anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.336
- Πόντοι
- 4.636
γιατί δεν ρωτάς πόσους έχει...?εσυ ποιανου κλωνος εισαι??
γιατί δεν ρωτάς πόσους έχει...?εσυ ποιανου κλωνος εισαι??
κριτικη να γραψεις ;)ρε φαε την πατατουλα σ εσύ κ άσε τον σοχακοοοοο υγ δεν σε κόβω να πέρνεις χατζή μαν είσαι γέρος κ φοβάσαι τώρα π θα παρω την σύνταξη του Τσίπρα θα βγεί κ για την χατζή χα χα
αν κ δεν έγραφα κριτική στο παρελθόν για αρκετές κοπέλες που εχω δει αποφάσισα να γράφω για ενημέρωση όταν παω θα το γράψω γιατί τώρα είμαι στεγνός με γονάτισε ο ενφια ρε αστα αστα.. Χε χε υγ φοράω μασέλα φιλί θα πέσει χε χε χεκριτικη να γραψεις ;)
ρε θα πεσουν κλωτσιες φιλι δεν θα πεσειαν κ δεν έγραφα κριτική στο παρελθόν για αρκετές κοπέλες που εχω δει αποφάσισα να γράφω για ενημέρωση όταν παω θα το γράψω γιατί τώρα είμαι στεγνός με γονάτισε ο ενφια ρε αστα αστα.. Χε χε υγ φοράω μασέλα φιλί θα πέσει χε χε χε
προσεχε σοχουλη μην εχεις προβλημααν κ δεν έγραφα κριτική στο παρελθόν για αρκετές κοπέλες που εχω δει αποφάσισα να γράφω για ενημέρωση όταν παω θα το γράψω γιατί τώρα είμαι στεγνός με γονάτισε ο ενφια ρε αστα αστα.. Χε χε υγ φοράω μασέλα φιλί θα πέσει χε χε χε
χα χα χα καλο καλόρε θα πεσουν κλωτσιες φιλι δεν θα πεσει
σου αρεσει αλανι το αυταρχικο εεεεεεεεεεεεεεεεεε οταν θα βρεθεις με την χατζη θα ειμαι εγω εκει να στης ριχνωχα χα χα καλο καλό
εδω ειναι το νημα της εκλλησιας τεκνο μουΚαλησπέρα
Τα σέβη μου
Αντε να δώ ποιο νήμα θα πρωτοδιαβασω σημερα.... της κολασης γινεται.
εδω ειναι το νημα της εκλλησιας τεκνο μου
μπα ισα ισα λιγο αξ στη μασχαλη βαζουμε......και συνηθως το αιδειο της κοπελας μυριζει σα κονσερβα σαρδελαΥΓ 1 . Όπως και όταν για πρώτη φορά βγαίνετε με μια γυναίκα που γουστάρετε να περάσετε μια νύχτα μαζί της ..κάνετε 800 μπάνια, ξυριζεστε, βάζετε αρωμα, φοράτε κάτι όμορφο, περιμένοντας κάτι αντίστοιχο απ αυτήν
ciao bambina :-*Εγώ αφήνω τόπο στα άλλα νήματα. ..Έχω και κάποιες τελευταίες δουλειές. .Θα τα που πούμε αργότερα.
Φιλια
με κάλεσες...?Εσυ σεξοχωτατη εχεις μερες να ξεσηκωσεις το νημα...ξερεις πως....γιαυτο τα νευρα εχουν τεντωσει...
Που ειναι ο anon να αιτηθει φωτο?
με κάλεσες...?
το απόγευμα γιαβρί μουΕσυ σεξοχωτατη εχεις μερες να ξεσηκωσεις το νημα...ξερεις πως....γιαυτο τα νευρα εχουν τεντωσει...
Που ειναι ο anon να αιτηθει φωτο?