arisexuliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2011
- Like
- 142
- Πόντοι
- 1
Δλδ;
Τι εστί ψαλίδια; Υψηλή ραπτική; ή μηπως εννοείς τη στάση στο σεξ;
Υψηλή ραπτική φίλε
Δλδ;
Τι εστί ψαλίδια; Υψηλή ραπτική; ή μηπως εννοείς τη στάση στο σεξ;
Καλά κάνει τότε η μουναρα. Καλά τέτοιο θεομουνο δεν έχει παντρευτεί ακόμα;;;πως την αφήσανε;;;Υψηλή ραπτική φίλε
Αδελφέ το τερματισες. Αυτή μέχρι τα 60ντα της μια χαρά γαμησιμη θα είναι. Τα Χρόνια περνανε και για μας, οχι μόνο γι αυτές.40αρισε πλέον, δεν λέει τπτ πλέον μπροστά στη νέα γενιά που κυκλοφορεί.
Καλά κάνει τότε η μουναρα. Καλά τέτοιο θεομουνο δεν έχει παντρευτεί ακόμα;;;πως την αφήσανε;;;
υπαρχει στο instagram της η φωτογραφια τουΔεν κυκλοφορεί και αυτή με "γοητευτικό επιχειρηματία" τελευταία;
απολυτη θεα...απο τις ωραιοτερες ελληνιδες
Αφου την ξερεις ρε μαν δεν την ρωτας εαν κανει VIP ραντεβού? Μην πεις βίζιτες και παρεξηγηθεί το κορίτσι. Άνετα τις τα έσκαγα.Τυχαίνει να την γνωρίζω προσωπικά λόγο του ότι η αδερφή της τα έχει με φίλο μου όσες φορές την έχω δει από κοντά εχω μείνει η γυναίκα είναι θέα και για τα προσόντα της είναι πάρα πολύ χαλαρό τυπακι και άνετη
Δεν ρωτάνε τέτοια κακα πράγματα για την Έλενα φιλε....κάποιοι θα παρεξηγηθουν χοντράΑφου την ξερεις ρε μαν δεν την ρωτας εαν κανει VIP ραντεβού? Μην πεις βίζιτες και παρεξηγηθεί το κορίτσι. Άνετα τις τα έσκαγα.
Εαν ειχα τροπο επικοινωνιας φιλε να εισαι σιγουρος οτι θα την ρωτουσα με το πακετο στο χερι.Δεν ρωτάνε τέτοια κακα πράγματα για την Έλενα φιλε....κάποιοι θα παρεξηγηθουν χοντρά
Εαν ειχα τροπο επικοινωνιας φιλε να εισαι σιγουρος οτι θα την ρωτουσα με το πακετο στο χερι.
Για καποιο λογο χαθηκε. Μαλλον βυζαινει τωρα καπου και δεν θελει πολλα πολλα.Βλέπουμε την χοντρομπούτα την Κορινθίου να τα πετάει κάθε τρεις και λίγο και την τοπ μουνάρα Παπαβασιλείου την έχουν να σκονίζεται. Έλεος.