Έλενα αν ειχες βάλει την λέξη ΠΡΕΠΕΙ μονο στη λέξη καθαριοτητα και π.χ.ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ στα υπόλοιπα 4 ζητούμενα που εγραψες,παίζει να μην έγραφα καν το σεντονάκι.
Είχα καταλάβει τι θες να πεις,απλά ηθελα να το ξεκαθαρισεις.
Σε φάση:Το 1.καθαριότητα απαραίτητο,τα υπόλοιπα 4 σε όσο περισσότερο βαθμο υπάρχουν,τόσο περισσότερες πιθανότητες να δέσει το γλυκό.
Πράγματι δεν έχει αναφερθεί κάτι τετοιο για σένα.
Παρόμοιο;Παρόμοια να λες..
Υπάρχει δημοφιλές call girl που στην αγγελία της γραφει:
"Mόνο λευκοί άντρες κάτω των 50".
Την παίρνεις τηλέφωνο,σε κανει add στο Whatsapp,σου ζητάει φωτό και αν είσαι εμφανίσιμος μόνο τότε σου κάθεται.
Επισης στο σεξ,ειχε την απαίτηση της αλληλοικανοποίησης..
Δεν νομιζω ότι η γλυφοκωλάδα να ειναι μια "απλή" απαίτηση προς τον πελατη.
Και όταν είπα στον πορνοκύκλο μου:
"Moυνάρα μεν,αλλά το sex μαζί της το ξεχασα κιόλας" το έμαθε,με πήρε τηλ και μου ειπε:
"Baby,τι έγινε;Περίμενες κάτι διαφορετικο;Στα εδωσα ολα.
Την επόμενη φορά θα ξέρεις και εσύ τι μου αρέσει και θα τα παμε καλύτερα"
Και γνωστη πορνοσταρ του εξωτερικού(800ευρώ/ώρα) :S ή μάλλον η βιντεοσκόπηση
που είμασταν σε πορνοevent που ήρθε για promotion, συμφώνησε μονο επειδη της άρεσα.Σου μιλάω να έρχονται κάτι τούρκοι και να δείχνουν 5-6 500ευρα στον "μεσάζοντα" και αυτή να χειώνει..
ΕΔΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΚΑΙ 2000 ..ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΔΕΙΠΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΤΣΕΚΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ...ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΣΕ ΣΕΞ...ΒΕΒΑΙΑ Αν ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙς ΧΡΕΩΝΕΣΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΕΙΠΝΟ ..ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΑ ΤΥΧΑΙΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ
Και άλλα έχουν συμβεί..
Ατυχής επιλογή το "στοιχειωδη".
Θέλω να πω ότι αφού δε ζούμε στην εποχή των σπηλαίων,εχουμε ζεστό τρεχουμενο νεράκι όποτε γουστάρουμε και όλα τα κομφόρ,δεν υπαρχει καμία δικαιολογία να είναι κάποιος μπίχλας.ΚΑΜΙΑ.
Τα στοιχειωδη για σενα γιαβρι μου για αλλους ειναι πολυτελεια ...ΤΕς ΠΑ !!
Συμφωνουμε παντως...