Νέα

Ελένη Μενεγάκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Vouke

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2021
Like
4
Πόντοι
0
Θα μπορούσε να ήταν και κάποια που θα την "ντουμπλάριζε" όπως κάνουν στις ταινίες, όταν πρόκειται να γίνει κάποια σκηνή σεξ! Εδώ που τα λέμε, ποια είναι αυτή; Ενδιαφέρουσα περίπτωση! Γνωρίζουμε ονοματάκι; Είναι ΄"καρασέξι"!

men5.png
men4.png
men3.png
men2.png
men1.png
Παραμένει σεξυ και θηλυκό η Ελένη..μπράβο της

Vouke

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2021
Like
4
Πόντοι
0
Εδώ μοιάζει με την Καινούργιου.Τον ίδιο πλαστικό έχουν;Παλιότερα μου άρεζε.Κορμάρα πάντως.Τύφλα να'χουν οι 20αρες και 30άρες!
Πραγματικά ειναι κάποιες γυναίκες που ο χρόνος δεν τις αγγίζει..

Vouke

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2021
Like
4
Πόντοι
0
Έχεις χάσει πολλά επεισόδια.
Ναι captain η αλήθεια είναι αυτή που λες..όντως έχω χάσει πολλά. Όποτε έχεις λίγο χρόνο και αν ειναι εύκολο μου γράφεις με λίγα λόγια τι έχει γίνει. Σε ευχαριστώ όπως και να χει.

ledis7

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2010
Like
519
Πόντοι
81
Ναι captain η αλήθεια είναι αυτή που λες..όντως έχω χάσει πολλά. Όποτε έχεις λίγο χρόνο και αν ειναι εύκολο μου γράφεις με λίγα λόγια τι έχει γίνει. Σε ευχαριστώ όπως και να χει.
Αν δεν κάνω λάθος, λίγους μήνες πριν κάποια τηλεπερσόνα πρέπει να ανέφερε σε εκπομπή/πρωινάδικο κτλ. ότι υπάρχει νήμα με fake φώτο διάσημων Ελληνίδων εδώ. Ίσως ανέφερε και το σαιτ ονομαστικά, δεν είμαι σίγουρος. Πρέπει να έγινε ψιλοσούσουρο για καμιά μέρα-δυό και προφανώς το νήμα "εξαφανίστηκε" για να μην υπάρξουν περαιτέρω θέματα νομικής φύσεως.

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
12.398
Πόντοι
3.506
Αν δεν κάνω λάθος, λίγους μήνες πριν κάποια τηλεπερσόνα πρέπει να ανέφερε σε εκπομπή/πρωινάδικο κτλ. ότι υπάρχει νήμα με fake φώτο διάσημων Ελληνίδων εδώ. Ίσως ανέφερε και το σαιτ ονομαστικά, δεν είμαι σίγουρος. Πρέπει να έγινε ψιλοσούσουρο για καμιά μέρα-δυό και προφανώς το νήμα "εξαφανίστηκε" για να μην υπάρξουν περαιτέρω θέματα νομικής φύσεως.
Επίσης την ίδια περίπου περίοδο εξαφανίστηκαν άλλα δυο νήματα...

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.556
Πόντοι
9.931

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom