celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.039
- Πόντοι
- 6.056
Φαινεται να το κατεχεις καλα το θεμα,για πες μας τις εχεις δει ολες εσυ?δυστυχως εχει μαγαρισει το μουνι της με τις πιο σιχαμενες μπουτσες...
ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ
Φαινεται να το κατεχεις καλα το θεμα,για πες μας τις εχεις δει ολες εσυ?δυστυχως εχει μαγαρισει το μουνι της με τις πιο σιχαμενες μπουτσες...
ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ
εικαζω μην ξεχνας ειμαι μνηστευμενοςΦαινεται να το κατεχεις καλα το θεμα,για πες μας τις εχεις δει ολες εσυ?
Αδαμαντινος χαρακτηρας εισαι.Αδαμαντινοςεικαζω μην ξεχνας ειμαι μνηστευμενος
και ΝΤΕΛΗΚΑΝΗΣ μην το ξεχνας αυτο μουνοπανοΑδαμαντινος χαρακτηρας εισαι.Αδαμαντινος
Γιατι βριζεις μισθωτε?Ηρθε ρευμα,νερο,τηλεφωνο?Πεσανε ολα μαζεμενακαι ΝΤΕΛΗΚΑΝΗΣ μην το ξεχνας αυτο μουνοπανο
σου εχω δωσει τιτλο τιμηςΓιατι βριζεις μισθωτε?Ηρθε ρευμα,νερο,τηλεφωνο?Πεσανε ολα μαζεμενα
Τον δεχομαισου εχω δωσει τιτλο τιμης
Τι φοβερό μουνι είναι αυτή η γυναίκα αλλά και τι φοβερό πίθηκα πήγε και έβαλε δίπλα της.
Κρίμα το εργαλείο
Ξεχασες τον δικηγορο τυπεΠοτε τον ετζασε τον σωματοφυλακα ; Εκει ειχα μεινει .
Ηταν υπουργος Τουρισμου ;
ΥΓ Ωραια γυναικα αλλα μαλλον δεν ξερει τι θελει . Απο τον τραγουδιστη στον σωματοφυλακα για να καταληξει με το κομματικο στελεχος .
Άλεξ;Ξεχασες τον δικηγορο τυπε
Mαρακακη ρε τυπε
Εμένα μου φαίνονται πιο απλά τα πραγματα,Ποτε τον ετζασε τον σωματοφυλακα ; Εκει ειχα μεινει .
Ηταν υπουργος Τουρισμου ;
ΥΓ Ωραια γυναικα αλλα μαλλον δεν ξερει τι θελει . Απο τον τραγουδιστη στον σωματοφυλακα για να καταληξει με το κομματικο στελεχος .
Κατάλληλα για να εξαφανίζουν καυλιά ανάμεσά τους.04-09-2024