KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Πες τα....ελα ρε και 100 να γινει ειναι το απωθημενο ολης της ελλαδας ειναι, οτι και να κανει χαμος θα γινει
Πες τα....ελα ρε και 100 να γινει ειναι το απωθημενο ολης της ελλαδας ειναι, οτι και να κανει χαμος θα γινει
Τι βυζαρα εχει η γυναικα..μακραν η πιο ποθητη Ελληνιδα!νεα φωτο απο το twitter της...
παρε μια σουπερ συλλογη να χεις.......εχει πεσει μαλακια για την ελενη , μπαι δε γουεει διορθωστε με αν κανω λαθος αλλα νομιζω οτι ειχε πεσει στα χερια μου το playboy με μενεγακη πανε παρα πολλα χρονια ,αυτο εαν υπαρχει που διαολο βρισκεται θαμενο ρε γαμωτο.
στο μαξ φιλος.αισθησιακη ηταν.τιποτα δεν εδειχνε.στο πλειμποι κατι θα φαινοτανε.εχει πεσει μαλακια για την ελενη , μπαι δε γουεει διορθωστε με αν κανω λαθος αλλα νομιζω οτι ειχε πεσει στα χερια μου το playboy με μενεγακη πανε παρα πολλα χρονια ,αυτο εαν υπαρχει που διαολο βρισκεται θαμενο ρε γαμωτο.
Τι βυζαρα εχει η γυναικα..μακραν η πιο ποθητη Ελληνιδα!
Πάνω απ'όλα η ομάδα φίλε,σε όλους ανήκει κ όχι μόνο σε μένα...Νομίζω Κρητικέ οτι η Μενεγάκη σου ανήκει δικαιωματικά!Τιμάς το thread της σχεδόν σε καθημερινή βάση και την έχεις και avatar!
Πάνω απ'όλα η ομάδα φίλε,σε όλους ανήκει κ όχι μόνο σε μένα...
Την τιμάω καθημερινά γιατί την έχω πάνω απ'όλες...Το άβαταρ είναι επίσης ένας ελάχιστος φόρος τιμής...
Πάνω απ'όλα η ομάδα φίλε,σε όλους ανήκει κ όχι μόνο σε μένα...
Την τιμάω καθημερινά γιατί την έχω πάνω απ'όλες...Το άβαταρ είναι επίσης ένας ελάχιστος φόρος τιμής...
Μαζι σου Κρητικε !!!Πάνω απ'όλα η ομάδα φίλε,σε όλους ανήκει κ όχι μόνο σε μένα...
Είμαι κ το φωνάζω...Αγνός αισθηματίας λοιπόν!
Αυτά είναι ''παιδικά τραύματα'' φίλε...παντως οταν παθαινεις σοκ με κατι σου μενει για παντα, οταν ανελαβε τον πρωινο καφε για να την παρουσιασουν εκαναν μια εκπομπη σε ενα αμφιθεατρο στο αλσος στο γαλατσι, και θυμαμαι πιτσιρικας αλλα πολυ πιτσιρικας ομως καθομουν σε ενα πεζουλι οπως ολοι δεξια και αριστερα και περιμεναμε να περασει για να παει στο αμφιθεατρο αλλα εγω ημουν πρωτος και περναει απο διπλα μου με ενα σχεδον διχτυοτο μπλουζακι χωρις σουτιεν με τις ρωγες να πεταγονται μεσα απο την τρυπουλα της μπλουζας ,αυτο ητανε ειχα μολις καταλαβει για πρωτη φορα το συναισθημα της καβλας, μιλαω ειλικρινα, πως να μην εχω κολλημα μετα με τη συγκεκριμενη γυναικα ειναι δυνατον !
Μαζι σου Κρητικε !!!