Χωριάτη πατατέμπορα,
Σου άρεσε η πούτσα του ΠΑΣ στην ευδόξαστη, ευρύπρωκτη κωλάρα σου;
ελα μωρη γιαννεναρα
Χωριάτη πατατέμπορα,
ελα μωρη γιαννεναρα
Η Καϊλή είναι καλύτερη.
Έτρωγα και τις δύο βέβαια.
σκούπισε τα κρητικά φλόκια της τελευταίας αγωνιστικής.Χωριάτη πατατέμπορα,
Εγώ αν ήμουν βουλευτής θα κυνηγούσα την Ράπτη με την τσαπού μέσα στην Βουλή.Ωραία μιλφο γκόμενα αλλά εμένα η απορία μου είναι αυτή.Πού βρήκε τόσα άτομα να την ψηφίζουν.
τυπε αν κερναγε κανα τσιμπουκι θα γινοταν μεχρι και πρωθυπουργοςΗ Ραπτη πριν βγει βουλευτης πηγαινε σε clubs και ελεγε ο dj:Το επομενο ποτο σας ειναι κερασμενο απο την Κυρια Ραπτη.Ετσι την Μαθανε ολοι.Πως σου φανηκε?
σκούπισε τα κρητικά φλόκια της τελευταίας αγωνιστικής.
κλάψε λίγο για τη 2η θέση στη β' εθνική και έλα πάρε φόρα να μου κλάσεις τα αρχίδια γιατί μόνο με πουστιές ή με 10 ξέρεις να παίρνεις βαθμούς μέσα στο αγρίνιο.
τράβα γλύψε κανένα βολταίρο τώρα, μιας και ξέρουμε ότι είσαι το καριολάκι του, πήγαινε πες του πόσο δίκιο έχει και τρίψε την κλειτορίδα σου μπας και αισθανθείς λίγο σημαντικός.
Η Ραπτη πριν βγει βουλευτης πηγαινε σε clubs και ελεγε ο dj:Το επομενο ποτο σας ειναι κερασμενο απο την Κυρια Ραπτη.Ετσι την Μαθανε ολοι.Πως σου φανηκε?
Έλα ρε ευρύπρωκτε πατατοπαραγωγέ χουντόφρονα υδραυλικέ ,
Τsolias Psolias = trans klaoyntia
Καλα μωρή κότα με τα βυζιά έξω πήγες και συναντήθηκες με την Α.Θ.Ο.Π. κανα πουκάμισο δεν είχες να βάλεις ηλίθια
http://[URL unfurl="true"]www.difernews.gr/newsgallery/29962/bg_ChpKADeL3s5zR4ZFk.JPG[/img[/URL]]
[/quote]
Ελα βρε Διομήδη μην γινεσαι κακός.. ;D
ξερουμε και τον πατερα?Αντε, καλή λευτεριά...Συγχαρητήρια!!