diomides
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 155
- Πόντοι
- 166
τοσα χρονια το νο1, εχει βγαλει λεφτα με τη σεσουλαΞανθιά βαμένη 2 φορές βλαμένη ειναι η Μενέγο!!
δε τη λες και βλαμενη
αμα ηταν ετσι οι βλαμενοι...
τοσα χρονια το νο1, εχει βγαλει λεφτα με τη σεσουλαΞανθιά βαμένη 2 φορές βλαμένη ειναι η Μενέγο!!
τοσα χρονια το νο1, εχει βγαλει λεφτα με τη σεσουλα
δε τη λες και βλαμενη
αμα ηταν ετσι οι βλαμενοι...
ποσο χρονων εισαι;Οι μαλακίες που έχει πετάξει μου δείχνουν άνθρωπο βλαμένο,λέφτα με τη σέσουλα βγάζει μια τηλεπερσόνα και με άλλους τρόπους που δε θέλει και πολύ μυαλό,απλά μια ενύσχηση στα στηθάκια και τσιμπουκόχειλα! ;) ;) ;) ;)
αν εισαι μικρος, εισαι μια χαραΘα αλάξει κάτι εαν μάθεις?
αν εισαι μικρος, εισαι μια χαρα
αν εισαι μεγαλος πρεπει να προβληματιστεις οσο ειναι καιρος
η κριτικη μου δεν ειχε να κανει με τα γουστα σου και το τι ειδους γυναικα προτιμαςΔε νομίζω να παίζει ρόλο το πόσο είμαι.Απλά τα γούστα μου δεν είναι στα κλάσικα στερεότυπα της εποχής,πχ ξανθιά γαλανομάτα με βυζαρο και ανορέξια,αποψή μου.τωρα αν η εν λόγο κυρία πλούτισε με την μόρφωση της<την ανύπαρκτη> η μασώντας τσίχλα και λέγοντας σαχλαμάρες δε με νοιάζεο,φαν της μια φορά ΔΕ πρόκειτε να γίνω!
η κριτικη μου δεν ειχε να κανει με τα γουστα σου και το τι ειδους γυναικα προτιμας
αυτο ειναι δικαιωμα σου
τελοσπαντων δε καταλαβες, αστο
[glow=red,2,300]Μην παίρνετε και όρκο οτι η Μενεγακη είναι οπωσδήποτε χαζή[/glow], υπάρχει μεγάλη περίπτωση να το παίζει μιας και είδε οτι ετσι "πουλάει".
Μην παίρνετε και όρκο οτι η Μενεγακη είναι οπωσδήποτε χαζή, υπάρχει μεγάλη περίπτωση να το παίζει μιας και είδε οτι ετσι "πουλάει".
3) Η Μενεγάκη μου την είχε πέσει, αλλά τη χυλοπίτιασα.
βλεπει κανεις ελενη;
που πηγαν τα βζα της ;
πλακα ειναι σημερα
Μην παίρνετε και όρκο οτι η Μενεγακη είναι οπωσδήποτε χαζή, υπάρχει μεγάλη περίπτωση να το παίζει μιας και είδε οτι ετσι "πουλάει".