Επισκέπτης
τι πλουσιων γαμπρων ρε μαστορα αυτες με μια πορτοκαλαδα γαμιουντεπαρατηρω πολλες αποστολες στη Μυκονο. Δεν βλεπω αντιστοιχο αριθμο πλουσιων γαμπρων
τι πλουσιων γαμπρων ρε μαστορα αυτες με μια πορτοκαλαδα γαμιουντεπαρατηρω πολλες αποστολες στη Μυκονο. Δεν βλεπω αντιστοιχο αριθμο πλουσιων γαμπρων
τι πλουσιων γαμπρων ρε μαστορα αυτες με μια πορτοκαλαδα γαμιουντε
λιγη προσοχη σε οσα λεμε για καποια προσωπα χρειαζεται.....λαμβανουμε και αναφορες για προσβλητικα μηνυματα και πρεπει να ειμαστε ολοι κοσμιοι στο μετρο του δυνατου.....ενταξει θα λεμε και καμια μαλακια αλλα οχι χοντραδες και να μην αφηνουμε βαρια προσβλήτικα υπονοουμενα....δεν το λεω για σενα μιλαω και γενικατι γινετε ρε παιδια ?? gl τι ειχε το μηνυμα μου και μου το κουρεψες ?
Aρχίσανε πάλι τα παράπονα και οι μανούρες; :Sλιγη προσοχη σε οσα λεμε για καποια προσωπα χρειαζεται.....λαμβανουμε και αναφορες για προσβλητικα μηνυματα και πρεπει να ειμαστε ολοι κοσμιοι στο μετρο του δυνατου.....ενταξει θα λεμε και καμια μαλακια αλλα οχι χοντραδες και να μην αφηνουμε βαρια προσβλήτικα υπονοουμενα....δεν το λεω για σενα μιλαω και γενικα
ceteris paribus???Οταν η ζήτηση αυξάνει, η προσφορά παραμένει η ίδια (ή μειώνεται) οι τιμές τί γίνονται;
Ναι ρε σε ψάχνει η Dasha!Aρχίσανε πάλι τα παράπονα και οι μανούρες; :S
Ξέρει που θα με βρεί.Ναι ρε σε ψάχνει η Dasha!
αμφισβητεις το θεο του ρεπορταζ...
http://[URL unfurl="true"]www.fimes.gr/wp-content/uploads/nasos-goumenidis1-580x362.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
καθε ποτε κουρευεσαι τύπε;Που κουρεύει η Γιαννή ρε παιδιά; Θέλω κούρεμα.
περισσοτερη καβλα...Εξαιρετικό κομμάτι, μπαμπάτσικο και όχι ανορεξικό ψευτο-μοντέλο. Μακάρι να ανέβει κι άλλο υλικό από το κορίτσι στο μέλλον.
περισσοτερη καβλα...
ωρε κολαρα ξεπατωμενη!! αυτα ειναιπερισσοτερη καβλα...
κάβλα!!!!!