Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Ειχε κατι βυζαρες αυτη...
Χώρισε η Ελενα Ράπτη - tomanifesto.grΧώρισε όπως παντρεύτηκε, σιωπηλά. Ήταν 18 Μαϊου του 2019, εν μέσω προεκλογικής περιόδου, όταν η Έλενα…
tomanifesto.gr
|
Εμένα αυτη η γκομενα μου φαίνεται οτι δεν ξερει τι θελει.
Χώρισε η Ελενα Ράπτη - tomanifesto.gr
Χώρισε όπως παντρεύτηκε, σιωπηλά. Ήταν 18 Μαϊου του 2019, εν μέσω προεκλογικής περιόδου, όταν η Έλενα…tomanifesto.gr
Τον έστειλε σε 2 χρόνια τον bodyguard.Ίσως με κανα πιτσιρικά να'χει μεγαλύτερη τύχη
Εμένα αυτη η γκομενα μου φαίνεται οτι δεν ξερει τι θελει.
να φυτρωσει σπορο οπως οι αλλες οι γριες η μπαλατσινου και η κεφαλογιαννη θελει αλλα μαλλον τα υδραυλικα της δε σηκωνουν τις νεες τεχνολογιεςΕμένα αυτη η γκομενα μου φαίνεται οτι δεν ξερει τι θελει.
Δηλαδή τυπε δεν την ειχε πηδηξει πριν το γαμο;; Που ζουμε στο 1920!!;;Μαλλον θα ηταν τζουφιος ο bodyguard
Καποιο θεμα εχει η γυναικα, μιλαμε για μια μουναρα, χρονια βουλευτης και μορφωμένη. Αποφασίζει να παντρευτεί στα 44 και στα 46 χωρίζει. Και δεν ειναι η μονη, εχω συναντήσει μουναρες που ενω ηταν περιζήτητες κατέληξαν να ειναι λιγο πριν τα 50 χωρις ανδρα και παιδι.
Αυτη κρατιεται fit, η Καϊλη ειναι μονο για πιτογυραΕμένα γιατί μου βγάζει ότι γουστάρει άγριο γαμησι και όχι αγαπουλικα φλωρικα? Την καρφωνα άνετα αντιθέτως με την Καιλη που βγάζει κάτι πιο ξενερουα..
ΝΑι πρεπει να εισαι ο μονοςΠολυ ωραιο μουνι η Ελενα.. Ανετα έμπαινα συναγωνιστες!!
να φυτρωσει σπορο οπως οι αλλες οι γριες η μπαλατσινου και η κεφαλογιαννη θελει αλλα μαλλον τα υδραυλικα της δε σηκωνουν τις νεες τεχνολογιες
Της έκανες ψυχικό δηλαδή?Την έχω δει απο κοντά,εντάξει γαμήσιμη είναι
Γιατί χώρισε με αυτόν;Της έσκισε τα βαρδουλα ο σεκιουριτι και τώρα ψάχνει ένα λεφτά για αποκατάσταση.. Κλασική περίπτωση.