Νέα

Ελένη Ψυχούλη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jhonny64
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 187
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Karageorgis

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2014
Like
4
Πόντοι
1
Μή γίνεστε κακοί... Κάτι gilf-ια και grann-ια κωλόμπαρου, είναι ένα τίποτε αν τις βάλεις δίπλα της. Πραγματικά, έχει καλό καλούπι σε σύγκριση με άλλες, αυτήν. Μακάρι να ανέβαζε τίποτε μισόγυμνες φωτό, ή εντελώς γυμνές σε στυλ πίνακα, με φρούτα και λαχανικά δίπλα της, σαν ζωγραφιά που απεικονίζει γυμνό και νεκρή φύση... Εγώ, όποτε την βλέπω στο χαζοκούτι, αρχίζω να πεινάω, κι εγώ και ο μικρούλης μου.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Μή γίνεστε κακοί... Κάτι gilf-ια και grann-ια κωλόμπαρου, είναι ένα τίποτε αν τις βάλεις δίπλα της. Πραγματικά, έχει καλό καλούπι σε σύγκριση με άλλες, αυτήν. Μακάρι να ανέβαζε τίποτε μισόγυμνες φωτό, ή εντελώς γυμνές σε στυλ πίνακα, με φρούτα και λαχανικά δίπλα της, σαν ζωγραφιά που απεικονίζει γυμνό και νεκρή φύση... Εγώ, όποτε την βλέπω στο χαζοκούτι, αρχίζω να πεινάω, κι εγώ και ο μικρούλης μου.

:rockon:

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Δεν την ξερω την κυρια, να ειναι καλα, στη δουλεια της εχω ακουσει οτι ειναι πολυ καλη, κατα τα αλλα δεν ειναι δυνατον σε εναν ανδρα που σεβεται τον εαυτο του να του αρεσει αυτο το πραγμα  :grin:...διαφωνω με το θρεντ...αλλα θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμα του φιλου να το ποσταρει  :2funny:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.691
Πόντοι
3.656

τυπε εχουν ανεβει τετοιες φωτο,και υπαρχουν και πινακες   :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• friends gladys.jpg
    friends gladys.jpg
    6,8 KB · Εμφανίσεις: 21
  • friends gladys and glynnis.png
    friends gladys and glynnis.png
    107,6 KB · Εμφανίσεις: 38

Karageorgis

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2014
Like
4
Πόντοι
1
Όχι. Μαγειρολαγνεία. Τον απλώνει τον τραχανά... :2on1:

Η κουζίνα και τα υλικά μαγειρέματος δεν χρησιμεύουν μόνο στο να φτιάχνεις φαΐ...

Εδώ μέχρι και στου νοσοκομείου τη κουζίνα, πάνω στο πάγκο ξερά κοιμούνται και στεγνά σμπρώχνουνε. Η κουζίνα ξυπνάει την πείνα μέσα σου από όλες τις πλευρές...

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
παντως εχει δηλωσει οτι δε γαμιεται ,πολυ σπανια και αν....

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
είπε κάτι κάποιος πιο πρίν , για "τερατολαγνεία"
και προσπαθώ να βρώ τόση ώρα μια εικόνα για να
διανθίσω το θρέντ , με κάποιον να πηδάει ένα τέρας
ή έστω ένα καρτούν , και δε βρίσκω τπτ ρε γμτ  :2funny: :tickedoff:

Karageorgis

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2014
Like
4
Πόντοι
1
πρέπει να τα έχει με έναν "Λαγό" (επωνυμία), αν οι πηγές μου αληθεύουν. το ζαχαρώνει το νεολαίο, η σκύλα, το πουρό σκυλί (με την καλή έννοια). Πάλι με την όρεξη μείναμε όλοι. Γαμώτο. :headbang:

company of heroes tho

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
184
Like
18.626
Πόντοι
30.558
Θα του κάνει και κανένα λαγό στιφάδο που θα γλύφει και τα δάχτυλα του, ζωή χαρισάμενη θα περάσει 

Dimitrios_76_Ps

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2014
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
1
ρε τι πατσαβουρα ειναι αυτη? το χετε χασει τελειως?

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom