nikostratos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 460
- Πόντοι
- 306
Εγω σιγουρα
γιατι θα φερνει και καλο μεροκαματο στο σπιτι
Επί της ουσίας κελεπούρι!
Εγω σιγουρα
γιατι θα φερνει και καλο μεροκαματο στο σπιτι
Με τέτοια λάμψη στο πρόσωπο,και τον απίστευτο κώλο που έχει,σε γυάλα θα την είχα.Ποιο μεροκάματο και μαλακίες;Σου φτιάχνει την ημέρα το κορίτσι.
Με τέτοια λάμψη στο πρόσωπο,και τον απίστευτο κώλο που έχει,σε γυάλα θα την είχα.Ποιο μεροκάματο και μαλακίες;Σου φτιάχνει την ημέρα το κορίτσι.
Όπως βλέπεις τα περι μεροκάματου τα έγραψα πιο κάτω με κενές σειρές γιατί τα έγραψα για χαβαλέ.
Έχω γράψει και πιο πριν ότι το μωρό είναι άγγελος και ποιός δεν θα ήθελε έναν άγγελο δίπλα του
Ο διάολος...
Βάλτε δίπλα δίπλα Έλενα και Μαριάννα που εκθειάζουν κάποιοι εδώ μέσα...Η μέρα με τη νύχτα
Έλενα και Μαριάννα
Για ποιές λες;
Elena Koshka και τη Μαριάννα το μέλος του φόρουμ!
επι γης λέμε
Κανά city tour δεν κάνει να τη βρούμε;
Τύποι που εκθειάζουν χοντρές...
Και η παθολογική ομάδα ανδρών που επιζητεί στρίγκλες... Προσθέτω και τους γλύφτες του κάθε τσόκαρου σε αυτή την κατηγορία.
Σατανιστές...
Λουσιφεριανοί...
Φεμινιστές...
Υποστηρικτές του κινήματος του νέου αθεϊσμού... επειδή δεν υπάρχουν άγγελοι κι είναι ενάντια της ιδέας ότι κάποιοι πιστεύουν ότι υπάρχουν...
Σαβουρογάμηδες... που εθίστηκαν στη σαβούρα
Μπαζολάγνοι...
Ομοφυλόφιλοι...
Πακιστανόφιλοι...
να συνεχίσω;
Σιγά μην έρθει εδώ... αναρωτιέμαι γιατί συνεχίζουν κι έρχονται όσες έρχονται εδώ.
Άμα έθρει και μπορώ να τη συναντήσω... θα έρθω και με μονόπετρο!
Δε μιλάω για Ελλάδα.Για Ευρώπη.Αν ξέρω κάτι συγκεκριμένο θα πάω να τη βρω.Το έχω κάνει παλιότερα για γκόμενες που γούσταρα.Μέχρι Όσλο έχω πετάξει να πάω για C.T!
Καλά αυτά τα έκανα πριν κάποια χρόνια.Τώρα ένα 20ευρω στη Φυλής εν Ελλάδι.Αλλά έξω όλο και κάτι κάνουμε.Γι'αυτήν ομως θα έκανα εξαίρεση