Νέα

Ελένη Μενεγάκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Δεν καταλαναινεις.........

Δεν ειναι θεμα ποιος φταιει,ειναι θεμα το ποσο σεβεσαι τον εαυτο σου και τον ανδρισμο σου.
Να χωρισεις και να σου 'φαει' μερος της περιουσιας σου ειναι η μεγιστη ντροπη και πληγμα σε πολλα επιπεδα.

Αν σας αρεσει καντε το,δωστε φραγκα να τα γλεντησει με τον επομενο.

Επισης ειναι σα να σου λεει,'σε νικησα' σου πηρα το χρημα.
Γιατι ολες οι γυναικες το χρημα εχουν πανω απ'ολα και εκει αποσκοπουν.

Ειναι σαν μια επενδυση καποιων ετων......5ετη-10ετη απο πλευρας των γυναικων που το κανουν.

Και που ειναι το κακο?
Που χρησημοποιησε ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ για να του φαει χρημα?

Αν ειναι αυτη η τακτικη των γυναικων (που λες) τοτε μην ασχολεισαι αν δεν σε παιρνει....
Υπαρχουν και τα μπουρδελα.

Βρες μια να της τα ρουφας αν το παν για σενα ειναι το χρημα!
Αλλα μετα αν σε πουν καθαρμα που εκμεταλευτικες μια γυναικουλα τι θα τους πεις?

Και η Ελενη τα ιδια εκανε?

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
ρε φίλε δεν υπάρχουν νόμοι αμα είσαι άντρακλας...

ελληνάρας λεεεεεεεμεεεεεεεε.....

Μα αυτο σου λεω ρε παπαρα πουστρακο.........

Ειμαι διαφορετικος,δε μπορεις να συλλαβεις ποσο διαφορετικος ειμαι απο τα ζωα που αποκαλεις κλασσικους Ελληναραδες.
Ξυπνα!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
ρε φίλε δεν υπάρχουν νόμοι αμα είσαι άντρακλας...

ελληνάρας λεεεεεεεμεεεεεεεε.....

Δλδ εγω να βγαλω το φιδι απ την τρυπα???
Να γινω τωρα  "Παλαιοκωσταs"?????
Παρανομοs???????
Δεν μου παει..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
καλα δε νομιζω να ειχε αναγκη τα λεφτα του αντρα της η μενεγακη. τοσα εχει κι αυτη..

αλλα εφοσον κανεις μας δεν ξερει γιατι χωριζουν, ειναι μαλακια να βγαζετε τετοια χολη! ελεος!! δε νομιζω να ειναι κι ευτυχισμενοι που χωριζουν...

εδώ δεν ξέρει ο βλάκας αν υπάρχει συμφωνία...για τα περιουσιακά...(προσύμφωνο κλπ)...

εσύ κάθεσαι κ δίνεις βάση στα γραπτά του ανέραστου ?

προφανώς χωρίζουν για να είναι ευτυχισμένοι στη μετέπειτα ζωή τους...

Επισκέπτης
Μα αυτο σου λεω ρε παπαρα πουστρακο.........

Ειμαι διαφορετικος,δε μπορεις να συλλαβεις ποσο διαφορετικος ειμαι απο τα ζωα που αποκαλεις κλασσικους Ελληναραδες.
Ξυπνα!

μη βρίζεις..ρίχνεις το επίπεδο...

χαχαχαχαχαχαχα

είσαι παράδειγμα προς αποφυγή...

τέτοιο κόμπλεξ...τέτοια μιζέρια...τόση μαλακία...

όλα στον υπέρτατο βαθμό....

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Και που ειναι το κακο?
Που χρησημοποιησε ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ για να του φαει χρημα?

Αν ειναι αυτη η τακτικη των γυναικων (που λες) τοτε μην ασχολεισαι αν δεν σε παιρνει....
Υπαρχουν και τα μπουρδελα.

Βρες μια να της τα ρουφας αν το παν για σενα ειναι το χρημα!
Αλλα μετα αν σε πουν καθαρμα που εκμεταλευτικες μια γυναικουλα τι θα τους πεις?

Και η Ελενη τα ιδια εκανε?

1-Το λες και μονος σου,μηπως θα ηθελες να ησουν στη θεση του?

2-Η τακτικη αυτη ειναι,τι κανει ο καθενας ειναι δικο του θεμα αλλα στην Ελλαδα στα μπουρδελα-στουντιο και στριπ θα περασεις πολυ καλυτερα και με ωραιες αλλοδαπες που μπροστα στις Ελληνιδες ειναι θεες και κατι ακομα,παρα με ενα μπαζο Ελληνιδα χρηματορουφηχτρα,μη βλεπεις τοσα εκατομμυρια μπαζοφιλους μαλακες που ασχολουνται,αυτοι ειναι ζωα,η μαζα ειναι παντα ζωα και ασχετοι.

2-Που το ειδες αυτο? Δεν ειπα κατι τετοιο οτι τρωω χρημα,δλδ θεωρεις εκμεταλευση να μη δωσεις λεφτα σε μια που σε χωρισε?

Εσυ τι λες........τοσα γαμησια μην πανε απληρωτα.......να πληρωθει το κοριτσι για τον κοπο της εεεεεε?

