neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
οτι ηταν πουτανακι ?Αναρωτιεμαι αν υπαρχει κανενας που να ξερει το καλα κρυμενο παρελθον της.....
οτι ηταν πουτανακι ?Αναρωτιεμαι αν υπαρχει κανενας που να ξερει το καλα κρυμενο παρελθον της.....
Αναρωτιεμαι αν υπαρχει κανενας που να ξερει το καλα κρυμενο παρελθον της.....
σιγα το καλα κρυμενο παρελθον ρε φιλε!!!ολοι ξερουν πως πηγε στο μεγκα κι εκανε την γλαστρα στην μεγκα μπανκα!!!Αναρωτιεμαι αν υπαρχει κανενας που να ξερει το καλα κρυμενο παρελθον της.....
επισης κατι ψιλοασχετο...τυγχανει να ειμαστε συνομιλικοι και την εβλεπα απο πολυ κοντα το 90-92,οταν ηταν κι ασημη..σε διακοπες με την ''μαμα'' της...καμια σχεση με μετα οταν και πηγε στον αντ1...την πασσαρε ο μινως στον φουστανο και την εφτιαξε..στηθος,μαζεματα,μαλλια (ηταν καστανη,το φυσικο της νομιζω,κι αδυνατη πολυ!)...οποτε τι να λεμε....
Εγω δν τα γνωριζα αυτα τα σκηνικα...ξερω μονο οτι εφυγε απο τον Αντ1 επειδη ο μινως προτημησε την μαρι...εκεινη την χρονια την παντρευτηκε κιολας....
σιγα το καλα κρυμενο παρελθον ρε φιλε!!!ολοι ξερουν πως πηγε στο μεγκα κι εκανε την γλαστρα στην μεγκα μπανκα!!!
μετα την πηρε (κανονικα!!) ο παππους κυριακου και την πασσαρε στο Λατσιο για το ξεκαρφωμα..φανταζομαι θαχετε ακουσει ολοι για το σκηνικο σε γνωστο μαγαζι που αδειασε ο Μινως για να την πηδηξει στα τραπεζια πανω!!!και μετα το Λατσιο παλι με ''φτωχαδακι'' τραβιεται...
ΟΧΙ δεν το ξέρουμε για πες λεπτομέρειες! Αν δε θέλεις να το κάνεις δημοσίως στείλε μου pm, please!
Δεν θα κερδίσεις κάτι αν το μάθεις...Αναρωτιεμαι αν υπαρχει κανενας που να ξερει το καλα κρυμενο παρελθον της.....
Δεν νομίζω να συμπίπτουν χρονικά αυτές οι 2.Φαντάσου πόσο πορνίδιο θα ήταν η σιγανοπαπαδίτσα η Μαρί και τί θα του έκανε στο κρεβάτι για να την προτιμήσει απ' τη Μενεγάκη...
Δεν νομίζω να συμπίπτουν χρονικά αυτές οι 2.
. Από την πρώτη στιγμή οι δυο τους ένιωσαν ότι τους συνδέουν πολύ περισσότερα.
Ακριβως αυτην την εποχη την γνωρισα και μαλιστα καλοκαιρι σε διακοπες οπως στην φωτο!!!!και βεβαια καλο γκομενακι και καμια σχεση με την ξανθια bimbo τυπου αμερικης που εφτιαξε ο κυριακου....Δε νομίζω ότι ακόμα και τότε την έλεγες άσχημη... Το αντίθετο μάλιστα
..δεν εχει σχεση το ενα με το αλλο...ο μινως εχει μια ταση για πιπινια...την μενεγακη την ''χορτασε'' και πηγε γι αλλα...οσοι μενουν κοντα πορτο υδρα που εχι την βιλα ο μινως ξερουν....Δεν νομίζω να συμπίπτουν χρονικά αυτές οι 2.
Ακριβως αυτην την εποχη την γνωρισα και μαλιστα καλοκαιρι σε διακοπες οπως στην φωτο!!!!και βεβαια καλο γκομενακι και καμια σχεση με την ξανθια bimbo τυπου αμερικης που εφτιαξε ο κυριακου....