Alexis_cool
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2008
- Like
- 4.935
- Πόντοι
- 456
κλαιν φιλε μου... αφου μονο βλεπουμε εμεις ο Λαος...Την θέλεις και παρθένα και πουτανα,σωστά;
κλαιν φιλε μου... αφου μονο βλεπουμε εμεις ο Λαος...Την θέλεις και παρθένα και πουτανα,σωστά;
Αυτός ήταν. Το πρωί έμαθα τα δυσάρεστα και τον είχα και φίλο στο fbΟ ΤαSoS και οι μάσελες;
Αυτός ήταν;;
Όντως..είχε πει ότι δε γουσταρε αυτά που απαιτούσε η show biz για αυτό και το γύρισε στο πιο ποιοτικόΠανέμορφη η Ελένη Πέτα ,αλλά το καλλιτεχνικό της προφίλ δεν κάνει για Playboy...
Είπε ότι είχε κάποιο θέμα υγείας η πέθανε αιφνιδίως;Αυτός ήταν. Το πρωί έμαθα τα δυσάρεστα και τον είχα και φίλο στο fb
Δεν ξέρω. Δεν το διευκρίνισε κάποιος. Πάντως τελευταία σπανίως έμπαινε στο facebook, αν σημαίνει κάτι αυτό.Είπε ότι είχε κάποιο θέμα υγείας η πέθανε αιφνιδίως;
Εχει κάνει πολύ ποιοτική καριέρα και απέφυγε να πει τραγούδια του συρμού. Να αναφέρω εδώ ότι τον πρώτο δίσκο που έκανε η Βανδή με Φοίβο ,τις Δέκα Εντολές, τον προόριζε για τη φωνή της Ελένης Πέτα αρχικά, που αρνήθηκε να πει τα τραγούδια. Τα είπε η Βανδή και έγινε φίρμα του εμπορικού τραγουδιού...Όντως..είχε πει ότι δε γουσταρε αυτά που απαιτούσε η show biz για αυτό και το γύρισε στο πιο ποιοτικό
Εγώ ποτέ δεν ήμουν σε αυτές τις παπαριές...δεν υπάρχω;Δεν ξέρω. Δεν το διευκρίνισε κάποιος. Πάντως τελευταία σπανίως έμπαινε στο facebook, αν σημαίνει κάτι αυτό.
Φυσικά και υπάρχεις...Εγώ ποτέ δεν ήμουν σε αυτές τις παπαριές...δεν υπάρχω
Οπτασία η Ελένη Πέτα.Είναι γεγονός....κλαιν φιλε μου... αφου μονο βλεπουμε εμεις ο Λαος...
Επρεπε να το κάνει .Θα έκανε μεγάλη αίσθηση....ευτυχως δεν το εκανε. θα μπανιστιριζα το κορμι της αλλα θα επεφτε στα ματια μου ως αλλο ενα ξεκωλο.
Γιατί όχι ? Ακόμα και η Δήμητρα Γαλάνη και η Μάρω Κοντού φωτογραφήθηκαν για το PlayboyΕπρεπε να το κάνει .Θα έκανε μεγάλη αίσθηση....
Kαι δυνατά εξώφυλλα...Γιατί όχι ? Ακόμα και η Δήμητρα Γαλάνη και η Μάρω Κοντού φωτογραφήθηκαν για το Playboy
αλλο στυλ γυναικας η Ελενιτσα. την ειχα δει απο κοντα σε συνοικιακο ταβερνακι πριν 10 χρονια μαζι με Τανια Τσανακλιδου και παρεα τους. η Τανια 60αρα τοτε με μπριο και εκτοπισμα, η Πετα γυναικα ησυχη και μαζεμενη.Γιατί όχι ? Ακόμα και η Δήμητρα Γαλάνη και η Μάρω Κοντού φωτογραφήθηκαν για το Playboy
Φαίνεται χαμηλού προφίλ .Αλλά πολύ ωραία γυναίκα...αλλο στυλ γυναικας η Ελενιτσα. την ειχα δει απο κοντα σε συνοικιακο ταβερνακι πριν 10 χρονια μαζι με Τανια Τσανακλιδου και παρεα τους. η Τανια 60αρα τοτε με μπριο και εκτοπισμα, η Πετα γυναικα ησυχη και μαζεμενη.
Kαι κουκλάρα...ψψψ που την θυμηθηκατε, φωναρα