Νέα

Ελένη Μενεγάκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Energie89

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
4
Πόντοι
0
Υπαρχει καποιο site εκτος απο τα γνωστα που να υπαρχουν φωτο της ελεναρας μας??

cybetrakias

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2016
Like
4
Πόντοι
0
hTmZWYw.jpg

xi3NQr7.jpg

6sankVh.jpg

:heavymetalbig:

100 Σπάνιες φωτογραφίες της Ελενάρας μας εδώ

Kauliarisson

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2017
Like
2
Πόντοι
0
Από μικρός χύνω με την μενεγακη .... καυλααα

christos_021187

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
1.276
Πόντοι
486
Θέλω να σας μεταφέρω μια ιστορία που έμαθα από γνωστή μου.
Πριν 3-4 χρόνια μια μεγάλη εταιρία απορρυπαντικών, ελληνοαμερικανων με έδρα της ΗΠΑ σκέφτηκε να προωθήσει τα προϊόντα της από την εκπομπή της Μενεγάκη. Κλείστηκε ραντεβού σε ξενοδοχείο του κέντρου όπου οι δύο πλευρές συναντήθηκαν για να συζητήσουν τις λεπτομέρειες. Ο διευθύνων σύμβουλος στην Ελλάδα ήταν ο ανηψιος του Ελληνοαμερικανού  ιδιοκτήτη κοντά στα 30, αλλα λόγω κάποιων γεγονότων  δεν εμφανίστηκε στην σύσκεψη και παρέμεινε στο δωμάτιο του.
Το ραντεβού τελείωσε χωρίς συμφωνία αλλά η Μενεγάκη ήθελε οπωσδήποτε να συναντήσει τον νεαρό διευθυντή. Η εμφάνιση της όπως μου μεταφέρθηκε ήταν κυριολεκτικά λες και πήγαινε βόλτα στα σοκάκια της Μυκόνου, με καυτό σορτς όπου φαινόταν η κυτταρίτιδα, πουκάμισο, κοσμήματα και έντονο βάψιμο στο πρόσωπο.
Έτσι περίμενε στο lobby του ξενοδοχείου μαζί με μια λεσβία σωματοφύλακα που σέρνει.  Ο χρόνος περνούσε και αντιλαμβάνεται πως ο σωφέρ μαζί με τον διευθυντή κατεβαίνουν στο υπόγειο να φυγουν με το αυτοκίνητο. Αμέσως τους παίρνουν στο κατόπι και η σωματοφύλακας κάθεται μαζί με τον σωφέρ παρεμποδίζοντας τον οποιοδήποτε να κατέβει στο γκαράζ. Η Μενεγω είχε κλειστεί στο αυτοκίνητο με τον διευθυντή κανά μισάωρο ώστε να τον μεταπείσει και από ότι έμαθα το κατάφερε.
Τώρα το πως, δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει, αλλά για μένα είναι μεγάλη τάνα και φραγκοφονιας!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Πριν 3-4 χρόνια μια μεγάλη εταιρία απορρυπαντικών, ελληνοαμερικανων με έδρα της ΗΠΑ σκέφτηκε να προωθήσει τα προϊόντα της από την εκπομπή της Μενεγάκη. Κλείστηκε ραντεβού σε ξενοδοχείο του κέντρου όπου οι δύο πλευρές συναντήθηκαν για να συζητήσουν τις λεπτομέρειες. Ο διευθύνων σύμβουλος στην Ελλάδα ήταν ο ανηψιος του Ελληνοαμερικανού  ιδιοκτήτη κοντά στα 30, αλλα λόγω κάποιων γεγονότων  δεν εμφανίστηκε στην σύσκεψη και παρέμεινε στο δωμάτιο του.
Το ραντεβού τελείωσε χωρίς συμφωνία αλλά η Μενεγάκη ήθελε οπωσδήποτε να συναντήσει τον νεαρό διευθυντή. Η εμφάνιση της όπως μου μεταφέρθηκε ήταν κυριολεκτικά λες και πήγαινε βόλτα στα σοκάκια της Μυκόνου, με καυτό σορτς όπου φαινόταν η κυτταρίτιδα, πουκάμισο, κοσμήματα και έντονο βάψιμο στο πρόσωπο.
Έτσι περίμενε στο lobby του ξενοδοχείου μαζί με μια λεσβία σωματοφύλακα που σέρνει.  Ο χρόνος περνούσε και αντιλαμβάνεται πως ο σωφέρ μαζί με τον διευθυντή κατεβαίνουν στο υπόγειο να φυγουν με το αυτοκίνητο. Αμέσως τους παίρνουν στο κατόπι και η σωματοφύλακας κάθεται μαζί με τον σωφέρ παρεμποδίζοντας τον οποιοδήποτε να κατέβει στο γκαράζ. Η Μενεγω είχε κλειστεί στο αυτοκίνητο με τον διευθυντή κανά μισάωρο ώστε να τον μεταπείσει και από ότι έμαθα το κατάφερε.
Τώρα το πως, δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει, αλλά για μένα είναι μεγάλη τάνα και φραγκοφονιας!
κανα τσιμπουκι θα του έκανε ρε τύπε μου... σοβαρά τώρα έχει γυναίκα σωματοφύλακα ;

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Από μικρός χύνω με την μενεγακη .... καυλααα
Ποτέ τύπε για πάρτυ της , είναι αντικειμενικά όμορφη αλλά ποτέ δεν με καυλοσε αυτή η γυναίκα !!! Πιο πολύ με καυλονη η Αννίτα !!

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
θα εδωσε την γεροντικη κωλοτρυπα της η κυρα-ελενη...:zombie:

christos_021187

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
1.276
Πόντοι
486
θα εδωσε την γεροντικη κωλοτρυπα της η κυρα-ελενη...:zombie:

Δεν υπολογίζει τίποτα. Τσαμπατζου απερίγραπτη και είναι ικανή για πολλά μόλις μυριστει χρήμα.
Αφού απαίτησε δωρεάν μαλακτικά και απορρυπαντικά 1 χρόνου για την ίδια και την μάνα της.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Η γριά Ελενη εαν την δεις απο κοντά ,
Ειναι πόλη κοντή κ εχει μεγαλο κεφαλι
Δε αξίζει
οτι εχει μπουμπουνοκεφαλο φαινεται και απο το γυαλι