γειά σου SSGT-i πάντα καυστικός στα post σου
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ελένη Μενεγάκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.234
- Πόντοι
- 5.015
Παιδιά εγώ επιμένω ότι τα βυζιά της Ελενάρας έχουν ΜΙΚΡΥΝΕΙ & στεναχωριέμαι πολύ γι' αυτό...
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.234
- Πόντοι
- 5.015
Ή έχει αδυνατίσει πολύ ή έβγαλε τα εμφυτεύματα σιλικόνης, δεν εξηγείται αλλιώς. Πάντως σε κάτι καλοκαιρινές φωτογραφίες με μαγιό που είχα δει μια χαρά μου φαίνονταν... Και δε φτάνει που μίκρυναν, φέτος είναι ντυμένη πιο συντηρητικά από κάθε άλλη χρονιά!
Ή έχει αδυνατίσει πολύ ή έβγαλε τα εμφυτεύματα σιλικόνης, δεν εξηγείται αλλιώς. Πάντως σε κάτι καλοκαιρινές φωτογραφίες με μαγιό που είχα δει μια χαρά μου φαίνονταν... Και δε φτάνει που μίκρυναν, φέτος είναι ντυμένη πιο συντηρητικά από κάθε άλλη χρονιά!
Είπε να γίνει μια σωστή μητέρα και να μην δείχνει συνέχεια της βυζάρες της αχ Ελένη τι μας έκανες
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.234
- Πόντοι
- 5.015
Και μετά αναρωτιούνται γιατί έπεσε η θεαματικότητα της εκπομπής της, πώς να μην πέσει, αν υπήρχε μια περίπτωση να βάλω να δω το πρωινάδικο της Ελενάρας ήταν για να μπανίζω αυτήν, άμα μου ντύνεται όπως μου ντύνεται γιατί να το βάλω, για να δω τις συνταγές μαγειρικής;;;
Και μετά αναρωτιούνται γιατί έπεσε η θεαματικότητα της εκπομπής της, πώς να μην πέσει, αν υπήρχε μια περίπτωση να βάλω να δω το πρωινάδικο της Ελενάρας ήταν για να μπανίζω αυτήν, άμα μου ντύνεται όπως μου ντύνεται γιατί να το βάλω, για να δω τις συνταγές μαγειρικής;;;
γαμησέτα το στήθος της Ελένης μεγάλωσε γενιές και γενιές τώρα όμως άστα να πάνε κοντεύει να καλογερέψει
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.234
- Πόντοι
- 5.015
Ευτυχώς εμείς ήμαστε η τυχερή γενιά!
Ευτυχώς εμείς ήμαστε η τυχερή γενιά!
όντως προλάβαμε τις εποχές που η Ελένη μας απογείωνε τελείως και τραβάγαμε για πάρτη της τώρα οι νέοι πρέπει να ψάξουν για νέα
είδωλα μετά οποία θα
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.234
- Πόντοι
- 5.015
Ε εντάξει πλέον υπάρχει πληθώρα για τους νέους! Αν & γυναίκες σαν την Ελενάρα έχουν αφήσει ιστορία γιατί είχαν το "κάτι"...
Ε εντάξει πλέον υπάρχει πληθώρα για τους νέους! Αν & γυναίκες σαν την Ελενάρα έχουν αφήσει ιστορία γιατί είχαν το "κάτι"...
ακριβώς οι σημερινές δεν το διαθέτουν αυτό όσο πρόστυχες και αν εμφανιζονται στο γυαλί > > >
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
όντως προλάβαμε τις εποχές που η Ελένη μας απογείωνε τελείως και τραβάγαμε για πάρτη της τώρα οι νέοι πρέπει να ψάξουν για νέα
είδωλα μετά οποία θα
χαλαρωστε ρεεεεεεεεεεεεε...ακριβώς οι σημερινές δεν το διαθέτουν αυτό όσο πρόστυχες και αν εμφανιζονται στο γυαλί > > >
μια ξανθια με πλαστικο βυζι και σιλικονατα τσιμπουκοχειλα ηταν..τι πιο ευκολο να βρεις στην τηλεοραση??
σιγα τη γκομενα..ενα πουταναριο που την ειχε περασει ολος ο αντ1
χαλαρωστε ρεεεεεεεεεεεεε...
μια ξανθια με πλαστικο βυζι και σιλικονατα τσιμπουκοχειλα ηταν..τι πιο ευκολο να βρεις στην τηλεοραση??
Δικαιωμά σου να μην σου αρέσει αλλά να σου θυμίσω πόσο καύλα ήτανε τα πρώτα χρόνια της καριέρας της και συνέχισε το ίδιο μέχρι που παντρεύτηκε.
Μετά τον γάμο της για μένα έπαψε να μου αρέσει και να την παρακολουθώ στην τι βι.
aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
σιγα το πολυ προσωπικο που εχει ο αντ1χαλαρωστε ρεεεεεεεεεεεεε...
αρχισανε για την ελενη τα limit down
από καιρό έχουν ξεκινήσει...........................
που την βρηκες? θα σκασω να τη δω μεγαλυτερη τη φωτο,βαλε λινκ
Επισκέπτης
στο ιντερνετ κυκλοφορει...πατα πανω στη φωτογραφιαπου την βρηκες? θα σκασω να τη δω μεγαλυτερη τη φωτο,βαλε λινκ
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
ω ρε βγηκαν τα κρεατα στα ντιβανομπαουλαααααα.....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 55
- Εμφανίσεις
- 33K