Νέα

Ελένη Μενεγάκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.664
Πόντοι
9.931
Και λίγο gossip news...Αυτή τη στιγμή η Ελεναρα βρίσκεται στο Grecotel Olympia Riviera Rssort στα Λουτρά Κυλλήνης και διαμένει σε μια από τις σουίτες της Mandola Rosa...
Έχω φίλο που δουλεύει εκεί και απ ότι μου είπε η τύπισσα μέσα στο δωμάτιο της είναι αλαφρά ντυμένη και άκρως αποκαλυπτική ιδικά στον τομέα  :tits: :tits2:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Και λίγο gossip news...Αυτή τη στιγμή η Ελεναρα βρίσκεται στο Grecotel Olympia Riviera Rssort στα Λουτρά Κυλλήνης και διαμένει σε μια από τις σουίτες της Mandola Rosa...
Έχω φίλο που δουλεύει εκεί και απ ότι μου είπε η τύπισσα μέσα στο δωμάτιο της είναι αλαφρά ντυμένη και άκρως αποκαλυπτική ιδικά στον τομέα  :tits: :tits2:

Ευγε για την ανταπόκριση

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.246
Πόντοι
5.595
Αξιος ο ανταποκριτης!!!
Αλλα πες του να τραβηξει κ καμια φωτο... :grin: :grin: :grin:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.072
Πόντοι
42.697
Και λίγο gossip news...[size=20pt]Αυτή τη στιγμή [/size] η Ελεναρα βρίσκεται στο Grecotel Olympia Riviera Rssort στα Λουτρά Κυλλήνης και διαμένει σε μια από τις σουίτες της Mandola Rosa...

μαγκα μπαστα....ωπα

η εσυ μας κανεις πλακα η το φιλαρακι σου ειναι μεγαλος φιδεμπορας και σε πηρε στο λαιμο του....

Στη Άνδρο η Ελένη Μενεγάκη

Εδώ και λίγες ώρες η Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται στην Άνδρο. Η παρουσιάστρια ταξίδεψε μόνη της μέχρι το νησί και όσο και αν το ήθελε δεν κατάφερε να περάσει απαρατήρητη.

Φορώντας μαύρα γυαλιά και μεγάλο ψάθινο καπέλο η Ελένη μίλησε στους λιμενικούς για μερικά λεπτά και αμέσως μετά χάθηκε στο νησί.

Η παρουσιάστρια θα περάσει το Σαββατοκύριακο στην Άχλα, εκεί όπου έχει τις ξενοδοχειακές του επιχειρήσεις ο Ματέο Παντζόπουλος

πηγη:

dpk69

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
121
Πόντοι
1
Ρε παιδια τι σας εχει πιασει μανια με αυτη την ηλ.. Προσωπικα χεστηκα που θα παει διακοπες το φρ...αλο. Αυτη καλα τα τρωει χρονια τωρα χωρις μηδεν προσοντα! Αντε ρε την γλαστρα σαν γλαστρα ηρθε σαν γλαστρα θα μεινει παντα!

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
λετε μαλακιες ολοι σας.

αυτη τη στιγμη η μενεγακη ειναι μαζι με τον αλλανταλον και ανεβαινουν σοφια για σαββατοκυριακο,πριν 10 λεπτα περασαν απο τα συνορα του προμαχωνα,λογικα τωρα βρισκοντε καπου εξω απο το σαντανσκι.
η μενεγακη θα κανει ενα εξτρα στην βουλγαρικη τηλεοραση,και ο αλλανταλον θα παει στο κλεοπατρα να δει τα κοριτσια του.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.664
Πόντοι
9.931
μαγκα μπαστα....ωπα

η εσυ μας κανεις πλακα η το φιλαρακι σου ειναι μεγαλος φιδεμπορας και σε πηρε στο λαιμο του....

Στη Άνδρο η Ελένη Μενεγάκη

Εδώ και λίγες ώρες η Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται στην Άνδρο. Η παρουσιάστρια ταξίδεψε μόνη της μέχρι το νησί και όσο και αν το ήθελε δεν κατάφερε να περάσει απαρατήρητη.

Φορώντας μαύρα γυαλιά και μεγάλο ψάθινο καπέλο η Ελένη μίλησε στους λιμενικούς για μερικά λεπτά και αμέσως μετά χάθηκε στο νησί.

Η παρουσιάστρια θα περάσει το Σαββατοκύριακο στην Άχλα, εκεί όπου έχει τις ξενοδοχειακές του επιχειρήσεις ο Ματέο Παντζόπουλος

πηγη:

Κοιτά να δεις ZeroTolerance δεν είναι απίθανο να μου λέει παραμύθια ο φίλος μου αν και δεν είναι τέτοιος τύπος, το άρθρο λέει ότι εδώ και λιγες ωρες βρισκεται στην Ανδρο οποτε δεν ειναι απιθανο της προιγουμενες μερες να βρισκοταν στο ξενοδοχειο που λεω, ο φιλος μου το ειπε σημερα για την Μενεγακη που εχει ρεπο οποτε μαλλον δεν θα ξερει οτι εχει φυγει, το Grecotel Olympia Riviera Rssort ειναι το μερος που κανει τις τελευτεες εκπομπες τις σεζον εδω και τουλαχιστον 2 χρονια.

dpk69

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
121
Πόντοι
1
λετε μαλακιες ολοι σας.

αυτη τη στιγμη η μενεγακη ειναι μαζι με τον αλλανταλον και ανεβαινουν σοφια για σαββατοκυριακο,πριν 10 λεπτα περασαν απο τα συνορα του προμαχωνα,λογικα τωρα βρισκοντε καπου εξω απο το σαντανσκι.
η μενεγακη θα κανει ενα εξτρα στην βουλγαρικη τηλεοραση,και ο αλλανταλον θα παει στο κλεοπατρα να δει τα κοριτσια του.
Καλο ! Πολυ καλο! Αλλα στην Βουλγαρικη ΤΒ εχει πολυ καλυτερες και νεωτερες τσουλες!

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.935
Πόντοι
606
33129meng1122475lo.jpg

33140meng2122175lo.jpg

33153meng3122257lo.jpg

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
το ΑΠΟΛΥΤΟ milf....  :bigdick:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Ρε παιδιά η Ελενάρα έβγαλε τελείως τα εμφυτεύματα ή μου φαίνεται;

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Μάλλον , μετά τη γέννα για να θηλάσει τα παιδιά

Όχι το καλοκαίρι δεν τα είχε βγάλει τελείως, σήμερα που την έβλεπα όμως στον Alpha ήταν σαν τη Μενεγάκη του "Πάτερ Ημών".

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom