Νέα

Ελένη Μενεγάκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
Καλά ναι λέτε μαλακίες, όλοι σας θα παρακαλούσατε για ένα γαμήσι με την Τσιτσιολίνα ακόμη και τώρα που είναι GILF! Και για τους ψαγμένους εδώ ολόκληρη η ταινία που είχε γυριστεί το καλοκαίρι του 1987 που είχε έρθει η Τσιτσιολίνα στη χώρα μας από την GREKA FILMS με τίτλο "Τσιτσιολίνα το καυτό καλοκαίρι"

τυπε η ταινια δεν αξιζει για δυο λογους.πρωτον γιατι δεν εχει μεσα ουτε μια σκηνη σεξ,περα απο κανα δυο φορες που δειχνει βυζακι.και δευτερο,γιατι καποια στιγμη την εχουν παει στα μπουζουκια και τραγουδαει ο αντυπας  :S

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
τυπε η ταινια δεν αξιζει για δυο λογους.πρωτον γιατι δεν εχει μεσα ουτε μια σκηνη σεξ,περα απο κανα δυο φορες που δειχνει βυζακι.και δευτερο,γιατι καποια στιγμη την εχουν παει στα μπουζουκια και τραγουδαει ο αντυπας  :S

Αντύπας respect, μη λες βλακείες. Γιατί ο υπεράνω υποψίας Γιάννης Πουλόπουλος που της χουφτώνει σε κάποια φάση το βυζί; Πάντως δεν έχω δει ταινία που να αποτυπώνει με τόσο γλαφυρό τρόπο την κατάντια και την ηθική και πολιτιστική κατρακύλα εκείνης της περιόδου στην Ελλάδα.

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Αντύπας respect, μη λες βλακείες. Γιατί ο υπεράνω υποψίας Γιάννης Πουλόπουλος που της χουφτώνει σε κάποια φάση το βυζί; Πάντως δεν έχω δει ταινία που να αποτυπώνει με τόσο γλαφυρό τρόπο την κατάντια και την ηθική και πολιτιστική κατρακύλα εκείνης της περιόδου στην Ελλάδα.
Πραγματικά. Παρακμή. Αν το στείλουμε το βίντεο στις Βρυξέλλες θα μας πετάξουν επι τέλους απο την Ε.Ε και θα πάμε ντουγρου με Τουρκία Συρία Πακιστάν και άλλες εξίσου πολιτισμένες χωρες

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Καλά ναι λέτε μαλακίες, όλοι σας θα παρακαλούσατε για ένα γαμήσι με την Τσιτσιολίνα ακόμη και τώρα που είναι GILF! Και για τους ψαγμένους εδώ ολόκληρη η ταινία που είχε γυριστεί το καλοκαίρι του 1987 που είχε έρθει η Τσιτσιολίνα στη χώρα μας από την GREKA FILMS με τίτλο "Τσιτσιολίνα το καυτό καλοκαίρι"

Η ταινία Γ-Α-Μ-Α-Ε-Ι  :rockon: :rockon: :rockon:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
Πραγματικά. Παρακμή. Αν το στείλουμε το βίντεο στις Βρυξέλλες θα μας πετάξουν επι τέλους απο την Ε.Ε και θα πάμε ντουγρου με Τουρκία Συρία Πακιστάν και άλλες εξίσου πολιτισμένες χωρες

μη παραβλεπουμε οτι την τσιτσιολινα την ψηφισαν για τη βουλη τους οι ιταλοι που επισης ειναι στην ΕΕ  :think:

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
μη παραβλεπουμε οτι την τσιτσιολινα την ψηφισαν για τη βουλη τους οι ιταλοι που επισης ειναι στην ΕΕ  :think:
H Τσιτσιολίνα μια χαρά είναι. Το υπόλοιπο βίντεο είναι παρακμιακο

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Τσιτσιολίνα από το παρελθόν. Εδώ ήδη είχε αρχίσει η παρακμή της.

2yonzaf.jpg

:kissass2:

ntelikanis

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
198
Πόντοι
6
αυτο το θεμα πρεπει να γινει bold και να τοποθετηθει μονιμα στην πρωτη σελιδα....

666toefl

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
η μενεγακη ,οταν βλεπω παλιες φωτο,ειναι μια καλουτσικη βλαχουλα κομωτρια
τωρα ειναι τοπ μιλφ
εγω αν μπορουσες να μου δωσεις επιλογη,100φορες καλυτερα την γαμουσα ,την τελευταια δεκαετια,παρα που ηταν 20αρα..

Εγγρ.
15 Δεκ 2013
Like
14
Πόντοι
1
η μενεγακη ,οταν βλεπω παλιες φωτο,ειναι μια καλουτσικη βλαχουλα κομωτρια
τωρα ειναι τοπ μιλφ
εγω αν μπορουσες να μου δωσεις επιλογη,100φορες καλυτερα την γαμουσα ,την τελευταια δεκαετια,παρα που ηταν 20αρα..
και 60 χρονων να παει παλι θα ειναι γαμησιμη η συγκεκριμενη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom