Επισκέπτης
Σφίξαν τα γάλατα αδερφέ...
Κι ακόμα δεν έχουμε δει τπτ..
Σφίξαν τα γάλατα αδερφέ...
Σε λίγο θα δούμε και ην Ψαρούδα Μπενάκη όπως πάμε..
Και λίγο gossip news...Αυτή τη στιγμή η Ελεναρα βρίσκεται στο Grecotel Olympia Riviera Rssort στα Λουτρά Κυλλήνης και διαμένει σε μια από τις σουίτες της Mandola Rosa...
Έχω φίλο που δουλεύει εκεί και απ ότι μου είπε η τύπισσα μέσα στο δωμάτιο της είναι αλαφρά ντυμένη και άκρως αποκαλυπτική ιδικά στον τομέα
Και λίγο gossip news...[size=20pt]Αυτή τη στιγμή [/size] η Ελεναρα βρίσκεται στο Grecotel Olympia Riviera Rssort στα Λουτρά Κυλλήνης και διαμένει σε μια από τις σουίτες της Mandola Rosa...
Έχω φίλο που δουλεύει εκεί και απ ότι μου είπε η τύπισσα μέσα στο δωμάτιο της είναι αλαφρά ντυμένη και άκρως αποκαλυπτική ιδικά στον τομέα
συμφωνω!Αντε ρε την γλαστρα σαν γλαστρα ηρθε σαν γλαστρα θα μεινει παντα!
μαγκα μπαστα....ωπα
η εσυ μας κανεις πλακα η το φιλαρακι σου ειναι μεγαλος φιδεμπορας και σε πηρε στο λαιμο του....
Στη Άνδρο η Ελένη Μενεγάκη
Εδώ και λίγες ώρες η Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται στην Άνδρο. Η παρουσιάστρια ταξίδεψε μόνη της μέχρι το νησί και όσο και αν το ήθελε δεν κατάφερε να περάσει απαρατήρητη.
Φορώντας μαύρα γυαλιά και μεγάλο ψάθινο καπέλο η Ελένη μίλησε στους λιμενικούς για μερικά λεπτά και αμέσως μετά χάθηκε στο νησί.
Η παρουσιάστρια θα περάσει το Σαββατοκύριακο στην Άχλα, εκεί όπου έχει τις ξενοδοχειακές του επιχειρήσεις ο Ματέο Παντζόπουλος
πηγη:
Καλο ! Πολυ καλο! Αλλα στην Βουλγαρικη ΤΒ εχει πολυ καλυτερες και νεωτερες τσουλες!λετε μαλακιες ολοι σας.
αυτη τη στιγμη η μενεγακη ειναι μαζι με τον αλλανταλον και ανεβαινουν σοφια για σαββατοκυριακο,πριν 10 λεπτα περασαν απο τα συνορα του προμαχωνα,λογικα τωρα βρισκοντε καπου εξω απο το σαντανσκι.
η μενεγακη θα κανει ενα εξτρα στην βουλγαρικη τηλεοραση,και ο αλλανταλον θα παει στο κλεοπατρα να δει τα κοριτσια του.
Ρε παιδιά η Ελενάρα έβγαλε τελείως τα εμφυτεύματα ή μου φαίνεται;
Μάλλον , μετά τη γέννα για να θηλάσει τα παιδιά