(το θεμα μας εδω δεν ειναι η εν λογω κυρια αλλα το θεμα γενικοτερα)

Επισκέπτης
http://[URL unfurl="true"]www.informecanica.gr/filox-xs15-big.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.manex.gr/images/products/tsepismanex.jpg[/img[/URL]]

[img]http://3.bp.blogspot.com/_svnWzMDTyA0/SmRTvQLjToI/AAAAAAAAHw4/QLdeVESWyJI/s400/a96741_video-tissue-box.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.manex.gr/images/products/tsepisarima.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.simpleuse.gr/gr/products/xartomantila.jpg[/img[/URL]]

[img]http://giannischristou.gr/images/0053/2662/Zewa_001.jpg

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
μη βλεπεις τοσα εκατομμυρια μπαζοφιλους μαλακες που ασχολουνται,αυτοι ειναι ζωα,η μαζα ειναι παντα ζωα και ασχετοι.
Σταμάτα πια να βρίζεις όλους τους άλλους που κατά τη γνώμη σου είναι όλοι λάθος κι είσαι ο μόνος σωστός.
Αν θες να αποκτήσουν βαρύτητα τα λόγια σου βάλε μια photo να δούμε την ομορφιά σου, μιας και δε σου αξίζουν κατά τα λεγόμενα σου τα μπάζα οι ελληνίδες

Επισκέπτης
Σταμάτα πια να βρίζεις όλους τους άλλους που κατά τη γνώμη σου είναι όλοι λάθος κι είσαι ο μόνος σωστός.
Αν θες να αποκτήσουν βαρύτητα τα λόγια σου βάλε μια photo να δούμε την ομορφιά σου, μιας και δε σου αξίζουν κατά τα λεγόμενα σου τα μπάζα οι ελληνίδες

εδώ μας έβγαλε μουνάρες τις πουτάνες κ τις τζούδες....ψάχνεις να βρεις λογική παιχταρά μου ?

Nikolas_ta_pinw

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
1
Πόντοι
6
1-Το λες και μονος σου,μηπως θα ηθελες να ησουν στη θεση του?

2-Η τακτικη αυτη ειναι,τι κανει ο καθενας ειναι δικο του θεμα αλλα στην Ελλαδα στα μπουρδελα-στουντιο και στριπ θα περασεις πολυ καλυτερα και με ωραιες αλλοδαπες που μπροστα στις Ελληνιδες ειναι θεες και κατι ακομα,παρα με ενα μπαζο Ελληνιδα χρηματορουφηχτρα,μη βλεπεις τοσα εκατομμυρια μπαζοφιλους μαλακες που ασχολουνται,αυτοι ειναι ζωα,η μαζα ειναι παντα ζωα και ασχετοι.

2-Που το ειδες αυτο? Δεν ειπα κατι τετοιο οτι τρωω χρημα,δλδ θεωρεις εκμεταλευση να μη δωσεις λεφτα σε μια που σε χωρισε?

Εσυ τι λες........τοσα γαμησια μην πανε απληρωτα.......να πληρωθει το κοριτσι για τον κοπο της εεεεεε?

(το θεμα μας εδω δεν ειναι η εν λογω κυρια αλλα το θεμα γενικοτερα)
φίλε εσένα σε δάγκωσε γερά η πρώην και σου χει μείνει μανιάτικο!
Get over it!
Οι πιο πολλοί που πληρώνουν διατροφή δεν το κάνουν απαραίτητα για τη ψωλιάρα την πρώην αλλά και για τα παιδιά που απέκτησαν στον κοινό βίο τους!

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Εγω φταιω που καθομαι και ασχολουμαι.

Νομιζα εδω μεσα θα υπηρχε και κανας εξυπνος-διαφορετικος αλλα αρχιδια!

Επισκέπτης

Το απολυτο υψος για τη γυναικα 155-165

super.

σου το είπα εξ'αρχής...

....ΑΠΛΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ....

Nikolas_ta_pinw

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
1
Πόντοι
6

Όντως εσύ φταις. Χαραμίζεις απο τον πολύτιμο χρόνο σου ενώ θα μπορούσες να εφευρίσκεις κι άλλες τακτικές μη εξασφάλισης της πρώην και των τέκνων! Με χώρισε η πουτάνα η ελληνίδα? να πάει να πεθάνει αυτή και τα προσωποποιημένα σπέρματά μου!  :rockon:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

Μα δε χρειάζεται να είσαι ομορφάντρας για να είσαι με ωραία Ελλεεινίδα...
Το αντίθετο θα έλεγα  :2funny:

cleitone13

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Τι κάθεστε και ασχολείστε???Ετοιμο τον έχει τον πούτσο  η Μενεγάκη...κάποιος θα της γυάλισε και και λέει δε γαμιέτε....Αλάδωτο θα το αφήσει το μουνί της???Εμ που πας κυρα μου με τον 20 χρονια μεγαλύτερο σου???Ηρθαν τα αναμενόμενα!!! :rockon: :rockon: :rockon:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Μα δε χρειάζεται να είσαι όμορφάντρας για να είσαι με ωραία Ελλεεινίδα...
Τι ????  Δλδ τσαμπα πηγαινα ο ομορφαντραs τοσο καιρο με Ελληνιδα???
Φτου :2funny: :2funny: :2funny:

cleitone13

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μα δε χρειάζεται να είσαι όμορφάντρας για να είσαι με ωραία Ελλεεινίδα...
Και ομορφάντρας πρέπει να είσαι αλλα πανω απ όλα να gayζεις  και λιγακι που ναι και της μοδας τωρα τελευταια....εδω φτάσαμε....ΟΞΩ ΡΕΕΕΕ..... :rockon: :rockon: :rockon:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
πωπω....ουτε εμεις δε κουτσομπολευουμε τοσο... :2funny:

Stories

Νέο!

Stories