Νέα

Έλενα Ράπτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ipap
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 402K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.232
Πόντοι
12.756
ηταν και κολλητη της Μπαλατσινου , κανανε μαζι διακοπες απο πιτσιρίκια... τιποτα δεν εμαθε απο την φίλη της..

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.258
Πόντοι
2.306
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΝΤΟΠΙΝΓΚ 10-6-2021.jpg
Τώρα αυτοί μας κυβερνάνε? Στη βουλη είναι εδώ και βγάζει μοντέλε φωτογραφίες?

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456

Συνημμένα

• ateqa0ltyjhyulndb53x.jpg
    ateqa0ltyjhyulndb53x.jpg
    64,8 KB · Εμφανίσεις: 78

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.258
Πόντοι
2.306
προτιμούσες να σε κυβερνά αυτή δηλαδη?
Προτιμούσα να με κυβερνάνε σωστά και δίκαια και ας μην έβλεπα κανένα τυπε.. Δόξα το θεό, υπάρχει υλικό στο μπου για μάτι.. ?

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Προτιμούσα να με κυβερνάνε σωστά και δίκαια και ας μην έβλεπα κανένα τυπε.. Δόξα το θεό, υπάρχει υλικό στο μπου για μάτι.. ?
Καλά ας απαντήσω και εγώ σοβαρά, γιατί προφανώς η προηγούμενη απάντηση ήταν για πλάκα...... δεν σε κυβερνά η Ράπτη. Η Ράπτη και πολλές άλλες και άλλοι, είναι απλά για να τραβάνε ψήφους, ο καθένας με τον δικό του τρόπο (με οτι εχει να πλασάρει). Αυτό συμβαίνει σε όλα τα κόμματα. Η Ράπτη λοιπόν είναι μια ωραία γκόμενα, από μικρή χωμένη στο κόμμα, που με το παρουσιαστικό της τράβηξε κόσμο. Το κόμμα την αντάμειψε με το παραπάνω. Θα μπορούσε να ήταν και σε κάποιο άλλο κόμμα, απλά έτυχε να έχει εκεί τα κονε της, γιατί αυτά τα άτομα προφανώς δεν έχουν ιδεολογία και πολιτικές βάσεις-αρχες. Το ότι έφτασε στο σημείο να παντρευτεί μπάτσο, δείχνει και τον βαθμό απελπισίας της........ Την Έλενα την παρακαλούσαν για ένα πήδημα, μεγάλο στελέχη της παράταξης πριν κάποια χρόνια.....
Όσο για το αν σε κυβερνούν δίκαια ή όχι..... δεν ξέρω τι ηλικία έχεις, αλλά εγώ που έχω τα χρονάκια μου και έχω δει όλη την μεταπολίτευση, μπορώ να σου πω ότι δεν σε κυβερνούν και τόσο δίκαια, αλλά πίστεψε με, τούτοι που είναι πάνω τώρα, σε δουλεύουν πολύ λιγότερο από πολλούς άλλους.

