Νέα

Έλενα Ράπτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ipap
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 405K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Flamboyant Seducer

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ελα μωρη γιαννεναρα :rockon:

Πάμε ρε πατρίδα, ντατσκαναραίοι όλοι είμαστε  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Τρελό σύνθημα στην επιστροφή από το γήπεδο των καλαμποκάλευρων:

Κότες, κότες, ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ!!!!!

Επισκέπτης
Η Καϊλή είναι καλύτερη.
Έτρωγα και τις δύο βέβαια.

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Παιδια ξερετε πως βγηκε βουλευτης η Ραπτη εκτος του οτι ειναι ομορφη?Ειχε φραγκα ο πατερας της και την εκανε γνωστη με το να πηγαινει σε club της Θεσσαλονικης αυτη και να λεει ο dj Το επομενο ποτο σας ειναι κερασμενο απο την κυρια Ραπτη.Ε τα φραγκα αυτη τα πηρε πισω τωρα που εχει ηδη βγει βουλευτης.Πως σας φανηκε η μπιζνα?

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Χωριάτη πατατέμπορα,

Σου άρεσε η πούτσα του ΠΑΣ στην ευδόξαστη, ευρύπρωκτη κωλάρα σου;  :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
σκούπισε τα κρητικά φλόκια της τελευταίας αγωνιστικής.
κλάψε λίγο για τη 2η θέση στη β' εθνική και έλα πάρε φόρα να μου κλάσεις τα αρχίδια γιατί μόνο με πουστιές ή με 10 ξέρεις να παίρνεις βαθμούς μέσα στο αγρίνιο.
τράβα γλύψε κανένα βολταίρο τώρα, μιας και ξέρουμε ότι είσαι το καριολάκι του, πήγαινε πες του πόσο δίκιο έχει και τρίψε την κλειτορίδα σου μπας και αισθανθείς λίγο σημαντικός.

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Εγώ αν ήμουν βουλευτής θα κυνηγούσα την Ράπτη με την τσαπού μέσα στην Βουλή.Ωραία μιλφο γκόμενα αλλά εμένα η απορία μου είναι αυτή.Πού βρήκε τόσα άτομα να την ψηφίζουν.

Η Ραπτη πριν βγει βουλευτης πηγαινε σε clubs και ελεγε ο dj:Το επομενο ποτο σας ειναι κερασμενο απο την Κυρια Ραπτη.Ετσι την Μαθανε ολοι.Πως σου φανηκε?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Η Ραπτη πριν βγει βουλευτης πηγαινε σε clubs και ελεγε ο dj:Το επομενο ποτο σας ειναι κερασμενο απο την Κυρια Ραπτη.Ετσι την Μαθανε ολοι.Πως σου φανηκε?
τυπε αν κερναγε κανα τσιμπουκι θα γινοταν μεχρι και πρωθυπουργος :2funny:

Flamboyant Seducer

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
σκούπισε τα κρητικά φλόκια της τελευταίας αγωνιστικής.
κλάψε λίγο για τη 2η θέση στη β' εθνική και έλα πάρε φόρα να μου κλάσεις τα αρχίδια γιατί μόνο με πουστιές ή με 10 ξέρεις να παίρνεις βαθμούς μέσα στο αγρίνιο.
τράβα γλύψε κανένα βολταίρο τώρα, μιας και ξέρουμε ότι είσαι το καριολάκι του, πήγαινε πες του πόσο δίκιο έχει και τρίψε την κλειτορίδα σου μπας και αισθανθείς λίγο σημαντικός.

Έλα ρε ευρύπρωκτε πατατοπαραγωγέ χουντόφρονα υδραυλικέ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:,

Τsolias Psolias = trans klaoyntia  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Καλα μωρή κότα με τα βυζιά έξω πήγες και συναντήθηκες με την Α.Θ.Ο.Π. κανα πουκάμισο δεν είχες να βάλεις ηλίθια  :headbang: :uglystupid:

URL]]

Τρυποκάρυδος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Like
466
Πόντοι
166
Καλα μωρή κότα με τα βυζιά έξω πήγες και συναντήθηκες με την Α.Θ.Ο.Π. κανα πουκάμισο δεν είχες να βάλεις ηλίθια  :headbang: :uglystupid:

http://[URL unfurl="true"]www.difernews.gr/newsgallery/29962/bg_ChpKADeL3s5zR4ZFk.JPG[/img[/URL]]

[/quote]

Ελα βρε Διομήδη μην γινεσαι κακός..  ;D

doctorxx

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΕ!! :dancing:

Συνημμένα