Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Πέστα ρε αρχηγέ!
Τρισάθλια εντελώς είναι. Βρωμάει αμορφωσιά και (επαρχιώτικη) κουλτούρα του ANT1 από χιλιόμετρα. Εντελώς κιτς. Για εξώφυλλο περιοδικού του Χρήστου Ζαμπούνη στην καλύτερη περίπτωση.
...αλλά εμένα η απορία μου είναι αυτή.Πού βρήκε τόσα άτομα να την ψηφίζουν.
Απολυτως σωστος για να μην τα γραφω και βαριεμαι.Συμφωνώ με skidoo. Βαμένη πάνω-κάτω και ισιωμένη, βγαλμένη προφανώς από χορούς του κώλου της ΔΑΠ στο ΤΕΙ(;) που πήγαινε (;) και της της πέφτανε κάτι κοντόχοντρα μπαλόνια και τους γείωνε και γούσταρε. Ε μετά με δημόσιες σχέσεις, γλειφ...άδες και εξόδους έφτασε εκεί που είναι. Τι ψάχνετε, ο κλασσικός λιγούρης έλληνας που ψηφίζει την άλλη, επειδή είναι καλό νιμού, λες και θα κερδίσει τίποτα.Το έργο της είναι εμφανίσεις σε πρωινάδικα και μεσημεριανάδικα, όπου προμοτάρει το υποτιθέμενο έργο της, που είναι μόνο κάτι φέικ ψευτοφιλανθρωπικές εκδηλώσεις του κώλου για μάνες που μεγαλώνουν μόνες τους παιδιά και κάτι τέτοιες παρόλες. Αυτό. Α, επίσης αυτοπρομοτάρεται φτιάχνοντάς τα και με τον άλλο τον μάπα τον δικηγόρο του γυμναστηρίου του ΑΝΤ1. Αυτή είναι η φάση.
Διαφωνώ μόνο με το περιοδικό, καθώς πιστεύω ότι θα της ταίριαζε περισσότερο το "Πίστα" ή κανένα ΤΒ μαγκαζίνο με πλαινό πλάνο και τον στυλό στο στόμα, λέγοντας ότι οι ωραίες μπορούμε...ναι, μπορείτε.....
Ποιος ειπε οτι δεν το κανει επιτηδες;Εμένα μου την δίνει όταν μιλάει, τονίζει τόσο πολύ το ΛΑ σαν να το κάνει επίτηδες...
Αν δεν σου αρέσει δεν διαβάζεις και δεν σχολιάζεις αρρωστάκι.ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΆΚΙ ΔΕ ΒΑΛΤΟ ΣΤΟΝ ΚΏΛΟ ΣΟΥδιομηδη θα μας πεις και ποια ειναι αγαπημενη μας αρρωστακι ?
Αν δεν σου αρέσει δεν διαβάζεις και δεν σχολιάζεις αρρωστάκι.ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΆΚΙ ΔΕ ΒΑΛΤΟ ΣΤΟΝ ΚΏΛΟ ΣΟΥ