vaglis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 41
- Like
- 20
- Πόντοι
- 616
Ακομα κι ετσι ειναι γαμησιμη!Τη δεύτερη φωτογραφία με την κυτταρίτιδα τί την ήθελες... Πάει γέρασε κι η Ελένη.
Ακομα κι ετσι ειναι γαμησιμη!Τη δεύτερη φωτογραφία με την κυτταρίτιδα τί την ήθελες... Πάει γέρασε κι η Ελένη.
Ακομα κι ετσι ειναι γαμησιμη!
Κουρεύτικε για το στρατό τύπε!Στην δευτερη φωτο ειναι αυτος ο Ματεο?Ωραια καραφλα....norwood φευγα παει.... :S
Κουρεύτικε για το στρατό τύπε!
απ ότι ξερω αυτά τα νούμερα έπαιζαν πρό κρίσης , τωρα δεν υπάρχει περίπτωση οι γερμανοί να δίνουν αυτά τα λεφτ΄a ;)Μου το είπε γνωστός δημοσιογράφος.
Τώρα αν μου πούλησε ψέμα, τι να σου πώ.
Εγώ πάντως το πιστέυω.
Τον ξαναπήρε ο Κοντομηνάς τον "Άλφα" χωρίς να σημαίνει βέβαια ότι δίνει τα ίδια με πρώτα.απ ότι ξερω αυτά τα νούμερα έπαιζαν πρό κρίσης , τωρα δεν υπάρχει περίπτωση οι γερμανοί να δίνουν αυτά τα λεφτ΄a ;)
Και αυτοι αδελφες? τι γινεται ρε, τοση μασονια παντου?Με τον κανακη κανει παρεα....κ τον αρναουτογλου....
εχει και ρουφιανουςΚαι αυτοι αδελφες? τι γινεται ρε, τοση μασονια παντου?
Αδελφές πουτανες κοματοσκυλα, αλλος κανενας δε χωραει σαυτη τη χωρα.
στο ιδιο πλοιο και
http://[URL unfurl="true"]www.athensbars.gr/sites/default/files/menegaki-roga_2.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:
ΛΙΤΡΑ για πάρτη της! Και λίγα έβαλα!
εριξα μια ματια στα γρηγορα δεν βρηκα κανενα τετοιο πλανο
για δειτε και εσεις
αν δεν υπαρχει ειναι μουφα η φωτο