Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.465
- Πόντοι
- 12.756
Θα σε παρακαλεσω να εισαι συγκρατημενος μαζι της...
γραψε μου εναν καλο λογο , και θα ειμαι
Θα σε παρακαλεσω να εισαι συγκρατημενος μαζι της...
Το ζηταω εγω. Δεν ειναι αρκετο?γραψε μου εναν καλο λογο , και θα ειμαι
Το ζηταω εγω. Δεν ειναι αρκετο?
Τρυποκάρυδε,
Στην απάντησή σου "σήμερα στις 18:10", πόσων χρονών είναι στη φωτογραφία, ξέρεις?
Ποιος νοιάζεται ρε Mariath... Αυτό που ξέρω είναι πως είναι ΜΟΥΝΑΡΑ σ' αυτήν τη φωτογραφία!
Ποιος νοιάζεται ρε Mariath... Αυτό που ξέρω είναι πως είναι ΜΟΥΝΑΡΑ [ΚΑΙ] σ' αυτήν τη φωτογραφία!
Ποιος νοιάζεται ρε Mariath... Αυτό που ξέρω είναι πως είναι ΜΟΥΝΑΡΑ σ' αυτήν τη φωτογραφία!
Κοίτα, το "μουνάρα" ή "γκομενάρα" ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, είναι θέμα προσωπικού γούστου του καθενός.
Μη λες λοιπόν "Είναι μουνάρα", λέγε καλύτερα "Εγώ τη βρίσκω μουνάρα" για πιο σωστό.
Αλλά εν πάσει περιπτώσει κρίνουμε (κρίνεις) μια ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ εδώ πέρα (που μπορεί να είναι και 20 ετών), δεν κρίνεις μια γκόμενα που είναι έτσι (σήμερα).
θεωρώ δεδομένο ότι όποιος συμμετέχει σ' αυτό το thread πιστεύει ότι η Ελενάρα είναι μια πολύ ωραία γυναίκα
τότε αυτοί να πάνε να το κοιτάξουν το θεματάκι τους.
Εσύ πρέπει να πας να κοιτάξεις το θέμα σου.
Κανείς δε σου απαγόρεψε να λες την άποψη σου, για οποιοδήποτε θέμα.
Αν θέλεις π.χ. να σχολιάσεις αυτή τη φωτογραφία
http://[URL unfurl="true"]www.torontozoo.com/adoptapond/guide_images/Green%20Frog.jpg[/img[/URL]]
και να πεις: "πανέμορφη γκόμενα", μπορείς βέβαια να το κάνεις.
Δε σημαίνει όμως αυτό ότι μπορείς να ζητάς ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να συμφωνούν με την άποψη σου όλοι οι άλλοι.
Και να λες σ' όποιους ΔΕΝ συμφωνούν, ότι κακώς μπαίνουν στο νήμα και το διαβάζουν.
Εγώ π.χ. μπαίνω και το διαβάζω από το ταμπλετ, όποτε έχω ευκοιλιότητα και κάθομαι στη λεκάνη. Θα μου το απαγορέψεις?
[/quote]
Άλλο είπα, άλλο κατάλαβες. Είπα ότι παίρνω ως δεδομένο πως όσοι συμμετέχουν σ' ένα thread στο [URL unfurl="true"]www.bourdela.com[/URL] που απευθύνεται στη Μενεγάκη και λόγω της φύσης του site την κρίνει σαν γυναίκα και σαν τίποτα περισσότερο, θεωρούν τη Μενεγάκη ωραία γυναίκα. Αν τώρα εσένα δε σ' αρέσει η Μενεγάκη και σπαταλάς το χρόνο σου για να μπαίνεις σε threads τηλεπερσόνων που ΔΕΝ σου αρέσουν μόνο και μόνο για να κρίνεις ή να σχολιάζεις εμάς που γράφουμε θετικά σχόλια γι' αυτήν, τότε θα επιμείνω: Να το κοιτάξεις το θεματάκι σου. Σκουφά 33 που λέει κι ο Γεωργίου...
παίρνω ως δεδομένο πως ...
Εκεί είναι που κάνεις το λάθος.
Σε αυτά που θεωρείς "δεδομένα".
Ξεκόλλα. Έχεις απογειωθεί για να υποστηρίξεις πράματα που δεν στέκουν.Δεδομένο θεωρώ ό,τι είναι λογικό. Αν εσύ ή κάποιος άλλος είστε αργόσχολοι και μπαίνετε σε threads γυναικών που δε σας αρέσουν ε τότε ναι, έχετε θεματάκι.
Δεν είναι δηλαδή αντικειμενικά μουνάρα (ειδικά σε αυτη τη φωτογραφία;)Κοίτα, το "μουνάρα" ή "γκομενάρα" ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, είναι θέμα προσωπικού γούστου του καθενός.
Μη λες λοιπόν "Είναι μουνάρα", λέγε καλύτερα "Εγώ τη βρίσκω μουνάρα" για πιο σωστό.
Αλλά εν πάσει περιπτώσει κρίνουμε (κρίνεις) μια ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ εδώ πέρα (που μπορεί να είναι και 20 ετών), δεν κρίνεις μια γκόμενα που είναι έτσι (σήμερα).
Δεν είναι δηλαδή αντικειμενικά μουνάρα (ειδικά σε αυτη τη φωτογραφία;)
Δεν είναι δηλαδή αντικειμενικά μουνάρα (ειδικά σε αυτη τη φωτογραφία;)
Ειναι μερικα πραγματα που οσο και υποκειμενικη να ειναι η αποψη καποιου δεν χωρουν αμφισβητηση.
Οπως το οτι η συγκεκριμενη ειναι μουναρα.