treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Μπήκα να δω τι λέτε στη Μενεγάκη να χαλαρώσω λίγο και μαύρισε η καρδιά μου.
γιατι μωρη?
Μπήκα να δω τι λέτε στη Μενεγάκη να χαλαρώσω λίγο και μαύρισε η καρδιά μου.
γιατι μωρη?
Σου μοιάζουν για ευχάριστα τα όσα λέτε για τη γαμοφορολογία?
πηρε αδεια ο αχαχουχας;;
ποτε πατε σκοπελο;;
Σου μοιάζουν για ευχάριστα τα όσα λέτε για τη γαμοφορολογία?
νομιζα για την μεταναστευση θα ελεγες αλλα στο μουνι σου μας γραφει οπως φαινεται
παντως στο αμστερνταμ εισαι καλεσμενη μου
το πρωι βολτα με τα ποδηλατακια μας
μετα οτι ψωμοειδες τσουρεκακι θες απο φουρνο κραπφεν κλπ
απογευμα σε κοφι σοπς για καφε κ μπαφους
βραδυ μπαρακι κλαμπακια για χορο ποτο κ παρτουζες
κ οταν τελειωσουν τα λεφτα θα σε βγαλω στις βιτρινες να εισαι γυμνη να χορευεις κ να χαιδευεσαι
να ζει κανείς ή να συζεί?θα συζησετε;;
να ζει κανείς ή να συζεί?
θα συζησετε;;
κάτσε τώρα γιατί κάνουμε σοβαρή συζήτηση και ο διομήδης σπαμάρει και θα τα πάρωπροβλεπω αραβωνιασματα
δεν ξερω ποια θα ειναι η αντιδραση του αχαχουχα
θα την τεμαχισει οπως ο φραντζης
οχι εγω θα κοιμαμαι στο δωματιο που θα νοικιαζω αυτη θα την πεταω στον καμπινε που θα ειναι κοινοχρηστος για το οικημα
κ οταν καποιος καποια παει για κατουρημα η βελβυ θα λεει με χαμογελο ''ο αιμ σο σορρυ αιμ φορεινερ ''
οχι εγω θα κοιμαμαι στο δωματιο που θα νοικιαζω αυτη θα την πεταω στον καμπινε που θα ειναι κοινοχρηστος για το οικημα
κ οταν καποιος καποια παει για κατουρημα η βελβυ θα λεει με χαμογελο ''ο αιμ σο σορρυ αιμ φορεινερ ''
η τιμη της κιλοβατωρας εχει πεσει καθολου απο την αρχικη αν θυμαμαι καλα 0.55Το ειχα καταλαβει
παλευω μ εναν φιλο/συναδελφο σχετικα με φωτοβολταικα και ενεργειακες αναβαθμισεις (αντλιες θερμοτητας.
http://[URL unfurl="true"]www.celebful.com/photos/eleni-menegaki/eleni-menegaki-5938-medium.jpg[/img[/URL]] ;Dκάτσε τώρα γιατί κάνουμε σοβαρή συζήτηση και ο διομήδης σπαμάρει και θα τα πάρω
+1φαγανε καλα οι καριολες τοσα χρονια
αλλιμονο στα παιδακια που ζουνε με 300 κ καναν τα πτυχια τους κωλοχαρτα κ περιοδομουνοπανα