You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έλενα Ράπτη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ipap
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 402K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Mystery X
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 9.258
- Πόντοι
- 2.306
Τώρα αυτοί μας κυβερνάνε? Στη βουλη είναι εδώ και βγάζει μοντέλε φωτογραφίες?
PA_2007
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.645
- Πόντοι
- 456
προτιμούσες να σε κυβερνά αυτή δηλαδη?Τώρα αυτοί μας κυβερνάνε? Στη βουλη είναι εδώ και βγάζει μοντέλε φωτογραφίες?
Συνημμένα
Mystery X
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 9.258
- Πόντοι
- 2.306
Προτιμούσα να με κυβερνάνε σωστά και δίκαια και ας μην έβλεπα κανένα τυπε.. Δόξα το θεό, υπάρχει υλικό στο μπου για μάτι.. ?προτιμούσες να σε κυβερνά αυτή δηλαδη?
PA_2007
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.645
- Πόντοι
- 456
Καλά ας απαντήσω και εγώ σοβαρά, γιατί προφανώς η προηγούμενη απάντηση ήταν για πλάκα...... δεν σε κυβερνά η Ράπτη. Η Ράπτη και πολλές άλλες και άλλοι, είναι απλά για να τραβάνε ψήφους, ο καθένας με τον δικό του τρόπο (με οτι εχει να πλασάρει). Αυτό συμβαίνει σε όλα τα κόμματα. Η Ράπτη λοιπόν είναι μια ωραία γκόμενα, από μικρή χωμένη στο κόμμα, που με το παρουσιαστικό της τράβηξε κόσμο. Το κόμμα την αντάμειψε με το παραπάνω. Θα μπορούσε να ήταν και σε κάποιο άλλο κόμμα, απλά έτυχε να έχει εκεί τα κονε της, γιατί αυτά τα άτομα προφανώς δεν έχουν ιδεολογία και πολιτικές βάσεις-αρχες. Το ότι έφτασε στο σημείο να παντρευτεί μπάτσο, δείχνει και τον βαθμό απελπισίας της........ Την Έλενα την παρακαλούσαν για ένα πήδημα, μεγάλο στελέχη της παράταξης πριν κάποια χρόνια.....Προτιμούσα να με κυβερνάνε σωστά και δίκαια και ας μην έβλεπα κανένα τυπε.. Δόξα το θεό, υπάρχει υλικό στο μπου για μάτι.. ?
Όσο για το αν σε κυβερνούν δίκαια ή όχι..... δεν ξέρω τι ηλικία έχεις, αλλά εγώ που έχω τα χρονάκια μου και έχω δει όλη την μεταπολίτευση, μπορώ να σου πω ότι δεν σε κυβερνούν και τόσο δίκαια, αλλά πίστεψε με, τούτοι που είναι πάνω τώρα, σε δουλεύουν πολύ λιγότερο από πολλούς άλλους.
Mystery X
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 9.258
- Πόντοι
- 2.306
Ολα αυτά λες είναι γνωστά σχεδόν.. Άστο, 45+ είμαι και έχω γνώση..Καλά ας απαντήσω και εγώ σοβαρά, γιατί προφανώς η προηγούμενη απάντηση ήταν για πλάκα...... δεν σε κυβερνά η Ράπτη. Η Ράπτη και πολλές άλλες και άλλοι, είναι απλά για να τραβάνε ψήφους, ο καθένας με τον δικό του τρόπο (με οτι εχει να πλασάρει). Αυτό συμβαίνει σε όλα τα κόμματα. Η Ράπτη λοιπόν είναι μια ωραία γκόμενα, από μικρή χωμένη στο κόμμα, που με το παρουσιαστικό της τράβηξε κόσμο. Το κόμμα την αντάμειψε με το παραπάνω. Θα μπορούσε να ήταν και σε κάποιο άλλο κόμμα, απλά έτυχε να έχει εκεί τα κονε της, γιατί αυτά τα άτομα προφανώς δεν έχουν ιδεολογία και πολιτικές βάσεις-αρχες. Το ότι έφτασε στο σημείο να παντρευτεί μπάτσο, δείχνει και τον βαθμό απελπισίας της........ Την Έλενα την παρακαλούσαν για ένα πήδημα, μεγάλο στελέχη της παράταξης πριν κάποια χρόνια.....
Όσο για το αν σε κυβερνούν δίκαια ή όχι..... δεν ξέρω τι ηλικία έχεις, αλλά εγώ που έχω τα χρονάκια μου και έχω δει όλη την μεταπολίτευση, μπορώ να σου πω ότι δεν σε κυβερνούν και τόσο δίκαια, αλλά πίστεψε με, τούτοι που είναι πάνω τώρα, σε δουλεύουν πολύ λιγότερο από πολλούς άλλους.
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Εδώ από ένα άρθρο στο Θέμα για τη σχέση της με τον Γιώρκα.Ουσιαστικά έκλεισε σαν γυναίκα μετά απ'αυτόν
Στην καρδιά της το 2013 βρήκε θέση ο Λούκας Γιώρκας, με τον οποίο γνωρίστηκαν μέσω κοινής παρέας. Αν και η πρώτη συνάντησή τους ξεκίνησε με έντονη διαφωνία πάνω στη συζήτηση, τα πράγματα σύντομα εξελίχθηκαν τελείως διαφορετικά. Με τον κατά 12 χρόνια νεότερο από εκείνη τραγουδιστή από την Κύπρο, νικητή τότε του πρώτου «X Factor» που είχε ξαφνικά μονοπωλήσει τα φώτα της δημοσιότητας, υπήρξε μεγάλος έρωτας. Οι δυο τους έδειχναν και ήταν αχώριστοι. Εμεναν μαζί, έβγαιναν παντού μαζί, αδιαφορούσαν για τα σχόλια σχετικά με τη διαφορά ηλικίας τους, ενώ είχαν επεισοδιακούς χωρισμούς και επανασυνδέσεις.
Το ζευγάρι έφτασε πολύ κοντά στο επόμενο βήμα μέχρι που η ίδια η βουλευτής, ύστερα από τρία χρόνια σχέσης, πήρε την απόφαση να δώσει ένα τέλος, με τις φήμες της εποχής να λένε ότι αυτό έγινε ύστερα από παρέμβαση της οικογένειάς της, καθώς έβλεπαν ότι η σχέση αυτή δεν την έκανε πλέον χαρούμενη, ενώ της χαλούσε και την εικόνα που έχτιζε προσεκτικά όλα αυτά τα χρόνια.
Λίγο μετά τον χωρισμό της με τον Λούκα Γιώρκα πέφτει οριστικά η αυλαία σε οτιδήποτε αφορά την κοινή θέα στην προσωπική της ζωή. Κανείς δεν μαθαίνει το παραμικρό, σταματούν ακόμα και οι λιγοστές έξοδοι στα μπουζούκια και σπάνια τη συναντά κανείς στα in στέκια της Θεσσαλονίκης. Προτιμά πιο χαλαρά μαγαζιά, με λιγότερα μάτια να την παρατηρούν.
Στην καρδιά της το 2013 βρήκε θέση ο Λούκας Γιώρκας, με τον οποίο γνωρίστηκαν μέσω κοινής παρέας. Αν και η πρώτη συνάντησή τους ξεκίνησε με έντονη διαφωνία πάνω στη συζήτηση, τα πράγματα σύντομα εξελίχθηκαν τελείως διαφορετικά. Με τον κατά 12 χρόνια νεότερο από εκείνη τραγουδιστή από την Κύπρο, νικητή τότε του πρώτου «X Factor» που είχε ξαφνικά μονοπωλήσει τα φώτα της δημοσιότητας, υπήρξε μεγάλος έρωτας. Οι δυο τους έδειχναν και ήταν αχώριστοι. Εμεναν μαζί, έβγαιναν παντού μαζί, αδιαφορούσαν για τα σχόλια σχετικά με τη διαφορά ηλικίας τους, ενώ είχαν επεισοδιακούς χωρισμούς και επανασυνδέσεις.
Το ζευγάρι έφτασε πολύ κοντά στο επόμενο βήμα μέχρι που η ίδια η βουλευτής, ύστερα από τρία χρόνια σχέσης, πήρε την απόφαση να δώσει ένα τέλος, με τις φήμες της εποχής να λένε ότι αυτό έγινε ύστερα από παρέμβαση της οικογένειάς της, καθώς έβλεπαν ότι η σχέση αυτή δεν την έκανε πλέον χαρούμενη, ενώ της χαλούσε και την εικόνα που έχτιζε προσεκτικά όλα αυτά τα χρόνια.
Λίγο μετά τον χωρισμό της με τον Λούκα Γιώρκα πέφτει οριστικά η αυλαία σε οτιδήποτε αφορά την κοινή θέα στην προσωπική της ζωή. Κανείς δεν μαθαίνει το παραμικρό, σταματούν ακόμα και οι λιγοστές έξοδοι στα μπουζούκια και σπάνια τη συναντά κανείς στα in στέκια της Θεσσαλονίκης. Προτιμά πιο χαλαρά μαγαζιά, με λιγότερα μάτια να την παρατηρούν.
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.701
- Πόντοι
- 9.931
Τοσο καλος γαμιας ειναι ο πιτσιρίκας;
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Τοσο καλος γαμιας ειναι ο πιτσιρίκας;
Γενικά γουστάρει Κύπριους,την πηδούσε κι ο Κωνσταντίνου όταν έπαιζε στον Ηρακλή
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 38.866
- Πόντοι
- 10.411
Υπάρχουν και χειρότεραπροτιμούσες να σε κυβερνά αυτή δηλαδη?
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.039
- Πόντοι
- 6.056
ΣΙγα ρε μορτες,θα μας στραγγιξετεΥπάρχουν και χειρότερα
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.701
- Πόντοι
- 9.931
Την βλέπω και μου έρχεται στο μυαλο η ταινία Gremlins.Υπάρχουν και χειρότερα
FixerAO
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2016
- Like
- 760
- Πόντοι
- 86
Aμα η γυναικα αγαπα τη πουτσα, οσο σεμνοτυφα και αν ντυθει, δε κρυβεται.
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Μαστορα εχεις δει την ταινια ο εργενης με τον τζωρτζογλου;;Aμα η γυναικα αγαπα τη πουτσα, οσο σεμνοτυφα και αν ντυθει, δε κρυβεται.
stamatis57
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Like
- 1.458
- Πόντοι
- 216
stamatis57
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Like
- 1.458
- Πόντοι
- 216
stamatis57
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Like
- 1.458
- Πόντοι
- 216
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.895
- Πόντοι
- 9.297
Μην τα τα'ι'ζετε μετα τα μεσανυχτα, ...αποφευγουν το νερο εκτος αν τα ριχνει νερο ο Αγιαξ της Αστυνομιας και ΜΗΝ τα ψηφισετε ξανα για να μην τα τρωτε στη μαπα .Φτανει πια!!!Την βλέπω και μου έρχεται στο μυαλο η ταινία Gremlins.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 199414
Επισκέπτης
Κλάσσναγια ι ιντεάλναγια ζέντσινα,που θα ελεγαν κι οι Ρωσοι