Νέα

Ελένη Μενεγάκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τρυποκάρυδος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Like
446
Πόντοι
166
O67AovFv.jpg

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Τρυποκάρυδε,
Στην απάντησή σου "σήμερα στις 18:10", πόσων χρονών είναι στη φωτογραφία, ξέρεις?

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Ποιος νοιάζεται ρε Mariath... Αυτό που ξέρω είναι πως είναι ΜΟΥΝΑΡΑ σ' αυτήν τη φωτογραφία!

Κοίτα, το "μουνάρα" ή "γκομενάρα" ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, είναι θέμα προσωπικού γούστου του καθενός.
Μη λες λοιπόν "Είναι μουνάρα", λέγε καλύτερα "Εγώ τη βρίσκω μουνάρα" για πιο σωστό.

Αλλά εν πάσει περιπτώσει κρίνουμε (κρίνεις) μια ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ εδώ πέρα (που μπορεί να είναι και 20 ετών), δεν κρίνεις μια γκόμενα που είναι έτσι (σήμερα).

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Κοίτα, το "μουνάρα" ή "γκομενάρα" ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, είναι θέμα προσωπικού γούστου του καθενός.
Μη λες λοιπόν "Είναι μουνάρα", λέγε καλύτερα "Εγώ τη βρίσκω μουνάρα" για πιο σωστό.

Αλλά εν πάσει περιπτώσει κρίνουμε (κρίνεις) μια ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ εδώ πέρα (που μπορεί να είναι και 20 ετών), δεν κρίνεις μια γκόμενα που είναι έτσι (σήμερα).

Γιατί ο προορισμός του thread είναι να κρίνουμε τη Μενεγάκη σαν γυναίκα όπως είναι σήμερα; Δε νομίζω, αν ίσχυε αυτό τότε δε θα έπρεπε καν να αναφερόμαστε ή να συλλέγουμε φωτογραφικό υλικό π.χ. απ' τη Ζωή Λάσκαρη τη δεκαετία του '60 επειδή σήμερα που μιλάμε είναι 70 ετών. Όσο για το αν είναι μουνάρα η Μενεγάκη ή όχι, θεωρώ δεδομένο ότι όποιος συμμετέχει σ' αυτό το thread πιστεύει ότι η Ελενάρα είναι μια πολύ ωραία γυναίκα (τουλάχιστον), γι' αυτό και γράφω σε μία αντικειμενικά υπέροχη - για τους θαυμαστές της - φωτογραφία "είναι μουνάρα" κι όχι "τη βρίσκω μουνάρα". Αν δεν ισχύει κάτι τέτοιο και υπάρχουν άτομα που τη θεωρούν μπάζο, βλάχα ή ο,τιδήποτε άλλο και παρ' όλ' αυτά συμμετέχουν στο παρόν thread σπαταλώντας τον πολύτιμο χρόνο τους, τότε αυτοί να πάνε να το κοιτάξουν το θεματάκι τους.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
θεωρώ δεδομένο ότι όποιος συμμετέχει σ' αυτό το thread πιστεύει ότι η Ελενάρα είναι μια πολύ ωραία γυναίκα

τότε αυτοί να πάνε να το κοιτάξουν το θεματάκι τους.

Εσύ πρέπει να πας να κοιτάξεις το θέμα σου.

Κανείς δε σου απαγόρεψε να λες την άποψη σου, για οποιοδήποτε θέμα.

Αν θέλεις π.χ. να σχολιάσεις αυτή τη φωτογραφία
http://[URL unfurl="true"]www.torontozoo.com/adoptapond/guide_images/Green%20Frog.jpg[/img[/URL]]
και να πεις: "πανέμορφη γκόμενα", μπορείς βέβαια να το κάνεις.

Δε σημαίνει όμως αυτό ότι μπορείς να ζητάς ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να συμφωνούν με την άποψη σου όλοι οι άλλοι.
Και να λες σ' όποιους ΔΕΝ συμφωνούν, ότι κακώς μπαίνουν στο νήμα και το διαβάζουν.

Εγώ π.χ. μπαίνω και το διαβάζω από το ταμπλετ, όποτε έχω ευκοιλιότητα και κάθομαι στη λεκάνη. Θα μου το απαγορέψεις?

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Εσύ πρέπει να πας να κοιτάξεις το θέμα σου.

Κανείς δε σου απαγόρεψε να λες την άποψη σου, για οποιοδήποτε θέμα.

Αν θέλεις π.χ. να σχολιάσεις αυτή τη φωτογραφία
http://[URL unfurl="true"]www.torontozoo.com/adoptapond/guide_images/Green%20Frog.jpg[/img[/URL]]
και να πεις: "πανέμορφη γκόμενα", μπορείς βέβαια να το κάνεις.

Δε σημαίνει όμως αυτό ότι μπορείς να ζητάς ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να συμφωνούν με την άποψη σου όλοι οι άλλοι.
Και να λες σ' όποιους ΔΕΝ συμφωνούν, ότι κακώς μπαίνουν στο νήμα και το διαβάζουν.

Εγώ π.χ. μπαίνω και το διαβάζω από το ταμπλετ, όποτε έχω ευκοιλιότητα και κάθομαι στη λεκάνη. Θα μου το απαγορέψεις?
[/quote]

Άλλο είπα, άλλο κατάλαβες. Είπα ότι παίρνω ως δεδομένο πως όσοι συμμετέχουν σ' ένα thread στο [URL unfurl="true"]www.bourdela.com[/URL] που απευθύνεται στη Μενεγάκη και λόγω της φύσης του site την κρίνει σαν γυναίκα και σαν τίποτα περισσότερο, θεωρούν τη Μενεγάκη ωραία γυναίκα. Αν τώρα εσένα δε σ' αρέσει η Μενεγάκη και σπαταλάς το χρόνο σου για να μπαίνεις σε threads τηλεπερσόνων που ΔΕΝ σου αρέσουν μόνο και μόνο για να κρίνεις ή να σχολιάζεις εμάς που γράφουμε θετικά σχόλια γι' αυτήν, τότε θα επιμείνω: Να το κοιτάξεις το θεματάκι σου. Σκουφά 33 που λέει κι ο Γεωργίου...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Εκεί είναι που κάνεις το λάθος.

Σε αυτά που θεωρείς "δεδομένα".

Δεδομένο θεωρώ ό,τι είναι λογικό. Αν εσύ ή κάποιος άλλος είστε αργόσχολοι και μπαίνετε σε threads γυναικών που δε σας αρέσουν ε τότε ναι, έχετε θεματάκι.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Δεδομένο θεωρώ ό,τι είναι λογικό. Αν εσύ ή κάποιος άλλος είστε αργόσχολοι και μπαίνετε σε threads γυναικών που δε σας αρέσουν ε τότε ναι, έχετε θεματάκι.
Ξεκόλλα. Έχεις απογειωθεί για να υποστηρίξεις πράματα που δεν στέκουν.
"Λογικό" ή "παράλογο" δεν το καθορίζεις μόνος σου.
"Αργόσχολοι" ή "πολυάσχολοι" δεν διαχωρίζονται στην είσοδο στο σάϊτ. Όλοι οι καλοί χωράνε.
Και τέλος ναι, όλοι μπαίνουν παντού. Είτε τους αρέσει η γκόμενα είτε όχι.

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640

Δεν είναι δηλαδή αντικειμενικά μουνάρα (ειδικά σε αυτη τη φωτογραφία;)

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Δεν είναι δηλαδή αντικειμενικά μουνάρα (ειδικά σε αυτη τη φωτογραφία;)

Ειναι μερικα πραγματα που οσο και υποκειμενικη να ειναι η αποψη καποιου δεν χωρουν αμφισβητηση.

Οπως το οτι η συγκεκριμενη ειναι μουναρα.

Επισκέπτης
Ειναι μερικα πραγματα που οσο και υποκειμενικη να ειναι η αποψη καποιου δεν χωρουν αμφισβητηση.

Οπως το οτι η συγκεκριμενη ειναι μουναρα.

Ναι , είναι.
Πιστεύω αν έπεφτε στον πούτσο μας,
θα της πηγαίναμε τον κώλο αίμα ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom