Επισκέπτης
γιατρε σε τρελλαινει το αλογοαχ ελενη......
γιατρε σε τρελλαινει το αλογοαχ ελενη......
Το έσκιζα το αλόγατο...
την πρωτο πηρα μυρωδια γιατρε πριν κανα τριμηνο στο δελτιο του σταρ,ημουν σε φαση υπνου με το ενα ματι ανοιχτο ομωςγιατρε σε τρελλαινει το αλογο
περιγραφικος ο κοουτς οπως παντατην πρωτο πηρα μυρωδια γιατρε πριν κανα τριμηνο στο δελτιο του σταρ,ημουν σε φαση υπνου με το ενα ματι ανοιχτο ομως
πεταχτηκα πανω σαν ελατηριο απευθειας ιντερνετ να δω,τι,πως,ποια,απο που προεκυψε κτλ
απο τοτε γιατρε δεν σου κρυβω οτι πεθενω για την παρτυ της οχι φυσικα να την ακουω αλλα να την βλεπω
ενα ογδοντα φευγα ειναι αυτα γιατρε τρελα μεγαλη σε λεωπεριγραφικος ο κοουτς οπως παντα
σωστος γιατρε τετοια αλογα ντοπια δεν βρισκεις ευκολαενα ογδοντα φευγα ειναι αυτα γιατρε τρελα μεγαλη σε λεω
ενα ογδοντα φευγα ειναι αυτα γιατρε τρελα μεγαλη σε λεω
το αρκετα ειναι λιγο βασιλακη :SΑρκετά εντυπωσιακή!
ε ναι γιατρε με βγαζετε κατι περιληψεις να πουμε ενα μετρο και ενα μηλο,κραταν ενα μικροφωνο και λετε μετα ελληνιδες διασημες γελα ο κοσμοςσωστος γιατρε τετοια αλογα ντοπια δεν βρισκεις ευκολα
εδω συνηθως πονυ βγαζουμε :S
το αρκετα ειναι λιγο βασιλακη :S
πολυ εντυπωσιακη και για να μην στο χαλασω αρκετα ομορφη
ε ναι γιατρε με βγαζετε κατι περιληψεις να πουμε ενα μετρο και ενα μηλο,κραταν ενα μικροφωνο και λετε μετα ελληνιδες διασημες γελα ο κοσμος
Δίκιο έχεις!Σε πέρασμα μου από το Ποσειδώνιο πριν ένα μήνα περίπου έπαθα πλάκα με την είσοδο της στη πίστα!
γιατρε δωσε περιγραφη ειναι οντως ενα ογδοντα φευγα?Δίκιο έχεις!Σε πέρασμα μου από το Ποσειδώνιο πριν ένα μήνα περίπου έπαθα πλάκα με την είσοδο της στη πίστα!
Η Ελένη Χατζίδου μίλησε στο περιοδικό ΕΓΩ! Weekly και παραδέχτηκε δημοσίως πως έχει κάνει αισθητική επέμβαση για να διορθώσει την εξωτερική της εμφάνιση και μάλιστα εξήγησε τους λόγους, που πήρε αυτή την απόφαση.
“Ναι. Έχω κάνει πλαστική εκεί που έχουν κάνει οι μισές γυναίκες της Ελλάδος και επιθυμούν οι υπόλοιπες. Γενικά δεν είμαι της υπερβολής, ούτε ήθελα να προκαλέσω. Είναι κάτι που είναι πολύ συμμετρικό με το σώμα μου. Η αλήθεια είναι πώς όταν έχεις φτιάξει το στήθος σου, στρώνουν όλα τα ρούχα. Ήταν κάτι που τόνωσε την αυτοπεποίθηση μου. Ήθελα να το κάνω χρόνια. Το σκεφτόμουν, όμως, γιατί φοβόμουν πολύ το νυστέρι. Το σκεφτόμουν επί τρία χρόνια μέχρι να πάρω την απόφαση. Δεν το μετάνιωσα όμως ποτέ”.
http://[URL unfurl="true"]www.yupiii.gr/data/photos/a8db687571b66b53d3c01a291bd9404b.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Τ'ακούτε γυναίκες . .Παραδειγματιστείτε λοιπόν, , , :dancing: :dancing: :dancing: :boobies: :boobies: :boobies:
και τραβελω και χαλια φωνη... το μονο καλο που εχει ειναι τα ποδια της
Πάντως τουλάχιστον μια μικρή παρέκκλιση την έκανε για τον μεγάλο δημιουργό Παντελίδη!Φήμες λένε πως της αρέσουν τα κορίτσια.
Έχουμε ξαναπεί... Αρκετοί!