Νέα

Ελένη Μενεγάκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015

vwpolo

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2005
Like
48
Πόντοι
0
URL]]

company of heroes tho

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
184
Like
18.652
Πόντοι
31.558
Εμπλεξες τα μπούτια σου με αυτό το μακρύ φόρεμα

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.838
Πόντοι
9.931
Πότε γεννάει η καβουρομάνα;;  :grin: :grin:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
μία ανασκολόπιση στις εγκυμοσύνες:
«Να σου πω κάτι παράξενο; Δεν ανησύχησα ούτε μια φορά φέτος πως θα μπορούσε κάποιος, ο οποιοσδήποτε, δημοσιογράφος, ηχολήπτης, καμεραμάν, να σηκώσει το τηλέφωνο και να μιλήσει στον Τύπο για το προσωπικό μου θέμα. Δεν μου πέρασε καν από το μυαλό. Ποτέ. Είμαι σίγουρη για τους δικούς μου ανθρώπους. Και αυτό δεν το κατέκτησα εύκολα, έζησα και δυσκολίες και απογοητεύσεις και προδοσίες. Αλλά έτσι είναι, πρέπει να εμπιστευτείς, να δώσεις αν θες να πάρεις» θα δηλώσει η Ελένη Μενεγάκη το Νοέμβριο του 2014 στο περιοδικό «Γυναίκα». Και σε αυτή της τη δήλωση μπορεί να μην εμπεριέχεται πουθενά  η λέξη «εγκυμοσύνη» αλλά η παρουσιάστρια μέσα από την καθημερινή παρουσία στην εκπομπή της έχει πια επιβεβαιώσει ότι διανύει μια από τις πιο "ενδιαφέρουσες" περιόδους της ζωής της. Η Ελένη Μενεγάκη είναι έγκυος στο τέταρτο παιδί της, καρπό του έρωτά της με το σύντροφό της Ματέο Παντζόπουλο.

Rewind στις εγκυμοσύνες του πιο πολυσυζητημένου προσώπου της ελληνικής lifestyle πραγματικότητας. Όταν η Ελένη Μενεγάκη ήταν έγκυος στον Άγγελο, την Λάουρα και την Βαλέρια.

Η Ελένη Μενεγάκη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί το Νοέμβριο του 2002. Η εγκυμοσύνη της πρωτοστατεί στα lifestyle έντυπα και ο φωτογραφικός φακός καραδοκεί για να την απαθανατίσει σε οποιαδήποτε στιγμή της. Η απουσία της από το πλατό του «Πρωινού Καφέ» λόγω της γέννησης του Άγγελου τοποθέτησε τον Ανδρέα Μικρούτσικο σε θέση αντικαταστάτη.  Κρατώντας στα χέρια της ένα περιοδικό που την απεικόνιζε έγκυο στον Άγγελο -η παρουσιαστρια είχε κάνει την εν λόγω φωτογράφιση ούσα έξι μηνών-  δήλωσε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής «Καφές με την Ελένη» το 2010: «Aυτή η φωτογραφία με παραπέμπει σε ίσως  μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής μου. Ήμουν έξι μηνών και έτσι όπως βγήκε η κοιλιά μου στο εξώφυλλο, η μητέρα μου νόμιζε ότι γεννάω και με πήρε τηλέφωνο για να δει εάν γεννάω. Της είπα πως δεν γεννάω, απλά της είπα ότι έχει μεγαλώσει λίγο η κοιλιά μου στο εξώφυλλο. Πρώτο παιδί δεν φουσκώνει η κοιλιά αμέσως, φουσκώνει απότομα».

Η κόρη της Λάουρα ήρθε στη ζωή της στις 8 Φεβρουαρίου του 2005. Ο ερχομός της Λάουρας βρίσκει την Ελένη Μενεγάκη σε νέα τηλεοπτική στέγη, τον Alpha. H Ελένη Μενεγάκη θα μοιραστεί με τους τηλεθεατές της πολλές από τις στιγμές με την νεογέννητη κόρη της στο σπίτι με την μητέρα της Ζέτα να την βοηθά συνεχώς.  Η βάπτισή της, ένα από τα λαμπερά κοσμικά γεγονότα τον Ιούνιο του 2006.

Η κόρη της Βαλέρια, ήρθε στη ζωή της τα ξημερώματα της Δευτέρας 28 Ιανουαρίου 2008 σχεδόν την ίδια ώρα με την κόρη του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και της Κιμ Κίλιαν, Σιέννα. Η μικρότερή της κόρη, είναι και το παιδί που μοιάζει περισσότερο σε εκείνη. Η εγκυμοσύνη της κύλησε πολύ όμορφα και όπως στις προηγούμενες η Ελένη Μενεγάκη μέχρι και λίγες μέρες πριν γεννήσει βρισκόταν στο πλατό της εκπομπής της. Το όνομα της μικρής χρειάστηκε αρκετή έρευνα για να αποφασιστεί  «ύστερα από πολύμηνη έρευνα» θα δηλώσει η παρουσιάστρια. «Γράφω ονόματα σε χαρτιά, τα προβάρω να δω πώς ακούγονται, μετά τα γράφω να δω πώς γράφονται, τα συνδυάζω με το επίθετο. Το ξέρω, δεν πάω καλά, είμαι μάνα-ψώνιο, το ομολογώ. Θέλω να ξέρει το παιδί μου αύριο ότι οι γονείς του έψαχναν να του βρουν όνομα επτά μήνες".

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
Η μενεγακη θα εχει κανε ποτε της παρτουζα?
:huh: :huh: :huh:

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Ο πρώτος της γάμος ήταν το 1989 με τον επιχειρηματία Σταύρο Γαρδέρη. Μετά από ένα χρόνο, όμως, ήρθε το διαζύγιο. Ο Σταύρος Γαρδέρης ήταν ο άνθρωπος που τη βοήθησε στα πρώτα της βήματα και στάθηκε στο πλευρό της. Έπειτα μπήκε στη ζωή της ο Γιάννης Λάτσιος με τον οποίο παντρεύτηκε το 2001 .....
=====
:2funny: :2funny: :headbang:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
:pipa3: :fuck2: :fuck2:
Ο :2funny: πρώτος της γάμος ήταν το 1989 με τον επιχειρηματία Σταύρο Γαρδέρη. Μετά από ένα χρόνο, όμως, ήρθε το διαζύγιο. Ο Σταύρος Γαρδέρης ήταν ο άνθρωπος που τη βοήθησε στα πρώτα της βήματα και στάθηκε στο πλευρό της. Έπειτα μπήκε στη ζωή της ο Γιάννης Λάτσιος με τον οποίο παντρεύτηκε το 2001 .....
=====
:2funny: :2funny: :headbang:
:2funny: :2funny: :2funny:

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Ολοι τον ξεχνανε τον Κυριακου,
Ακομα και η ιδια.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Και κάτι  πολυκατοικίες στην  Κάρυστο.... 
Λοιπον-  εξωθεσμικος  συναγωνιστής  που δουλευει photoshop  , έστειλε  μια επεξεργασία που είχε κάνει -
Ιδού  :)

Συνημμένα

• eleni-menegaki.jpg
    eleni-menegaki.jpg
    103,8 KB · Εμφανίσεις: 272

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Και κάτι  πολυκατοικίες στην  Κάρυστο.... 
Λοιπον-  εξωθεσμικος  συναγωνιστής  που δουλευει photoshop  , έστειλε  μια επεξεργασία που είχε κάνει -
Ιδού  :)

:rockon:

Observer έγραψες!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom