Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Δεν το βαζουμε κατω ε ?? :-* :-*Γεια σου ρε Ελενα.! Σε χαιρομαι. Αστερι εισαι.
Δεν το βαζουμε κατω ε ?? :-* :-*Γεια σου ρε Ελενα.! Σε χαιρομαι. Αστερι εισαι.
Συγνινητικο !!! :- ..Μην σε παιρνει απο κατω αγορι μου ..... Ελπιζω να μην εκανες καμμια τρελλα ...Εισαι καλα ???πρώτο βράδυ χωρίς την έλενα ενεργη στο φορουμ και νιωθω μια αμηχανια, κανω ασκοπες βολτες στο σπιτι σαν να εχει φυγει πρωτη φορα για διακοπες ξεχωριστες η γυναικα μου
Ευχαριστω αγορινακουκλα εισαι ;)
....θα βγαλω το εργαλειο χαλαρωσε
Το χω κοψει ....4 φορες ....χαχαχαχα.....εγω λεω μηπως να κοψεις το βρωμοτσιγαρο ελενακι, κακο σου κανει μονο..
aaa κανεις απο τα κομμενα, οκ, καταλαβα χαχαχΤο χω κοψει ....4 φορες ....χαχαχαχα.....
τυπακι και στυλακι πολυ καλο ;)
Καλημερα αγαπουλη !! :-* :-* :-*που εισαι εσυ αγαπουλη ;) αργησες σε περιμενα
μας κανεις και πλακιτσα δηλαδη γυρισες για να αναστατωσεις το φορουμ κακο κοριτσι ;)Τσα !!! ...Γυρισα σε ενα κομματι <<ΑΘΗΝΑ>> ......και τι κομματι ???
Καλο Παρασκευοσαββατοκυριακο βρε !!
Να γελαμε βρε ...το χαμογελο ειναι μεταδοτικο ....μας κανεις και πλακιτσα δηλαδη γυρισες για να αναστατωσεις το φορουμ κακο κοριτσι ;)
α καταλαβα εκανες κομμα με των αγκαλιτσα θα σε φτιαξω και εσεναΚαλημερα αγαπουλη !! :-* :-* :-*
μας κανεις και πλακιτσα δηλαδη γυρισες για να αναστατωσεις το φορουμ κακο κοριτσι ;)
Καλημερα αγαπουλη !! :-* :-* :-*
καλημερα φιλαρακι ....... :-* :-*Έφαγες ή εμεινες νηστικός;
Καλημέρα φιλαράκι
α καταλαβα εκανες κομμα με των αγκαλιτσα θα σε φτιαξω και εσενα
Λες να χρειαστει ??θα φερω το εργαλειο σημερα ειναι σιγουρο ;)
Καλώς την κοριτσάρα..... :-* :-* :-*καλημερα φιλαρακι ....... :-* :-*
αγκαλιτσα εκανες κομμα με την χατζη βλεπω κατσε να βγαλω τα απλυτα σου στην φορα
καλημέρα Έλενα...