Νέα

Ελένη Μενεγάκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

Τρυποκάρυδος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Like
466
Πόντοι
166
ade1waZF.png

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

Πώ πώ κάτι  :tits: ΖΟΥΣ αυτή η κοπέλα και κάτι ΡΟΓΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

όλα για ΜΕΓΑΛΟ Ψεκαστικό   :2on1:

Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
40
Πόντοι
6

kololatria

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
78
Πόντοι
1
Την ξεχασατε την Ελενη μας παιδες....

Συνημμένα

• BO0IBpJCIAA5a1m.jpg
    BO0IBpJCIAA5a1m.jpg
    93,2 KB · Εμφανίσεις: 108
  • BO0IIVgCUAA5TAV.jpg
    BO0IIVgCUAA5TAV.jpg
    60,5 KB · Εμφανίσεις: 113

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.182
Πόντοι
5.015
Τα παλιά τα χρόνια...

Συνημμένα

• menegaki-e (1).jpg
    menegaki-e (1).jpg
    321,5 KB · Εμφανίσεις: 95

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.786
Πόντοι
12.756
ετσι οπως ειναι πας απο πανω και ... :cum: :cum: :cum:

της βαζεις αντηλιακό

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
[size=20pt]Νέο ξέσπασμα της Μενεγάκη: «Μου “βιάζουν” την προσωπική ζωή»
[/size]
Η Ελένη Μενεγάκη, όπως είναι γνωστό , έχει εκνευριστεί αφάνταστα με τους παπαράτσι γι' αυτό άλλωστε και χρησιμοποιεί τα social media και ανεβάζει φωτογραφίες της από την καθημερινότητάς της ώστε να μην την παρακολουθούν!

Δεν είναι λίγες οι φορές που όταν αντιλήφθηκε τους φωτορεπόρτερ, έβαλε κουκούλα, μαντήλα ή οτιδήποτε βρει για να καλύψει το πρόσωπό της.

«Δεν αντέχω άλλο... Μου "βιάζουν" την προσωπική ζωή. Δεν πάει άλλο αυτή η ιστορία...». Η Ελένη ξέσπασε! «Και η υπομονή έχει τα όριά της», φέρεται να είπε στον στενό της κύκλο σύμφωνα με την εφημερίδα NEWS.

Πίστευε ότι αν ανέβαζε η ίδια φωτογραφίες από τα Άχλα (κι όχι μόνο), θα έβαζε μια τελεία στην όλη «μάχη» που είχε κάνει τη ζωή της άνω κάτω. Οι τελευταίες φωτογραφίες, όμως, που ανέβηκαν στο διαδίκτυο, δείχνοντάς την με Brazilian μαγιό, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Πήγε σε έναν ερημικό μέρος της Άνδρου και έκανε ξέγνοιαστη το μπάνιο της μαζί με τον αγαπημένο της Ματέο και την παρέα της, νομίζοντας ότι έτσι θα μπορούσε να ξεφύγει, έστω για λίγες ώρες, από τον κλοιό της δημοσιότητας. Γελάστηκε όμως γιατί είδε στο διαδίκτυο τις φωτογραφίες της. «Ή εγώ ή αυτοί», είπε... «Πόλεμος» ξέσπασε ανάμεσα στην παρουσιάστρια και τους παπαράτσι και ποια θα είναι η κατάληξη κανείς δεν ξέρει!
www.gossip-tv.gr/showbiz/story/269148/neo-xespasma-tis-menegaki-moy-%E2%80%9Cviazoyn%E2%80%9D-tin-prosopiki-zoi]http://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/269148/neo-xespasma-tis-menegaki-moy-%E2%80%9Cviazoyn%E2%80%9D-tin-prosopiki-zoi[/url]
*Οταν τους καλούσες εσυ ήταν καλά έτσι;
Τώρα λοιπόν όπως έστρωσες θα κοιμηθείς Ελενίτσα μου.

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
[size=20pt]Νέο ξέσπασμα της Μενεγάκη: «Μου “βιάζουν” την προσωπική ζωή»
[/size]
Η Ελένη Μενεγάκη, όπως είναι γνωστό , έχει εκνευριστεί αφάνταστα με τους παπαράτσι γι' αυτό άλλωστε και χρησιμοποιεί τα social media και ανεβάζει φωτογραφίες της από την καθημερινότητάς της ώστε να μην την παρακολουθούν!

Δεν είναι λίγες οι φορές που όταν αντιλήφθηκε τους φωτορεπόρτερ, έβαλε κουκούλα, μαντήλα ή οτιδήποτε βρει για να καλύψει το πρόσωπό της.

«Δεν αντέχω άλλο... Μου "βιάζουν" την προσωπική ζωή. Δεν πάει άλλο αυτή η ιστορία...». Η Ελένη ξέσπασε! «Και η υπομονή έχει τα όριά της», φέρεται να είπε στον στενό της κύκλο σύμφωνα με την εφημερίδα NEWS.

Πίστευε ότι αν ανέβαζε η ίδια φωτογραφίες από τα Άχλα (κι όχι μόνο), θα έβαζε μια τελεία στην όλη «μάχη» που είχε κάνει τη ζωή της άνω κάτω. Οι τελευταίες φωτογραφίες, όμως, που ανέβηκαν στο διαδίκτυο, δείχνοντάς την με Brazilian μαγιό, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Πήγε σε έναν ερημικό μέρος της Άνδρου και έκανε ξέγνοιαστη το μπάνιο της μαζί με τον αγαπημένο της Ματέο και την παρέα της, νομίζοντας ότι έτσι θα μπορούσε να ξεφύγει, έστω για λίγες ώρες, από τον κλοιό της δημοσιότητας. Γελάστηκε όμως γιατί είδε στο διαδίκτυο τις φωτογραφίες της. «Ή εγώ ή αυτοί», είπε... «Πόλεμος» ξέσπασε ανάμεσα στην παρουσιάστρια και τους παπαράτσι και ποια θα είναι η κατάληξη κανείς δεν ξέρει!
www.gossip-tv.gr/showbiz/story/269148/neo-xespasma-tis-menegaki-moy-%E2%80%9Cviazoyn%E2%80%9D-tin-prosopiki-zoi]http://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/269148/neo-xespasma-tis-menegaki-moy-%E2%80%9Cviazoyn%E2%80%9D-tin-prosopiki-zoi[/url]
*Οταν τους καλούσες εσυ ήταν καλά έτσι;
Τώρα λοιπόν όπως έστρωσες θα κοιμηθείς Ελενίτσα μου.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
309
Πόντοι
296

Αυτή δεν ήτο που ως τρίτεκνη ελάμβανε και το οικείο επίδομα? Μη χέσω?

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Αμα το έπαιρνε νομιμα, καλως το έπαιρνε. Τωρα κοβουν ακομα και αναπηρικές.

Ξεφτιλυσμένο κρατος μια ζωη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom