You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ελεονώρα Μελέτη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
omgmitzidis2
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Η γυναίκα είναι ο ορισμός της χοντροκώλας φρατζόλας Ελλεεινίδας!Αγράμματη που δεν μπορεί να μιλήσει πέραν του κλασικού λεξιλογιού 200 λέξεων που χρησιμοποιούν όλες οι Ελλεεινίδες,αμόρφωτη με ένα ασήμαντο πτυχίο αγγλικής φιλολογίας που νομίζει πως είναι πτυχίο μηχανικού του ΜΙΤ,χοντροκώλα όπως η μέση ελλεεινίδα,σαβουρόφατσα όπως η μέση ελλεεινίδα και ένα ΤΟΥΠΕ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ όπως η ακαλλιέργητη μέση ελλεεινιίδα.
Είναι όλα όσα αντιπροσωπεύει η ελλεεινίδα της διπλανής πόρτας.Σίγουρα είναι το απόλυτο ίνδαλμα της Μουνίτσας.
Πέραν της ψεύτικης βυζομπαλάρας για ισπανικά,δεν αξίζει ούτε για φτύσιμο απο 15χρονο Κούρδο που καθαρίζει τα φανάρια..
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
ναι, αλλά μην την δεις άβαφτη γιατί θα τρέχειςΟι μπουτάρες της με τρελαίνουν............
Φίλε, ίσως έχεις δίκιο, αλλά αυτό το ΑΛΟΓΑ στυλ, είναι το αγαπημένο μου, μακάρι να μπορούσα να της κλείσω το στόμα και να την στήσω σταναι, αλλά μην την δεις άβαφτη γιατί θα τρέχεις
Πιστεύω, μπορεί να ΄κάνω και λάθος, είναι ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ, το STAR-style μαλακισμένο, που θα βγάζει γαμώ τα γούστα.
sexiaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ελεονώρα Μελέτη: Δεν μπορώ χωρίς sex !
Fx-news.gr
Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε για τη σχέση της με το… sex, η οποία είναι πάρα πολύ καλή, κατά τα λεγόμενά της, δηλώνοντας μάλιστα πως δεν μπορεί πολύ καιρό χωρίς αυτό.
Η Ελεονώρα είπε χαρακτηριστικά:
«Έχω κάνει σχέση με πολύ ξεκαθαρισμένες προθέσεις και διαθέσεις. Δεν ανήκω στην κατηγορία των γυναικών που κοροϊδεύουν τους εαυτούς τους και τους άλλους λέγοντας ότι μπορούν να ζήσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς sex.
Ακόμη κι αν δεν είμαι συναισθηματικά διαθέσιμη θέλω να υπάρχει στη ζωή μου μια αντρική παρουσία για να απολαμβάνω τη συντροφικότητα και την παρέα.
Το κάνω, αλλά με ειλικρίνεια»…
Συνημμένα
jstar
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2010
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
ούτε για να πουλάς ψάρια δεν πάς με αυτή την φάτσα.Αναρωτιέμαι τι βύσμα έχει στο ΣΤΑΡ..
Οι μαλάκες του Star την κα΄ταντησαν έτσι, είναι το Star-Life Style της Μελέτη.
ούτε για να πουλάς ψάρια δεν πάς με αυτή την φάτσα.Αναρωτιέμαι τι βύσμα έχει στο ΣΤΑΡ..
Και ήταν πολύ ωραίο μουνί........ γμτ
Τώρα μόνο ωραίο βυζί και κόλος έμεινε
Τρυποκάρυδος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2011
- Like
- 442
- Πόντοι
- 166
Πίστεψε με, όταν φοράει κολλητά "πουλάει" πάρα πολύ..
Με κολλητό μπλουζάκι.........
Φαντάσου πως θα είναι και με....πισωκολλητό!!!
mysterious
Monsieur
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 192
- Like
- 12.508
- Πόντοι
- 34.267
Ευχαρίστως θα της έπαιρνα συνέντευξη....με το καβλί στο στόμα αντί μικροφώνου!Φαντάσου πως θα είναι και με....πισωκολλητό!!!
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 66
- Εμφανίσεις