batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.236
- Πόντοι
- 606
Όλοι έχουμε ελαττώματα φίλε μη γίνεσαι κακός
φιλε τη βλεπω κ τρομαζω χαρα στο κουραγιο σου
Όλοι έχουμε ελαττώματα φίλε μη γίνεσαι κακός
Μή γίνεστε κακοί... Κάτι gilf-ια και grann-ια κωλόμπαρου, είναι ένα τίποτε αν τις βάλεις δίπλα της. Πραγματικά, έχει καλό καλούπι σε σύγκριση με άλλες, αυτήν. Μακάρι να ανέβαζε τίποτε μισόγυμνες φωτό, ή εντελώς γυμνές σε στυλ πίνακα, με φρούτα και λαχανικά δίπλα της, σαν ζωγραφιά που απεικονίζει γυμνό και νεκρή φύση... Εγώ, όποτε την βλέπω στο χαζοκούτι, αρχίζω να πεινάω, κι εγώ και ο μικρούλης μου.
Μή γίνεστε κακοί... Κάτι gilf-ια και grann-ια κωλόμπαρου, είναι ένα τίποτε αν τις βάλεις δίπλα της. Πραγματικά, έχει καλό καλούπι σε σύγκριση με άλλες, αυτήν. Μακάρι να ανέβαζε τίποτε μισόγυμνες φωτό, ή εντελώς γυμνές σε στυλ πίνακα, με φρούτα και λαχανικά δίπλα της, σαν ζωγραφιά που απεικονίζει γυμνό και νεκρή φύση... Εγώ, όποτε την βλέπω στο χαζοκούτι, αρχίζω να πεινάω, κι εγώ και ο μικρούλης μου.
τυπε εχουν ανεβει τετοιες φωτο,και υπαρχουν και πινακες
αυτες ειναι πιο ωραιες τυπετυπε εχουν ανεβει τετοιες φωτο,και υπαρχουν και πινακες
Παρε να εχεις....Νομίζω ότι το μουνί της θα μυρίζει Philadelphia Cottage Cheese.
αυτες ειναι πιο ωραιες τυπε
Είναι ακόμα πιο κάβλα σε βίντεο απ' ότι στις φωτογραφίες.
Ρε σεις
ΤΕΡΑΤΟΛΑΓΝΕΙΑ εχετε???
Δεν είναι κατι που δεν φαίνεται!!!παντως εχει δηλωσει οτι δε γαμιεται ,πολυ σπανια και αν....
παντως εχει δηλωσει οτι δε γαμιεται ,πολυ σπανια και αν....
Δε με έχει γνωρίσει γι' αυτό. Θα της ρίξω πολύ πούτσο!