batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.348
- Πόντοι
- 606
εγω μουτρο οπως ξερεις και στ εχω αποδιξει δεν λεω ψεματα ..την ελενα την εχω παρει 3 φωρεςέτσι ακριβώς, μου το έχουν επιβεβαιώσει αρκετοί συναγωνιστές. Προσωπικά αρνούμαι να κάψω χρήμα σε μια πανέμορφη μεν, όμως άκρως διεκπεραιωτική παρουσία. Το ματς δεν είναι ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε και το μόνο που με νοιάζει είναι τα φράγκα. Όταν παρέχεις τέτοιες υπηρεσίες, μην γκρινιάζεις μετά για τις κακές κριτικές. Τα ίδια και η Κάρμεν στην Καλιθέα, κι αυτή κουκλάρα, αλλά ........... Απορώ με τον γίγαντα Βατραχόφατσα που την υπερασπίζεται λες κι είναι η ......... αρραβωνιαστικία του (για να κάνουμε και λίγο χιούμορ). Καλή χρονιά σε όλους παιδιά και ειδικά σε εσένα φίλε Γλυκομούτσουνε που μας φυλάς από κακοτοπιές.
την καρμεν αλλες 3 γιαν εχω παει λυπων κατι βλεπω δεν παω ετσι .Ναι οκ εχω περασει κ καλητερα τ παει ν πει αυτο οτυ αυτες δεν ειναι καλες .....μην ξεχνας οτυ αναφερομαστε σ επαγκελματιες και αυτα τ σπορ ειναι κ ακριβα κ περιεργα .....Να σου πω και κατυ αλλο και της δυο οπως και κανα δυο αλλες απο αθηνα που ειναι γαμω τ παιδια ξερουν αυτες θελω ν ξανα παω αλλα ειναι πολλα τ 50αρικα τ να κανω κ γω στερεψα ποια ..