πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 81.051
- Πόντοι
- 15.931
οταν αρχισε τις πλαστικες χαλασε πολυΣυμφωνώ φίλε μου
οταν αρχισε τις πλαστικες χαλασε πολυΣυμφωνώ φίλε μου
Και εγώ....4 φορές την είχα πάρει...2 μόνος μου 1 με μια φίλη μου μαζί και μια σε 3ωρο ραντεβού με ένα φίλο σε ακριβό χοτελι..... Δεν έκλαψα καμία.... Το αντίθετο..... Αχχχ ελεναρα!!!!45αρα οποτε δεν την λες gilf οποιος προλαβε προλαβε ...εγω προλαβα
Πόσα σου ειχε παρει και για πόση ώρα;Και εγώ....4 φορές την είχα πάρει...2 μόνος μου 1 με μια φίλη μου μαζί και μια σε 3ωρο ραντεβού με ένα φίλο σε ακριβό χοτελι..... Δεν έκλαψα καμία.... Το αντίθετο..... Αχχχ ελεναρα!!!!
ημαρτον ρε γαμωτο ημαρτον , επειδη το ειπε αυτη, την ειχα προλαβει και την ειχα παρει γιατι την γουσταρα την μιλφαρα απο τιs ταινιεs γαμιοτανε αληθινα εχυνε, εβριζε κτλ στιs ταινιεs για αυτο την ειχα απωθημενο και την πηρα 1 φορα. Τωρα θα ειναι σιγουρα 52 με 55σύμφωνα με την ίδια είναι γεννηθείσα το 1981.
Άρα στα 45.
Τώρα γκιλφ και να'χαμε να λέγαμε.
Έχει παρατήσει λίγο τον εαυτό της, αλλά αν επανέλθει πολλοί από εδώ θα τρέξουνε. Μεταξύ των οποίων και εγώ.
Μάλιστα κύριε.ημαρτον ρε γαμωτο ημαρτον , επειδη το ειπε αυτη, την ειχα προλαβει και την ειχα παρει γιατι την γουσταρα την μιλφαρα απο τιs ταινιεs γαμιοτανε αληθινα εχυνε, εβριζε κτλ στιs ταινιεs για αυτο την ειχα απωθημενο και την πηρα 1 φορα. Τωρα θα ειναι σιγουρα 52 με 55
Συμφωνω γυναικαρα ειναι και τρελη καυλαΓυναικάρα είναι η Έλενα, και πριν και τώρα. Απλά δεν κάνει ραντεβού. Οπότε γράφουμε ό,τι θέλουμε, αν έκανε όλοι από δω εκεί θα ήταν τώρα. Μόνο OF ανεβάζει βιντεάκια σόλο.
τι λες ρε παιχτη το πολυ πολυ 45ημαρτον ρε γαμωτο ημαρτον , επειδη το ειπε αυτη, την ειχα προλαβει και την ειχα παρει γιατι την γουσταρα την μιλφαρα απο τιs ταινιεs γαμιοτανε αληθινα εχυνε, εβριζε κτλ στιs ταινιεs για αυτο την ειχα απωθημενο και την πηρα 1 φορα. Τωρα θα ειναι σιγουρα 52 με 55
Για να έχει βγει στη σύνταξη, σίγουρα πάνω από 58.ημαρτον ρε γαμωτο ημαρτον , επειδη το ειπε αυτη, την ειχα προλαβει και την ειχα παρει γιατι την γουσταρα την μιλφαρα απο τιs ταινιεs γαμιοτανε αληθινα εχυνε, εβριζε κτλ στιs ταινιεs για αυτο την ειχα απωθημενο και την πηρα 1 φορα. Τωρα θα ειναι σιγουρα 52 με 55
καλα ενταξει αφου το λεs. Σου λεω ειναι 55αρα τωρατι λες ρε παιχτη το πολυ πολυ 45
Ναι λογικά έχει περάσει τα πενήντακαλα ενταξει αφου το λεs. Σου λεω ειναι 55αρα τωρα
43 ειναιΓια να έχει βγει στη σύνταξη, σίγουρα πάνω από 58.
43 ειναι
Όχι από όσα έχει πει. Προσφάτως προσπαθεί με το Only Fans.Κάνει ακόμα βίζιτες?
Όχι από όσα έχει πει. Προσφάτως προσπαθεί με το Only Fans.
ΜακάριΜόλις δει ότι δεν βγαίνει κάτι σοβαρό θα επανέλθει
ρε σεις , αφού γνωρίζει ότι στην βίζιτα μπορεί να βγάλει α΄φθονο χρήμα, είναι δυνατόν να μην ξαναβγεί?
πόσα να μαζεύει μπροστά από το pc?
άσε που πιστεύω ότι δεν την έχει κόψει...απλά κινείται διακριτικά και σε μικρό κύκλο και δεν το ονομάζει βίζιτα αλλά "σχέση με λεφτά αισθήματα"....