captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 11.781
- Πόντοι
- 3.506
Fake naked photos Ελληνίδες - bourdela.com forumΠου είναι το ανάλογο θρεντ;
Fake naked photos Ελληνίδες - bourdela.com forumΠου είναι το ανάλογο θρεντ;
Θα μπορούσε να ήταν και κάποια που θα την "ντουμπλάριζε" όπως κάνουν στις ταινίες, όταν πρόκειται να γίνει κάποια σκηνή σεξ! Εδώ που τα λέμε, ποια είναι αυτή; Ενδιαφέρουσα περίπτωση! Γνωρίζουμε ονοματάκι; Είναι ΄"καρασέξι"!Συνάδελφοι και συναγωνιστές επειδή υπάρχουν αντιδράσεις από μέλη του φόρουμ και για να μην κλείσει το θρεντ που θα είναι κρίμα, οι fakes photos από greek celeb, καλό θα είναι να μπαίνουν στο ανάλογο θρεντ.. Εκεί θα κάνουμε παιχνίδι όσοι γουστάρουμε πραγματικά και δεν θα ενοχλούμε.. Την καλημέρα μου σε όλους...
ΣωστόςΕχει μαζέψει τοσα εκατομμύρια και συνεχίζει ακομα να κανει εκπομπές, αραξε μωρη την πετσα σου να ευχαριστηθείς την ζωη που σου απέμεινε 53 πηγες... Ποσα ακομα χιλιάρικα θες να μαζέψεις;;;
Σαν τον γελοίο Παπαδάκη και αυτη 72 χρονων και κανει ακομα τηλεόραση
για ξεμουνιασμα
μεγαλωσε κ αυτη η παλια γκαβλα...
Αυτή νομίζω ότι είναι πια στη δύση της....Οι καραπουτανάρες των 90ς εξακολουθουν να ειναι στις δόξες τους
Δεν έμπαινες δηλαδή?Αυτή νομίζω ότι είναι πια στη δύση της....
Κανονικότατα μπαίνουμε!Δεν έμπαινες δηλαδή?
Εμπαινα και ξαναμπαινα , εξάλλου και γω πουρος είμαι αλλά αυτηνης η δόξα καριέρα κλπ δυουν πως να το κάνουμε....Δεν έμπαινες δηλαδή?
Να τον παίξουμε θέλουμε, όχι να την προσλάβουμε για υπάλληλο.Εμπαινα και ξαναμπαινα , εξάλλου και γω πουρος είμαι αλλά αυτηνης η δόξα καριέρα κλπ δυουν πως να το κάνουμε....
54 νομίζω είναι.Εχει μαζέψει τοσα εκατομμύρια και συνεχίζει ακομα να κανει εκπομπές, αραξε μωρη την πετσα σου να ευχαριστηθείς την ζωη που σου απέμεινε 53 πηγες... Ποσα ακομα χιλιάρικα θες να μαζέψεις;;;
Σαν τον γελοίο Παπαδάκη και αυτη 72 χρονων και κανει ακομα τηλεόραση
Αφού θα τον παίξω θα σκεφτώ μια καλύτερη πια.Να τον παίξουμε θέλουμε, όχι να την προσλάβουμε για υπάλληλο.