Νέα

Έλενα Ράπτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ipap
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 405K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
την εχω δει πολλες φορες στο δρομο και σε μαγαζια στην θεσσαλονικη, αλλα την εχω πετυχεικαι αβαφτη σε πισινα ξενοδοχειου που εκανε μπανιο. οι γκομενα απο φατσα ειναι αισχος εντελος,απο σωμα κατι λεει,αλλα και αυτο σιγα σιγα αρχιζει και περνει την κατηφορα.παντως μια καβλιαρα που κουβαλαει συνεχεια μαζι τις 35-40 χρονων ειναι 1000 φορες πιο μουναρα απο αυτην,εχει απιστευτες βιζαρες και κολαρα,δεν ξερω αν ειναι φιλη η καμια γραμματεας, :tits: :tits: :tits: :tits: :tits:

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
%CE%95%CE%BB%CE%B5%CE%BD%CE%B1+%CE%A1%CE%B1%CF%80%CF%84%CE%B7679187543_tduid10034_RAPTI_00041600x1200_123_14lo.jpg

Ξυνή μοιάζει, τα ξυνά δεν νομίζω μάλλον τα χοντρά  :bigdick: και τα επώνυμα θα τις αρέσουν.... :2funny: :2funny: :2funny:

lalakia

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
καλη αλλα υπερεκτιμημενη...

απλα καλη...προσωπο δεν τρελαινομαι

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
την εχω δει πολλες φορες στο δρομο και σε μαγαζια στην θεσσαλονικη, αλλα την εχω πετυχεικαι αβαφτη σε πισινα ξενοδοχειου που εκανε μπανιο. οι γκομενα απο φατσα ειναι αισχος εντελος,απο σωμα κατι λεει,αλλα και αυτο σιγα σιγα αρχιζει και περνει την κατηφορα.παντως μια καβλιαρα που κουβαλαει συνεχεια μαζι τις 35-40 χρονων ειναι 1000 φορες πιο μουναρα απο αυτην,εχει απιστευτες βιζαρες και κολαρα,δεν ξερω αν ειναι φιλη η καμια γραμματεας, :tits: :tits: :tits: :tits: :tits:
πραγματικα ... κι εγω την θεωρω  μαλλον μπαζο ...

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Παιδιά...την είδα πριν από λίγο....
Μιλάμε για ΤΗΝ γυναίκα.....
Και φορούσε ένα άρωμα η ρουφιάνα, άλλο πράγμα.....

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
ελα ρε ψηλε πες τα να λαμψει η αληθεια

Δεν πάει το μυαλό σου για τι γυναίκα μιλάμε....
Κατέβηκα να δω μπάλα και καθόταν στο δίπλα τραπέζι....
Την είχαν καλέσει να μιλήσει για τα κακοποιημένα παιδιά νομίζω...

Την ερωτεύτηκα....αυτό ήταν...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.798
Πόντοι
12.756
Δεν πάει το μυαλό σου για τι γυναίκα μιλάμε....
Κατέβηκα να δω μπάλα και καθόταν στο δίπλα τραπέζι....
Την είχαν καλέσει να μιλήσει για τα κακοποιημένα παιδιά νομίζω...

Την ερωτεύτηκα....αυτό ήταν...

την εχω δει ρε ψηλε , ειναι πολυ καλο κομματι , ντυνεται και ωραια η πουτανα , γιατι δεν ελεγες σε κανενα φιλο να σε αρχισει στα μπουνιδια αφου μιλαγε για τα κακοποιημενα παιδια μπας και σε συμπονεσει λιγο

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
την εχω δει ρε ψηλε , ειναι πολυ καλο κομματι , ντυνεται και ωραια η πουτανα , γιατι δεν ελεγες σε κανενα φιλο να σε αρχισει στα μπουνιδια αφου μιλαγε για τα κακοποιημενα παιδια μπας και σε συμπονεσει λιγο

Δεν πήγα στην "διάλεξη" ρε φίλε...
Αργότερα, το βράδυ που κατέβηκα να δω τον τελικό στην Δωδώνη (είχε προτζέκτορα και μπορούσες να απολαύσεις το παιχνίδι) είχε έρθει και αυτή για παγωτό...
Φορούσε στενό τζιν και μαύρη σχεδόν see through μπλούζα και ήταν μαγεία....
Και εγώ και η παρέα μου, πάθαμε ζημιά!

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.798
Πόντοι
12.756
ντυνεται καυλα η πουτανιτσα , μοδατα σεξυ , ξερει καλα αυτη να τα σηκωνει τα καυλια στο διαβα της , ειναι μαστορισα

Επισκέπτης
φορούσε ένα άρωμα η ρουφιάνα, άλλο πράγμα.....

Έχεις συνηθίσει από τις γκόμενες του δικού σου συναφιού,
που ψωνίζουν πατσουλιά , μαϊμούδες από αράπηδες & πάκια,
γι'αυτό σε ψάρωσε το άρωμα , που θα ήταν το 1ο αυθεντικό που μύρισες στη ζωή σου.

Επισκέπτης
Αργότερα, το βράδυ που κατέβηκα να δω τον τελικό στην Δωδώνη (είχε προτζέκτορα και μπορούσες να απολαύσεις το παιχνίδι) είχε έρθει και αυτή για παγωτό...
Φορούσε στενό τζιν και μαύρη σχεδόν see through μπλούζα και ήταν μαγεία....
Και εγώ και η παρέα μου, πάθαμε ζημιά!

Και μετά γυρίσατε σπίτι για ... εργόχειρο ;;;;  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Μεγάλοι γαμιάδες.

Βγαίνουν αντροπαρέα , παθαίνουν ζημιά από το μάρι
και γυρνάνε σπίτι για παχιές!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom