Νέα

Ελένη Μενεγάκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
Παιδιά εγώ επιμένω ότι τα βυζιά της Ελενάρας έχουν ΜΙΚΡΥΝΕΙ & στεναχωριέμαι πολύ γι' αυτό...

foxxx

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
120
Πόντοι
16
και εγω παιδια ειπα φετος ας δω και μια φορα μενεγακη.....και τι βλεπω; μια ελενη με βυζακια!!!! οπως την εβλεπα στην mega banga θα επρεπε να γνωριζει οτι ειναι διαττων αστερας

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
Ή έχει αδυνατίσει πολύ ή έβγαλε τα εμφυτεύματα σιλικόνης, δεν εξηγείται αλλιώς. Πάντως σε κάτι καλοκαιρινές φωτογραφίες με μαγιό που είχα δει μια χαρά μου φαίνονταν... Και δε φτάνει που μίκρυναν, φέτος είναι ντυμένη πιο συντηρητικά από κάθε άλλη χρονιά!

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Ή έχει αδυνατίσει πολύ ή έβγαλε τα εμφυτεύματα σιλικόνης, δεν εξηγείται αλλιώς. Πάντως σε κάτι καλοκαιρινές φωτογραφίες με μαγιό που είχα δει μια χαρά μου φαίνονταν... Και δε φτάνει που μίκρυναν, φέτος είναι ντυμένη πιο συντηρητικά από κάθε άλλη χρονιά!

Είπε να γίνει μια σωστή μητέρα και να μην δείχνει συνέχεια της βυζάρες της αχ Ελένη τι μας έκανες  :2funny: :2funny: :2funny:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
Και μετά αναρωτιούνται γιατί έπεσε η θεαματικότητα της εκπομπής της, πώς να μην πέσει, αν υπήρχε μια περίπτωση να βάλω να δω το πρωινάδικο της Ελενάρας ήταν για να μπανίζω αυτήν, άμα μου ντύνεται όπως μου ντύνεται γιατί να το βάλω, για να δω τις συνταγές μαγειρικής;;;

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Και μετά αναρωτιούνται γιατί έπεσε η θεαματικότητα της εκπομπής της, πώς να μην πέσει, αν υπήρχε μια περίπτωση να βάλω να δω το πρωινάδικο της Ελενάρας ήταν για να μπανίζω αυτήν, άμα μου ντύνεται όπως μου ντύνεται γιατί να το βάλω, για να δω τις συνταγές μαγειρικής;;;

γαμησέτα το στήθος της Ελένης μεγάλωσε γενιές και γενιές τώρα όμως άστα να πάνε κοντεύει να καλογερέψει  :grin: :grin: :grin:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
Ευτυχώς εμείς ήμαστε η τυχερή γενιά!  :)

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Ευτυχώς εμείς ήμαστε η τυχερή γενιά!  :)

όντως προλάβαμε τις εποχές που η Ελένη μας απογείωνε τελείως και τραβάγαμε  :bigdick: για πάρτη της τώρα οι νέοι πρέπει να ψάξουν για νέα

είδωλα μετά οποία θα  :bigdick:  :cum: :cum:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
Ε εντάξει πλέον υπάρχει πληθώρα για τους νέους! Αν & γυναίκες σαν την Ελενάρα έχουν αφήσει ιστορία γιατί είχαν το "κάτι"...

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Ε εντάξει πλέον υπάρχει πληθώρα για τους νέους! Αν & γυναίκες σαν την Ελενάρα έχουν αφήσει ιστορία γιατί είχαν το "κάτι"...

ακριβώς οι σημερινές δεν το διαθέτουν αυτό όσο πρόστυχες και αν εμφανιζονται στο γυαλί  >:( >:( >:(

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

όντως προλάβαμε τις εποχές που η Ελένη μας απογείωνε τελείως και τραβάγαμε  :bigdick: για πάρτη της τώρα οι νέοι πρέπει να ψάξουν για νέα

είδωλα μετά οποία θα  :bigdick:  :cum: :cum:
ακριβώς οι σημερινές δεν το διαθέτουν αυτό όσο πρόστυχες και αν εμφανιζονται στο γυαλί  >:( >:( >:(
χαλαρωστε ρεεεεεεεεεεεεε...
μια ξανθια με πλαστικο βυζι και σιλικονατα τσιμπουκοχειλα ηταν..τι πιο ευκολο να βρεις στην τηλεοραση??
σιγα τη γκομενα..ενα πουταναριο που την ειχε περασει ολος ο αντ1 :headbang: :headbang:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
μια ξανθια με πλαστικο βυζι και σιλικονατα τσιμπουκοχειλα ηταν..τι πιο ευκολο να βρεις στην τηλεοραση??
σιγα τη γκομενα..ενα πουταναριο που την ειχε περασει ολος ο αντ1 :headbang: :headbang:

Δικαιωμά σου να μην σου αρέσει αλλά να σου θυμίσω πόσο καύλα ήτανε τα πρώτα χρόνια της καριέρας της και συνέχισε το ίδιο μέχρι που παντρεύτηκε.

Μετά τον γάμο της για μένα έπαψε να μου αρέσει και να την παρακολουθώ στην τι βι.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
σιγα το πολυ προσωπικο που εχει ο αντ1 :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
αρχισανε για την ελενη τα limit down

tkalelris

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
13
Πόντοι
1
Αν δεν δειξει λιγακι κωλαρακι κ μπουτακι δεν προκειτε να δει προκοπη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom