alex88
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΧΙΣ ΔΙΚΕΟ ΜΟΡΟ
Καληνυχτα,φιλια,τα λεμε αυριο :-* :-*
ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΧΙΣ ΔΙΚΕΟ ΜΟΡΟ
ΟΚ ΜΟΡΟ ΚΑΛΙΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΑ ΦΙΛΙΑΚαληνυχτα,φιλια,τα λεμε αυριο :-* :-*
ΓΙΑΣΟΥ ΤΡΕΛΟΠΕΔΟ ΤΙ ΚΑΝΙΣΓεια σου Ελεναρα!!!
ΝΑΙσεξυ ελένη είσαι η κοπέλα που έχει βάρδια αυριο το πρωί?
ΤΙ ΚΑΝΙΣ ΕΣΥ ΠΟΣ ΕΙΣΑΙ ;) :-* ΔΕΝ ΜΠΙΡΑΖΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΙΣ ΛΙΓΟ Ι ΠΟΛΙ ΟΛΙ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΕΙΚΟΝΟΜΙΚΙ ΚΡΙΣΙ ΑΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΟ ΝΑ ΜΙΝ ΚΟΠΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΜΙΣΙ
ΕΧ ΛΙΓΟ ΝΑΙ ΡΕ ΜΟΡΟ ΤΟΡΑ ΝΟΜΙΖΟ ΠΟΣ ΘΑ ΠΑΟ ΕΓΩ ΝΑ ΠΑΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΜΕ ΜΑΣΑΖ ΑΠΟ ΤΙ ΚΟΥΡΑΣΙκαλα ειμαι εγω. εσυ? κουρασμενη? απο δουλεια?
ΣΕ ΦΧΑΡΙΣΤΟ ΡΕ ΜΟΡΟ ΑΛΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥΚαλά είμαι Ελένη μου...
Είμαι ακόμα επαρχία και δουλεύω...ξέρεις...
Για όσους μήνες κρατήσει..καλά θα είναι...
Νασαι καλα κούκλα μου που μας ανεβάζεις τη διάθεση ...και όχι μόνο...!
(όταν έρθω με το καλό θα τα πούμε και από κοντά..)
ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΑΛΙΘΙΑ ΔΟΡΕΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣ ΘΑ ΑΝΤΕΞΙΣ ΝΑ ΜΕ ΕΧΙΣ ΓΙΜΝΙ ΜΙΣΙ ΟΡΑ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΟ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑελα ... κανω ΚΑΙ μασαζ δωρεαν για 30 λεπτα!
ΣΕ ΦΧΑΡΙΣΤΟ ΡΕ ΜΟΡΟ ΑΛΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ
ΘΑ ΤΑ ΔΟΣΟ ΕΓΩ ΜΟΡΟ ΑΛΙΘΙΑ ΘΑ ΛΙΠΙΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΚΙΡΕΟΤΕΡΑ Ι ΑΝΤΣΕΛΑ ΘΑ ΛΙΠΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΑΝ ΑΠΟΛΟΥΣ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΙ ΑΛΑ ΔΕΝ ΜΠΙΡΑΖΙ ΠΑΝ ΑΠΟΛΑ ΥΓΙΑ ΦΙΛΑ ΠΟΛΑ ΜΟΡΟ :-* :-* :-*Δύσκολα... αλλά δεν πειράζει...
Ας μην γκρινιάζω...( η Μπέτυ μου λέει πως συχνά γκρινιάζω...χαχα..). Θα έρθουν και πιο καλές μέρες.
Δώσε τα φιλιά μου στα κορίτσια..
ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΑΛΙΘΙΑ ΔΟΡΕΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣ ΘΑ ΑΝΤΕΞΙΣ ΝΑ ΜΕ ΕΧΙΣ ΓΙΜΝΙ ΜΙΣΙ ΟΡΑ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΟ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ
ΚΑΙ ΑΦΤΟΥ ΜΟΥ ΕΛΙΠΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΔΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΝ ΤΟ ΘΕΣ ΚΙΛΑΣοχι ορκιζομαι. 30 λεπτα και τιποτε αλλο!!
μονο μασαζ.
τωρα εαν θες εσυ να μου δωσεις δωρακι ΟΚ αλλα εγω κυριος μασαζ και μετα εφυγα!
λοιπον?? εγω ειπα μονο μασαζ τωρα αν θες δωρακι ειναι δικο σου θεμα αν μου δωσεις η οχιΚΑΙ ΑΦΤΟΥ ΜΟΥ ΕΛΙΠΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΔΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΝ ΤΟ ΘΕΣ ΚΙΛΑΣ
ΑΑΑΑΑΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΓΩλοιπον?? εγω ειπα μονο μασαζ τωρα αν θες δωρακι ειναι δικο σου θεμα αν μου δωσεις η οχι
παντως και χωρις δωρακι η προταση ισχυειΑΑΑΑΑΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΓΩ