Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
ναιιιιιιι. .γουτσους γουτσους.... :-* :-*τι αγαπουλης εισαι
ναιιιιιιι. .γουτσους γουτσους.... :-* :-*τι αγαπουλης εισαι
Φήμες. ..Μην ακούς. ..Ο κόσμος είναι κακουλης...
Ε ....Άμα ταιριαζετε να τα φτιάξετε βρε αγόρια. .. ..σ αρεσω;
σωστα και love radio το εχεις κανει ;)χαχα...Θα προσθέσω κι άλλα δημοφιλη....Καλημερα...
NΑ ξεφυγουμε λίγο από τα τετριμμενα
μακρυα απο εμενα ειναι πολυ ψηλος και δεν των φτανωΕ ....Άμα ταιριαζετε να τα φτιάξετε βρε αγόρια. .. ..
ναι αλλα γιατι τον υποστηριζης αληθειαΦήμες. ..Μην ακούς. ..Ο κόσμος είναι κακουλης...
Μάγος είσαι??. .. κάπως έτσι λεγόταν το ραδιόφωνο στο Web που είχα με ένα φίλο για 4 χρονιασωστα και love radio το εχεις κανει ;)
μηπως προτιμας ΕΡΩΤΙΚΟΣ FM πατριδα ;)χαχα...Θα προσθέσω κι άλλα δημοφιλη....Καλημερα...
NΑ ξεφυγουμε λίγο από τα τετριμμενα
ε ναι ;)Μάγος είσαι??. .. κάπως έτσι λεγόταν το ραδιόφωνο στο Web που είχα με ένα φίλο για 4 χρονια
μηπως προτιμας ΕΡΩΤΙΚΟΣ FM πατριδα ;)
λεσβια ειμαι παω μονο με κοριτσιαΕ ....Άμα ταιριαζετε να τα φτιάξετε βρε αγόρια. .. ..
Θα διαφωνήσω. ..Άμα είσαι κοντος φτάνεις ακριβώς στο επίμαχο σημείο. ..χωρια ότι θα μπορεί ο παρτενέρ σου να ακουμπάει κ το ποτηρι της μπυρας... ..μακρυα απο εμενα ειναι πολυ ψηλος και δεν των φτανω
Θα διαφωνήσω. ..Άμα είσαι κοντος φτάνεις ακριβώς στο επίμαχο σημείο. ..χωρια ότι θα μπορεί ο παρτενέρ σου να ακουμπάει κ το ποτηρι της μπυρας... ..
εχουμε ομως ενα προβλημα με την μπυρα και με τα τραπεζιαΘα διαφωνήσω. ..Άμα είσαι κοντος φτάνεις ακριβώς στο επίμαχο σημείο. ..χωρια ότι θα μπορεί ο παρτενέρ σου να ακουμπάει κ το ποτηρι της μπυρας... ..
γελας εσυ ε > θα βγαλω φορα την πηγη μου
τραπέζι ....Θα ναι το κεφάλι. ..Και μπύρα μια Άμστελ..εχουμε ομως ενα προβλημα με την μπυρα και με τα τραπεζια
γελας εσυ ε > θα βγαλω φορα την πηγη μου
Άμστελ;.... ποια Άμστελ;...τραπέζι ....Θα ναι το κεφάλι. ..Και μπύρα μια Άμστελ..
Γιατί έτσι σας αρεσει
το βιδεο δεν είναι διαθέσιμο. ..Σαμποταζ