argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.893
- Πόντοι
- 9.297
Εδώ πέρα τα έβγαλε ολόκληρη Jenna Jameson ( περαστικά στο κορίτσι μας...) η Μενεγάκη δεν θα τα έβγαζε;+1 μεγάλο λάθος που τα έβγαλε
Εδώ πέρα τα έβγαλε ολόκληρη Jenna Jameson ( περαστικά στο κορίτσι μας...) η Μενεγάκη δεν θα τα έβγαζε;+1 μεγάλο λάθος που τα έβγαλε
Κακώς και αυτή, θέλουμε βυζόμπαλα για γερές βυζομαλακίες και πιπίλισμαΕδώ πέρα τα έβγαλε ολόκληρη Jenna Jameson ( περαστικά στο κορίτσι μας...) η Μενεγάκη δεν θα τα έβγαζε;
Αυτές κοιτάνε πιο πέρα ,δεν είναι μόνο για το σήμερα αλλά προσέχουν και το αύριο του σώματός τους που τώρα χωρίς πολλά βάρη θα είναι πιο υγιές .Κακώς και αυτή, θέλουμε βυζόμπαλα για γερές βυζομαλακίες και πιπίλισμα
Βάλε και άλλα φίλε να την χύσουμεκατι απο τα παλια ξεσκονιζοντας το αρχειο μου, η μενεγακη φοραγε ανεκαθεν χαμηλα σουτιεν η καθολου γιαυτο και ειχε πολλα nipslip, ειδικα στην πρωτη φωτο φαινετε ξεκαθαρα
Που βρήκες τέτοιο υλικό;Είμαστε φαν της κυρίας χρόνια...κατι απο τα παλια ξεσκονιζοντας το αρχειο μου, η μενεγακη φοραγε ανεκαθεν χαμηλα σουτιεν η καθολου γιαυτο και ειχε πολλα nipslip, ειδικα στην πρωτη φωτο φαινετε ξεκαθαρα
μη παιρνεις κι ορκο,αν κρινω απο το ποσο σκατοχαρακτηρας ειναι δε βαζω και το χερι στη φωτια για το κρεββατιτι κρεβατι θα κανει...!!!
Κριμα που καπως δεν γινεται να ειναι HD οι εικονες φανταστειτε απλα κρυσταλλο να φαινεται η βυζαρασυνεχεια απο το αρχειο μου
Λες φίλε ναι κομοδίνο και να ανέβηκε με το ταλέντο της.μη παιρνεις κι ορκο,αν κρινω απο το ποσο σκατοχαρακτηρας ειναι δε βαζω και το χερι στη φωτια για το κρεββατι
Ξέρουν όλοι πολύ καλά πόσο μπορεί να προσποιηθεί μια γυναίκα και ναι για να ανέβει το παίξε καλά το παραμύθι της, απλά το θέμα είναι ότι έπαιξε πολύ καλά γιατί έχει σημασία και με ποιους πήγε και τι απεκόμισε.Τωρα αυτοι που γαμουσαν δε τη γαμουσαν για την ομορφιά της ούτε για το πόσο καλό σεξ κάνει.Μονο και μόνο για το φετίχ.Για μένα προσωπικά ναι είναι κομοδινο.Οποιος βέβαια μπορεί και γαμαει μια τρύπα και τον καυλώνει μόνο η εξωτερική εμφάνιση οκ πάω πάσο δε διαφωνώ με κανένα.Λες φίλε ναι κομοδίνο και να ανέβηκε με το ταλέντο της.
Τυπε ο συγχωρεμενος ο Κυριακού γάμησε ότι θηλυκό πέρασε από τον αντ1.Ξέρουν όλοι πολύ καλά πόσο μπορεί να προσποιηθεί μια γυναίκα και ναι για να ανέβει το παίξε καλά το παραμύθι της, απλά το θέμα είναι ότι έπαιξε πολύ καλά γιατί έχει σημασία και με ποιους πήγε και τι απεκόμισε.Τωρα αυτοι που γαμουσαν δε τη γαμουσαν για την ομορφιά της ούτε για το πόσο καλό σεξ κάνει.Μονο και μόνο για το φετίχ.Για μένα προσωπικά ναι είναι κομοδινο.Οποιος βέβαια μπορεί και γαμαει μια τρύπα και τον καυλώνει μόνο η εξωτερική εμφάνιση οκ πάω πάσο δε διαφωνώ με κανένα.
Τυπε ο συγχωρεμενος ο Κυριακού γάμησε ότι θηλυκό πέρασε από τον αντ1.
Υπάρχει περίπτωση η Μενεγάκη ναταν κομοδίνο και να την προωθούσε .
Το καλύτερο τσιμπούκι θα τους πάρ
Δε διαφωνώ με κανένα,για μένα είπα,όποιος θέλει να τη γαμησει ελεύθερα.Δηλαδή βλέπεται την Μενεγακη ακομα και στα 50+ και το συμπερασμα που βγαζετε ειναι οτι ειναι κομοδίνο;;
Προσωπικα μου τη δινει μονο και μονο απο τη ψευτικη χαζομαρα που εβγαζε και δευτερον οταν σε δουλεια τεχνικη ηρθε για να δει την πορεια των εργων ηταν τοσο bitch που δεν αδικω κανενα για οσα της εχουν σύρει συνεργατες της.Για μενα σε σεξ με αυτη εκεινη την ωρα το μονο που μου ρθε στο μυαλο ειναι να την εχουν δεμενη και να τη μαστιγονουνΤυπε ο συγχωρεμενος ο Κυριακού γάμησε ότι θηλυκό πέρασε από τον αντ1.
Υπάρχει περίπτωση η Μενεγάκη ναταν κομοδίνο και να την προωθούσε .
Το καλύτερο τσιμπούκι θα τους πάρει και όχι μόνο
Θεέ τι βυζια είναι αυταΌσο και να μεγάλωσε είναι ακόμα μεγάλη κάβλα!!!
Ηταν είναι και θα είναι βυζάρεςΘεέ τι βυζια είναι αυτα