετε με λεπτομερειες public οτι δεν γαμαει.
Εξαλλου οποιος γαμει καλα δεν το διαφημιζει οπου να ναι.
Δεν είμαι υποχρεωμένος να δίνω λογαριασμό που πήγα.
Το αν κάποιοι θεωρούν ότι είμαι υποχρεωμένος να γράφω που πήδηξα μου είναι αδιάφορο. Όσο για τα λεφτά που "γλυτώνουμαι", οι διάφορες αναφορές έχουν σταματήσει πλέον να με πείθουν.
φιλε τοντοκ το σαιτ ειναι για να μοιραζωμαστε τις εμπειριες μας.. αλλα εμπειριες πανω στο πληρωμενο σεχ δεν εχεις γραψει ποτε...και δεν ειναι πουτανα μια γυναικα που θα βγει εξω μαζι μας και θα τις κανουμε το τραπεζι...εαν τωρα υπαρχει μια μειωψηφια που τα χωνει σε χαζογκομενες της πλατειας κολωνακιου...δεν σημαινει οτι πρεπει να το γενικευουμε..φιλε οι περισσοτεροι εδω μεσα εχουμε γκομενα και γκομενες και δεν τα χωνουμε ...αλλα καπου καπου γαμαμε και καμμια πουτανα. για αλλαγη...αλλα ελεος 140...φιλε τοντοκ σου βαζω κοκκινο διοτι ειρωνευεσε ανθρωπους που δεν πληρωνουν 140 για μιση ωριτσα και επισης σου βαζω δευτερο κοκκινο διοτι εγραψες σε αυτο το ποστ ενω υπαρχουν τοσα αλλα ποστ και σαιτ να γραψεις .. πηγενε στο ζοο η στο φεελ ...Δεν είμαι υποχρεωμένος να δίνω λογαριασμό που πήγα.
Ναι μόνος σου το βρίσκεις.Αλλά πρώτα έχεις κοιτάξει και από το bourdela.com αν μέσα στο δωμάτιο αξίζει ή όχι.
Todok πόσα ορθογραφικά λάθη έκανα σε αυτό το post;Να τα σημειώνεις....
απλος και ωραιος!!!Ζήτωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!
σωστότατος.άσε που και πολλά cg μετά σκάνε σε πορνοχαουζ.ρε συναθλητες και συνπιτσιλιστες μου, παρατηστε τα cg ειναι σκετη κοροιδια.
υπαρχουν αξιολογα πορνιδια σε πορνοχαουζ που εν καιρο σου δινουν και τηλ για περαιτερω συναντησης και εκει ειναι ολη η φαση.
παιδια τα γραφεια μας εχουν πιασει κοροιδα!!!!!!!!!!!
παρατηστε τα μηπως βαλουν μυαλο!
αυτα ...........
Αμα ανεβαίνει η τιμή της πουτάνας, είναι επειδή έχει ακριβύνει γενικά η ζωή.