barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.958
- Πόντοι
- 5.506
κόλλησε το εργαλείο ???
Δε λεω, δουλεια να εχουμε αλλα ειναι μεγαλο ζορι να δουλευεις και να βλεπεις συνεχεια κωλοι, ο ενας κωλοι πιο ωραιος απο τον αλλο κωλοι.
κόλλησε το εργαλείο ???
Πολύ ευχαρίστως. ...δεν νομιζω οτι χρειαζεται τρομπα μαλλον κατι αλλο θελει ο συναγωνιστης που εσυ μπορεις να βοηθησεις απο κοντα ;)
Πολύ ευχαρίστως. ...
.. Ναι... Να μην μείνει <<γωνία>> παραπονεμένη.Φιλαρακι, πατοκορφα μιεσαι.....
Ευχαριστώ γιαβρί μου.. :-*Υποκλίνομαι στην ομορφιά σου Elena
Και εγώ στην υπέροχη καυλιαρα παρέα σας...Υποκλίνομαι στην ομορφιά σου Elena
Και εσύ μ αρεσεις που συνδυαζεις πρόστυχο και κυριλέ λογο....Είναι δυσκολο σχετικα..Γεία σου ¨Ελενα. Πραγματικά θεεωρώ οτι βγάζεις εναν ερωτισμό που σε προδιαθέτει για άγριο και ταυτόχρονα προστίχο γαμησι... Δεν ξέρω πως το καταφέρνεις αυτό αλλα πραμγατικά δηλώνω fan σου!! Τα σέβη μου κυρία μου.
μπα που τέτοια τύχη. ...Μετακόμιση ακόμα. .Αύριο κατεβαίνω ΑθηναΈλενα πού βρίσκεσαι σήμερα;
Επανωμή;
Μην φοβάσαι αγορίνα. ... Σας έρχομαι αύριο. ....
Θα σε παρακαλούσα πάρα πολύ να περιορίσεις τις απαιτήσεις σου ...Μην φοβάσαι αγορίνα. ... Σας έρχομαι αύριο. ....
καλά βρε μην μαλώνεις .... καΤι σε καρω με πουά ? παίζει ? Η ..μπαααΘα σε παρακαλούσα πάρα πολύ να περιορίσεις τις απαιτήσεις σου ...
μωβ χαλί δεν υπάρχει
Βρήκα ένα κανελί με βούλες ....καλά βρε μην μαλώνεις .... καΤι σε καρω με πουά ? παίζει ? Η ..μπααα
καΤι σε καρω με πουά ? παίζει ?