artemismatsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 120
- Πόντοι
- 66
στο κατω παρταλι παντως τις προαλλες... μετρησε!!
παντα μετρουσε...η καργιολα δεν λεει να γερασει με τιποταστο κατω παρταλι παντως τις προαλλες... μετρησε!!
Για όλους όσους ακόμα τον παίζουν με τη Φιλίνη κομίζω νέα που θα τους φέρουν απογοήτευση. Είναι λεσβία. Τα είχε για κάποιο διάστημα με γνωστή φιλόζωη της Αθήνας. Αυτή, γριά τώρα, καυχιέται ότι κάποτε είχε τη Φιλίνη. Το μεταφέρω από δικό μου άτομο, πολύ αξιόπιστο. Γι' αυτό μέσα οι πούτσες.
Για όλους όσους ακόμα τον παίζουν με τη Φιλίνη κομίζω νέα που θα τους φέρουν απογοήτευση. Είναι λεσβία. Τα είχε για κάποιο διάστημα με γνωστή φιλόζωη της Αθήνας. Αυτή, γριά τώρα, καυχιέται ότι κάποτε είχε τη Φιλίνη. Το μεταφέρω από δικό μου άτομο, πολύ αξιόπιστο. Γι' αυτό μέσα οι πούτσες.
η πτωση του τειχους του Βερολινου λιγοτερο αντικτυπο ειχε στην ανθρωποτητα ειχε απο αυτο που μολις ξεστομισες τυπε :S
Την έχω δει στον "Κόμη" να πίνει το ποτό της.πριν 5 χρονια την εβλεπα τερμα πατησια,κορμαρα,τωρα εχει χαθει απο την γειτονια
Την γνωρισα πριν 3 βδομαδες σε ενα αποκριατικο που χα παει με πολλους vips...
απιθανη γυναικα,το προσωπο της αψεγαδιαστο,τρομερη στην κουβεντα,ακομπλεξαριστη...
ολο το βραδυ την ειχα απο διπλα,χορευαμε,μιλαγαμε,πολυ καλη...
πρειμενω κατι που μου χε ταξει...θα δουμε...