satov1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2023
- Like
- 20.633
- Πόντοι
- 5.956
Τότε?Τώρα την λέω ψωλογρια τυπε.
Τότε?Τώρα την λέω ψωλογρια τυπε.
Πάλι καλά ,ανησύχησα....Τώρα την λέω ψωλογρια τυπε.
Τι ανανεωμένη ρε φιλε;Πολύ ανανεωμένη.
Παραμένει όμορφη γυναίκα.Τι ανανεωμένη ρε φιλε;
Σαν επιτάφιος είναι.
Μπα. Πάει η εποχή που ήταν απλά συμπαθητική.Παραμένει όμορφη γυναίκα.
Δεν ήταν μόνο συμπαθητική.Ηταν και πολύ ωραία η Κατρίτση.Μπα. Πάει η εποχή που ήταν απλά συμπαθητική.
Ρε συ Πρόεδρε @Kompotis του χάκαρε κανένας το λογαριασμόΠολύ ανανεωμένη.
Η αλήθεια είναι ότι έχεις μία τάση, όποια είναι επώνυμη ή τηλεοπτική να την θεωρείς πολύ όμορφη. Αλλά δεν είναι.Δεν ήταν μόνο συμπαθητική.Ηταν και πολύ ωραία η Κατρίτση.
Αν την έχεις δει από κοντά ,κάτι που εγώ δεν έχει τύχει, και το λες θα συμφωνήσω.Η αλήθεια είναι ότι έχεις μία τάση, όποια είναι επώνυμη ή τηλεοπτική να την θεωρείς πολύ όμορφη. Αλλά δεν είναι.
Ποτέ δεν ήταν η Κατρίτση πολύ όμορφη. Ούτε στα καλύτερά της. Τότε που παντρεύτηκε το Χατζηνικολάου.
Την έχω δει. Και αυτήν και τη Λυμπεράκη, που την έχετε θεοποιήσει, αδίκως και την Παπαβασιλείου και κάποιες ακόμα.Αν την έχεις δει από κοντά ,κάτι που εγώ δεν έχει τύχει, και το λες θα συμφωνήσω.
Για Στάη συμφωνώ.Την έχω δει. Και αυτήν και τη Λυμπεράκη, που την έχετε θεοποιήσει, αδίκως και την Παπαβασιλείου και κάποιες ακόμα.
Είναι συμπαθητικές αλλά το όμορφη και ακόμα περισσότερο το πολύ όμορφη, δεν είναι αυτό που τις χαρακτηρίζει.
Ακόμα και η Στάη που είχε επιμέρους όμορφα στοιχεία, περισσότερο εντύπωση σου έκανε με τον αέρα της στο χώρο, παρά με τη φυσική της παρουσία. Βέβαια αυτή είχε μεγαλώσει και στο χώρο και έπαιζε τους πολιτικούς στα δάκτυλα.