Νέα

Ελένη Πίτσια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 223
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
την πιτσια θα την παντρευτω!!την αντριανα θα την κανω κουμπαρα και γκομενα μαζι με την μελινα φυσικα!!

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Σιγά την γκόμενα την πιτσια.Μια μετριότητα είναι απλά πουλάει τουπε.

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Τρελάθηκες ε?Ήθελα να έβλεπα τη φάτσα σου όταν διάβαζες το post μου  :2funny: :2funny: :2funny:
Πλάκα έκανα φυσικά  :boobies: :boobies: :boobies:

leonidas

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
τρανταχτο παραδειγμα οτι αν κανεις καλα τσιμπουκια και ανοιγεις τα ποδια σου και δεν λες οχι ,θα πας μπροστα
παντως ειναι ωραια γυναικα αλλα ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ
βεβαια σιγα μην δινουμε σημασια σ αυτη τη μοκρη, πολυ  μικρη θα ελεγα λεπτομερεια.

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Καλα ρε παιδια δε λεω καλο σωμα,ωραια φατσα για πουτσοσκαμπιλα αλλα κανενας δε λεει κατι τοτε που επερνε μερος στα γνωστα στημενα τηλεπαιχνιδια που εκλεβε το κοσμο αβερτα?
Περα απο τη βυζοχωριστρα να βλεπουμε και κατι τετοια που κατ εμε με ξενερωνουν.Τωρα αν αυτη βρηκε ηλιθιους και τα εκανε ειναι αλλο θεμα.Παντως ειναι ενα ακομα σκυλι του πολεμου που κανει την εισοδος της στο στερεωμα σκαρφαλωντας σε βοιδοπουτσες του συστηματος.
Παντως οποιος τη γαμαει και δε την αρχιζει στις φαπες ταυτοχρονα ειναι μεγαλος μ@λ@κ@ς!

leonidas

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
μαζι σου !
το χω ξαναγραψει
ηταν απ τα κεφαλια της κομπινας αλλα φαινοταν απλη παρουσιαστρια.
η καργιολα

τετοια μαλακισμενα ατομα ομως πανε μπροστα και κανουν λεφτα και μεισ εδω να δινουμε 70αρια στα σκατομασαζ για να παρουμε πιθανοτξτα για τσιμπουκακι η γαμιση.
αυτο ομως τουσ συμφερει...να μην σηκωσουμε κεφαλι ποτε

cisco7600

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Αχχχχχχχχχχ μην ακουω υπερβολες οχι και η ωραιοτερη Ελληνιδα μην τρελαθουμε...Επειδη την εχω δει και απο κοντα ειναι κοντη το πολυ 1.65 απλα εμφανισιμη το μονο που πραγματικα αξιζει ειναι τα βυζια της.Οσο για την φωτο ειναι Full στο Photoshop...

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
απλα αυτη την εποχη ειναι η καλυτερη πουτανα του μεγαλυτερου οικου ανοχης της ελλαδας που λεγεται ΑΝΤ1.
sorry warhol μου αρεσει και εμενα, αλλα παντρεψου την να γαμησουμε

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
....αααααχ και να ξυπνησει ο warhol και να σας δει..  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Επισκέπτης
τωρα ειδα τα απαραδεκτα σχολια που κανατε για την ΘΕΑ μου  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:!!!!!!ειναι σκετη καυλα!!!!! ;) ;) ;) ;) ;)!!!!τελειο πλασμα!!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
..σας το πα.... θα ξυπνησει και θα σας παρει η μπαλα....  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
τον ξερω τον τυπο στην φωτο!!!τρελος αρειανος!!!αν θυμαμαι καλα τα τατουαζ στον νικο το εκανε ,στην θεσσαλονικη!!εχεις 1 ομως τατουαζ ,αυτο που βλεπεις!!εγω εχω 10!!τον εφαγα !!χαχαχαχχαχααχ!!!και για να επανελθω!!!ελενη πιτσια λεμεεεεεεεεεεεεε

Επισκέπτης
Πού θα βρω φωτογραφίες της κυρίας;Δεν ξέρω ποια ειναι!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom