Νέα

Ελένη Μενεγάκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Εγω δεν ξερω πολλεs 50αρεs να κρατιουνται τοσο καλα

Αυτές όλες είναι άνω των 50 και ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ.

Googlαρε τη φωτο, και θα βρεις πολλές φωτογραφίες από τα καλλιστεία που έκαναν (Βραζιλία, Over 50 + gramdma) και θα καταλάβεις το άτοπον της ντόπιας.
Πολύς χαμός για το τιποτα.

Και εδώ:

Συνημμένα

• granny.jpg
    granny.jpg
    182,5 KB · Εμφανίσεις: 62
  • granny2.jpg
    granny2.jpg
    65,3 KB · Εμφανίσεις: 60

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66

Googlαρε τη φωτο, και θα βρεις πολλές φωτογραφίες από τα καλλιστεία που έκαναν (Florida, USA, Over 50 + gramdma) και θα καταλάβεις το άτοπον της ντόπιας.
Eλλαδα δεν νομιζω...τωρα τι γινεται στην Φλοριντα και στο Ελ Κουαδορ ....

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226

Googlαρε τη φωτο, και θα βρεις πολλές φωτογραφίες από τα καλλιστεία που έκαναν (Βραζιλία, Over 50 + gramdma) και θα καταλάβεις το άτοπον της ντόπιας.

Και εδώ:

Ότι πεις παλικάρι μου, ο γιατρός είπε να σου λέμε ναι, είναι γιαγιάδες και άνω των 50 οι 20άρες. Ότι πεις.

Nicole Graves 24 to 2006
silvercash_bikini_contest_2006_11.jpg

Jessica Canizales 27 το 2006
silvercash_bikini_contest_2006_15.jpg

Diamond James 24 το 2006
silvercash_bikini_contest_2006_21.jpg

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Ότι πεις παλικάρι μου, ο γιατρός είπε να σου λέμε ναι, είναι γιαγιάδες και άνω των 50 οι 20άρες. Ότι πεις.

Αυτά που παράθεσες είναι από άλλο διαγωνισμό.
Μπορεί να έγινε στο ίδιο μέρος.
Κάπου έχω στο δίσκο μου φωτο από αυτό που σου λέω.
Αν τις βρω θα στις ανεβάσω.

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Αυτά που παράθεσες είναι από άλλο διαγωνισμό.
Μπορεί να έγινε στο ίδιο μέρος.
Κάπου έχω στο δίσκο μου φωτο από αυτό που σου λέω.
Αν τις βρω θα στις ανεβάσω.
Όχι φίλε μου, το λινκ το πρώτο που έβαλες και οι φωτό είναι από τον ίδιο διαγωνισμό ο οποίος δεν αφορά 50άρες. Το δεύτερο λινκ δεν το είδα, υποθέτω είναι το ίδιο. Αν έχεις άλλο υλικό να το δούμε, πάντως αυτές οι γκόμενες δεν είναι ούτε γιαγιάδες ούτε 50άρες.

giannis1985

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Όχι φίλε μου, το λινκ το πρώτο που έβαλες και οι φωτό είναι από τον ίδιο διαγωνισμό ο οποίος δεν αφορά 50άρες. Το δεύτερο λινκ δεν το είδα, υποθέτω είναι το ίδιο. Αν έχεις άλλο υλικό να το δούμε, πάντως αυτές οι γκόμενες δεν είναι ούτε γιαγιάδες ούτε 50άρες.
1.δεν εμοιαζαν ουτος η αλλος με 50
2.μπικινι και 50αρα δεν πανε μαζι ακομα και αν εισαι η μενεγακη (δειτε τις αρετουσαρηστες φωτο)
ΟΛΟΙ τις ειδαμε το ξερω  ;)

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Raopau, το :jerking: να το ρίξεις στη μούρη σου, μαλάκα.

Lavio, μπορεί να έχεις δίκιο. Μάλλον έχεις. Η ιστορία με τις "Βραζιλιάνες γιαγιάδες" πάντως έχει πάρει έκταση, και δεν ξέρω γιατί τις βάφτισαν έτσι σε διάφορα sites:

Κάποιες φωτο που έχω (είναι σε pps και δε χωράει εδώ - τις βρήκα όμως) είναι ίδιες με αυτές που υπάρχουν στα sites, και σ' αυτό που έβαλες εσύ (173 φωτογραφίες από διάφορους "διαγωνισμούς", ), και λέει κι αυτό (το pps) ότι είναι "βραζιλιάνες γιαγιάδες". Επομένως άνευ σημασίας.

Εν πάσει περιπτώσει δες πιο προσεκτικά τις φωτογραφίες απ' το διαγωνισμό. ΔΕΝ είναι όλες 20ρες αυτές οι γκόμενες. Υπάρχουν και μικρές, αλλά υπάρχουν και πενηντάρες.
Βάζω δυο εδώ (τόσες χωράνε)
Η πρώτη, ναι είναι μικρή.
Η δεύτερη? Χμμμ!  Πάνω από 45 (μην ξεχνάς και το makeup)

Συνημμένα

• granny5.jpg
    granny5.jpg
    76 KB · Εμφανίσεις: 42
  • granny8.jpg
    granny8.jpg
    72 KB · Εμφανίσεις: 52

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Lavio, μπορεί να έχεις δίκιο. Μάλλον έχεις. Η ιστορία με τις "Βραζιλιάνες γιαγιάδες" πάντως έχει πάρει έκταση, και δεν ξέρω γιατί τις βάφτισαν έτσι σε διάφορα sites:

Εν πάσει περιπτώσει δες πιο προσεκτικά τις φωτογραφίες απ' το διαγωνισμό. ΔΕΝ είναι όλες 20ρες αυτές οι γκόμενες. Υπάρχουν και μικρές, αλλά υπάρχουν και πενηντάρες.
Η δεύτερη? Χμμμ!  Πάνω από 45 (μην ξεχνάς και το makeup)
Το ξέρω ότι έχω δίκιο γιατί το έχω ψάξει. Το πως αναπαράχθηκε παγκοσμίως το περί "50άρηδων γιαγιάδων" έχει να κάνει με τη "δύναμη" κι εγκυρότητα του ίντερνετ.

Η δεύτερη που λες ΔΕΝ είναι πάνω 45. Σε μπερδεύει το (κακό) μέικ-απ, το κούρεμα και το σκυλέ πρόσωπο. Είναι η ίδια που έχω παραθέσει πιο πάνω (Jessica Canizales) και το 2007 που τραβήχτηκε η φωτό που έβαλες ήταν 28.

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Συγκρίνουν Στικούδη με Μενεγάκη τώρα....τι να πεις....
Η μία είναι μια ωραία γκόμενα, μια σταρλετίτσα που σε λίγα χρόνια δεν θα την θυμάται κανείς...
Η Μενεγάκη έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές.....

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Η μενεγακη παλι ξεχασε να βαλει σουτιεν σημερα...  :2funny: ειναι πολυ μεγαλο τανακι τελικα  :grin:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Η παρουσιάστρια είδε ένα ωραίο φόρεμα και το έβαλε πάνω της... Σήκωσε λίγο την φούστα της, λίγο παραπάνω από ότι έπρεπε και δεν το κατάλαβε... τότε ο σκηνοθέτης της την φώναξε από το ακουστικό και του απάντησε on air: «Σταύρο μην τρομάζεις! Δεν θα δεις αυτά που δεν πρέπει για ακόμη μια φορά»!

:rockon:
 :grin:

Vagos07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2013
Like
54
Πόντοι
1
Raopau, το :jerking: να το ρίξεις στη μούρη σου, μαλάκα.

Κάποιες φωτο που έχω (είναι σε pps και δε χωράει εδώ - τις βρήκα όμως) είναι ίδιες με αυτές που υπάρχουν στα sites, και σ' αυτό που έβαλες εσύ (173 φωτογραφίες από διάφορους "διαγωνισμούς", ), και λέει κι αυτό (το pps) ότι είναι "βραζιλιάνες γιαγιάδες". Επομένως άνευ σημασίας.

Η δεύτερη? Χμμμ!  Πάνω από 45 (μην ξεχνάς και το makeup)

Παίζει να βρεθεί υλικό (φωτό-video) από το συγκεκριμένο event ? H 2η είναι για πολλά  :knockinb:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom