peskandritsos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Eμενα παντως οχι αν μου κατσει.. θα πληρωνα για να μου κατσει
Κυριοι ηρεμιστε. Κρινουμε απο οτι βλεπουμε στην T.V. και εκει της βγαινει καλα. Ελαχιστοι την εχουν δει εκτος studio η βαμενη η αβαφη.
Σε μενα αρεσει πολυ ενω ΔΕΝ μου αρεσει η μενεγακη και ρουλα. Κολοκυθοπιτα θα πουν πολλοι, Ο.Κ.
Για μπαζο εμφανισιακα τα παραλετε, ο ΑΝΤ1 δεν θα αφηνε να βγει στον αερα. Ειναι ξανθια και στους περισσοτερους συμπατριωτες μας αυτο ειναι αρκετο για την κανει αυτοματως super-babe.Μπαζο στο μυαλο μπορει και να ειναι αλλα δεν πειραζει, αυτο δεν φαινεται. Στο γυαλι παντως βγαινει πολυ καλα (την παει ο φακος?) και η εκπομπη της δεν απευθυνεται σε διανοουμενους.
"ΜΙΛΑΜΕ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΙΤΙ": ε, κατι εχεις μ'αυτην.
Στο site κατα καιρους ανεβαινουν φωτογραφιες και γινεται ντορος για διαφορες, για καμποσες δε απο αυτες αναρωτιεμαι αν μερικοι συναδελφοι απο εμας τα παιρνουν η κανουν δημοσιρες σχεσεις...
uiop, ελεωνοραμελετικος (μεταξυ αλλων)
pidikoylas77 με τετοια ποστ νομιζω οτι εχεις πιασει τον σφυγμο των μελων, δεν βρισκω λογια να σε ευχαριστησω... (θα σε θελαμε για moderator?)
Eπειδη την ηξερες καποτε εγινε και μωρο σου?Και μονο απο θεμα ηλικιας (σου ριχνω 8-9 χρονια) να ξερεις οτι θα με προτιμησει απο εσενα για την εμπειρια μουΡεεεε κάτω τα χέρια από το μωρό μου,μην πλακωθούμε.
Προσεχε πως μιλας για το μωρο του DARK γιατι εμαθα οτι ειναι πολυ σκοτεινος τυπος και θα βρεις κακο μπελα.Μαλιστα, ευχαριστουμε DARKSIDEOFTHEMOON. Ειναι ομορφη, εχει καμπυλες, εμενα μου αρεσει.
Οσο για τα κιλα, ετσι ειναι οι γυναικες μετα τα 25, φαρδαινουν, αλλα δεν πειραζει, και ετσι μας αρεσουν.
Τι να τις κανει τις φιλολογιες και τις πανελληνιες. Αυτα ειναι για τους κακομοιρηδες.
Με τετοια εμφανιση και καταγωγη τα πραγματα ειναι ευκολα. Και τα παει και πολυ καλα και ειναι ομορφη & ελκυστικη οπως και να ειναι.