lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
κάλοι ή καλοί;
κάλοι ή καλοί;
εχχχχχχχχχχ τιν πεμτι θα γινουν πραγματικοτιτα αυτα τα ωρεα πραγματα ;) ;) :-* :-* :-*Σκέφτομαι ωραία πράγματα
τι έγινε ρε παιδιά?? όλοι την πέμπτη θα έχουμ σηκωμάρες??? ρε νικ θα απατήσεις την κέλλυ??? άσε μου την ελένη....αχόρταγε....εχχχχχχχχχχ τιν πεμτι θα γινουν πραγματικοτιτα αυτα τα ωρεα πραγματα ;) ;) :-* :-* :-*
εγω δεν εχω πει ημερα ουτε τι θα κανω ειμαι απροβλεπτοςτι έγινε ρε παιδιά?? όλοι την πέμπτη θα έχουμ σηκωμάρες??? ρε νικ θα απατήσεις την κέλλυ??? άσε μου την ελένη....αχόρταγε....
ο σωστός ο άντρας έτσι πρέπει να ναι...εγω δεν εχω πει ημερα ουτε τι θα κανω ειμαι απροβλεπτος
πεστα πεσταεγω δεν εχω πει ημερα ουτε τι θα κανω ειμαι απροβλεπτος
;άρα αφού δεν ξέρεις πως θα περάσει ο νίκος την πέμπτη...το έλεγες για μένα??? αλλά πως ξέρεις ότι σχεδιάζω α σου έρθω την πέμπτη?? τι διαίσθηση είναι αυτή???πεστα πεστα
μου το ειπε ενα πουλακι και συ ρε παιδιμου σου εχο πι μιν τε λεσ με φονι οτι ειναι να κανισ γιατι βλεπισ που σακουνε τελικα;άρα αφού δεν ξέρεις πως θα περάσει ο νίκος την πέμπτη...το έλεγες για μένα??? αλλά πως ξέρεις ότι σχεδιάζω α σου έρθω την πέμπτη?? τι διαίσθηση είναι αυτή???
οι έξυπνοι άνθρωποι σκέφτονται φωναχτά!!!! τι να κάνω??μου το ειπε ενα πουλακι και συ ρε παιδιμου σου εχο πι μιν τε λεσ με φονι οτι ειναι να κανισ γιατι βλεπισ που σακουνε τελικα
αυτό το πουλάκι αν είναι αυτό που νομίζω θα σας βάλω ταυτόχρονα να μου ....μου το ειπε ενα πουλακι και συ ρε παιδιμου σου εχο πι μιν τε λεσ με φονι οτι ειναι να κανισ γιατι βλεπισ που σακουνε τελικα
οι έξυπνοι άνθρωποι σκέφτονται φωναχτά!!!! τι να κάνω??
μα και συ μιλαμασ και μια φορα κανονικα κια οχει ειρονικα για να δοσουμε συμασια και μισ > > > >Καλά,εμένα δεν μου δίνει κανένας σημασία;...
νόμιζα όι είσαι έξυπνη!!!!
δεν μπορο κιαλο μονο εγω δλδ τα λεο απο μεσα μου
νόμιζα όι είσαι έξυπνη!!!!
ε ότε λοιπόν άρχισε να σκέφτεσαι φωναχτά!!! σου είχα τείλει ένα πμ την τετάρτη για το τι έπαθα μετά τη συνάντηση μας στο σπίτι μου....το διάβασες???μιλάμε για καταστροφή...
τι νομιζισ με περνασ για ξανθια μωρο δεν ειμαι ουτε βαμενι ξανθια να ελεγα να παει στο διαολο αλα δεν ειμαι