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.258
Πόντοι
2.306
Καλά ας απαντήσω και εγώ σοβαρά, γιατί προφανώς η προηγούμενη απάντηση ήταν για πλάκα...... δεν σε κυβερνά η Ράπτη. Η Ράπτη και πολλές άλλες και άλλοι, είναι απλά για να τραβάνε ψήφους, ο καθένας με τον δικό του τρόπο (με οτι εχει να πλασάρει). Αυτό συμβαίνει σε όλα τα κόμματα. Η Ράπτη λοιπόν είναι μια ωραία γκόμενα, από μικρή χωμένη στο κόμμα, που με το παρουσιαστικό της τράβηξε κόσμο. Το κόμμα την αντάμειψε με το παραπάνω. Θα μπορούσε να ήταν και σε κάποιο άλλο κόμμα, απλά έτυχε να έχει εκεί τα κονε της, γιατί αυτά τα άτομα προφανώς δεν έχουν ιδεολογία και πολιτικές βάσεις-αρχες. Το ότι έφτασε στο σημείο να παντρευτεί μπάτσο, δείχνει και τον βαθμό απελπισίας της........ Την Έλενα την παρακαλούσαν για ένα πήδημα, μεγάλο στελέχη της παράταξης πριν κάποια χρόνια.....
Όσο για το αν σε κυβερνούν δίκαια ή όχι..... δεν ξέρω τι ηλικία έχεις, αλλά εγώ που έχω τα χρονάκια μου και έχω δει όλη την μεταπολίτευση, μπορώ να σου πω ότι δεν σε κυβερνούν και τόσο δίκαια, αλλά πίστεψε με, τούτοι που είναι πάνω τώρα, σε δουλεύουν πολύ λιγότερο από πολλούς άλλους.
Ολα αυτά λες είναι γνωστά σχεδόν.. Άστο, 45+ είμαι και έχω γνώση..

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Εδώ από ένα άρθρο στο Θέμα για τη σχέση της με τον Γιώρκα.Ουσιαστικά έκλεισε σαν γυναίκα μετά απ'αυτόν

Στην καρδιά της το 2013 βρήκε θέση ο Λούκας Γιώρκας, με τον οποίο γνωρίστηκαν μέσω κοινής παρέας. Αν και η πρώτη συνάντησή τους ξεκίνησε με έντονη διαφωνία πάνω στη συζήτηση, τα πράγματα σύντομα εξελίχθηκαν τελείως διαφορετικά. Με τον κατά 12 χρόνια νεότερο από εκείνη τραγουδιστή από την Κύπρο, νικητή τότε του πρώτου «X Factor» που είχε ξαφνικά μονοπωλήσει τα φώτα της δημοσιότητας, υπήρξε μεγάλος έρωτας. Οι δυο τους έδειχναν και ήταν αχώριστοι. Εμεναν μαζί, έβγαιναν παντού μαζί, αδιαφορούσαν για τα σχόλια σχετικά με τη διαφορά ηλικίας τους, ενώ είχαν επεισοδιακούς χωρισμούς και επανασυνδέσεις.

Το ζευγάρι έφτασε πολύ κοντά στο επόμενο βήμα μέχρι που η ίδια η βουλευτής, ύστερα από τρία χρόνια σχέσης, πήρε την απόφαση να δώσει ένα τέλος, με τις φήμες της εποχής να λένε ότι αυτό έγινε ύστερα από παρέμβαση της οικογένειάς της, καθώς έβλεπαν ότι η σχέση αυτή δεν την έκανε πλέον χαρούμενη, ενώ της χαλούσε και την εικόνα που έχτιζε προσεκτικά όλα αυτά τα χρόνια.

Λίγο μετά τον χωρισμό της με τον Λούκα Γιώρκα πέφτει οριστικά η αυλαία σε οτιδήποτε αφορά την κοινή θέα στην προσωπική της ζωή. Κανείς δεν μαθαίνει το παραμικρό, σταματούν ακόμα και οι λιγοστές έξοδοι στα μπουζούκια και σπάνια τη συναντά κανείς στα in στέκια της Θεσσαλονίκης. Προτιμά πιο χαλαρά μαγαζιά, με λιγότερα μάτια να την παρατηρούν.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.701
Πόντοι
9.931
Τοσο καλος γαμιας ειναι ο πιτσιρίκας; :grin:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.895
Πόντοι
9.297
Την βλέπω και μου έρχεται στο μυαλο η ταινία Gremlins.
Μην τα τα'ι'ζετε μετα τα μεσανυχτα, ...αποφευγουν το νερο εκτος αν τα ριχνει νερο ο Αγιαξ της Αστυνομιας και ΜΗΝ τα ψηφισετε ξανα για να μην τα τρωτε στη μαπα .Φτανει πια!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom