Νέα

Έλενα Χατζή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα athensdiva
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 57K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Πως φανταζεστε το τελειο call girl εμφανισιακα , ασχετως ποσο καλη ειναι στις υπηρεσιες.

• Τουμπανο με σιλικονες παντου + fit εκδοση , κοιλιακοι φετες κλπ

Ψήφοι: 166 9,3%
  • Κλασσικο γυναικειο κορμι με τις καμπυλες του , αλλα εμφανως γυμνασμενο

Ψήφοι: 1.250 70,0%
  • Αφρατουλα

Ψήφοι: 234 13,1%
  • Εξαιρετικα αδυνατη

Ψήφοι: 73 4,1%
  • Οτι ναναι....Τρυπες να υπαρχουν..

Ψήφοι: 62 3,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.785

ΜΥΡΤΙΛΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2017
Κριτικές
10
Like
3.631
Πόντοι
746
Σφαζονται τα παλικάρια γιατί τους βγαίνει ο ιππότης μέσα τους και θέλουν να προστατεύσουν την καλή τους, έλα όμως που η καλή τους είναι "επαγγελματίας πόρνη"!
Και αντί να ασχοληθούν με κάτι πραγματικό και αγνό, κολάνε, σαν τα κουνούπια που τα προσελκύει το φώς το βράδυ, έχουν μπερδέψει την πούτσα με την βούρτσα, θύματα του επιπέδου τους και των ορμονών τους.
Αγόρια μια γυναίκα για να είναι επαγγελματίας πόρνη έχει συναινέσει να βιάζεται και το κάνει μόκο για την αμοιβή (για τα λεφτά). Δεν υπάρχει τίποτα το όμορφο σε αυτή την αγοραπωλησία, αγοράζουμε κορμί και την σιωπή της ψυχής της και αυτή το δέχεται γιατί έχει ανάγκη τα χρήματα. Δεν νομίζω να νομίζετε ότι είστε θεογκόμενοι, και η κα Χατζη (και η οποιαδήποτε που πληρώνεται για να την πηδήξετε) θα πάθαινε τραλαλά άμα σας έβλεπε στον δρόμο ή θα σας έριχνε ποτέ δεύτερη ματιά!
Στην πραγματικότητα σας σιχαίνεται να σας ακούει να βογκάτε απο πάνω της, και να ιδρώνετε σαν γουρούνια όταν την παίρνετε στα τέσσερα ή να καμαρώνετε σαν μαλακισμένα για την κρεατόβεργά σας. Σας σιχαίνεται που είναι γυμνή απέναντί σας επειδή έχετε το χρηματικό ποσό. Γελάει απο μέσα της κάθε φορά που δείχνετε ενδιαφέρον και μετά βγάζετε την πούτσα σας και την πηδάτε σαν ζώα. Και η κα Χατζή και η κάθε επαγγελματίας παίζει θέατρο για να έχετε καλό user experiense, για να ξαναπάρει τα λεφτά σας.
Είμασε πόρνοι όσο πόρνη είναι και η ίδια αλλά ακόμα χειρότερα, επειδή έχουμε το χρήμα είμαστε οι ηθικοί αυτουργοί και οι δράστες στον βιασμό της. Η κάθε επαγγελματίας πουτάνα το κάνει ,συνήθως οι περισσότερες, γιατι "πεινάει" και δεν έχει άλλη βιώσιμη διέξοδο και αρκετές απο αυτές έχουν χτυπηθεί απο την μοίρα και υποστηρίζουν βάρη απερίγραπτα.
Σαν άτομο η κάθε επαγγελματίας μπορεί να ήταν διαμάντι, αλλά συναίνεσε να μετατραπεί σε ένα κομμάτι κρέας και κάθε μέρα που βιάζεται απο εμένα, εσάς, εσένα που διαβάζεις αυτό, την κάνετε ψυχρότερη, φιλοχρήματη και πιο πουτάνα και στην ψυχή.
Για αυτό κλαρινογαμπροί, αφού μπαίνετε στον κόπο να το παίξετε γαμιάδες, και οι υπόλοιποι μαλάκες που γαμάτε με λεφτά έναν άνθρωπο και μετά τον κρίνετε σαν να ήταν μηχανή αμάξι μια τηλεόραση βουλώστε το, γιατί στην πραγματικότητα είστε, είμαστε ζώα.
Αυτά για τους ιππότες και τους πελάτες του κόλου.
καλημερα φιλε αν και δεν θα ήθελα μια κοντρα και μια αντιπαραθεση σε οποιαδηποτε θέμα πραγματι καπου θα συμφωνησω με καποια πραγματα αλλα θα εχουμε και μια διαφωνεια σε πολλα πορνεια λοιπον  1.Αποκαλείται και το «αρχαιότερο επάγγελμα» και μάλλον όχι άδικα, μιας και η πορνεία υπάρχει χιλιάδες χρόνια τώρα. Ανεξαρτήτως εάν εξασκούταν για χρηματικά οφέλη, για προστασία ή σαν μια μορφή ανταλλαγής, γυναίκες αλλά και άντρες βρέθηκαν να πουλούν το κορμί τους, σχεδόν από την αρχή του πολιτισμού.Μεγαλες ιερειες επαιξαν το ρολο τους στην ιστορια και το λεω αυτο γιατι αν δεν υπηρχαν ο κοσμος θα ηταν διαφορετικος π.χ Φρυνη θαΪσ Ασπασια Θεοδωρα Ραχαμπ μικρη Σου Μαρία Μπολέυν   Βερονικα Φρανκο. Αρα και το πνευματικο επιπεδο τους ηταν ανεβασμενο απο την μια πλευρα και αλλαξαν την πορεια του κόσμου οποτε αν ολες αυτες και πολλες χιλιαδες ακομη κατα την αποψη σου ειναι ενα ματσο κρεας και μονο και φυσικα ολοι οι μαγεμενοι διασημοι που πηγαν μαζί του και επηρεασαν την ιστορία της ανθρωπότητας ειναι απλα ανθρωπαρια σαρκολαγνες και κλαρινογαμπροί. 2. το φιλοχρηματα πουτανα και την κακομοιρια μπορει να εχεις καποιο δίκαιο ομως ποτε δεν γνωρίζεις που πως και γιατι το κανει ο καθενας οπως και εσυ ας πουμε για ποιο λογο τρως το μεσημερι κοιμασε το βραδυ και εχεις βιολογικες αναγκες οπως δεν μπορει να γνωριζεις και για ολους εμας ποιες αναγκες καλύπτουμε και ποια στιγμη νοιωθουμε η οχι ολοκληρωμενοι με την καθε κα ΧΑΤΖΗ αν ο ρολος της ηθοποιού ή ο ηθοποιος που κρυβουμε μεσα μας και εμεις ειναι ενα υπεροχο εργο που και εσυ θαυμαζεις δεν εννοω τσοντες η μια καρικατουρα του συστηματος που και παλι θαυμαζεις. 3. Ας καταδικασουμε καθε επαγγελματια λοιπον για το οποιαδηποτε επαγγελμα του επειδη νοιωθουμε καποιοι σαν γουρουνια οταν μουγκριζουμε στο σωμα της καθε ΧΑΤΖΗ ενω ολοι μας νοιωθουμε αρχοντες π.χ με τα κοριτσακια στις καφετερεις που τους δείνουμε μπορμουαρ ενα ευρω και θελουμε να εχουμε απο πανω μας και να ονειρευόμαστε καποια επαφη μαζί του αντρες με το Φ.Β που δειχνουμε στην οποιαδήποτε κοπελα γεννητικα οργανα θελωντας να διαφημησουμε τα προσώντα μας και τον αντρισμό μας και για καθε περιπτωση που εσυ θεωρείς φυσιολογικο.4 και δεν επαικτίνωμαι γιατι κουραζω δικαιωμα του καθενος ειναι να πιστευει οτιδηποτε για την οποιαδηποτε γυναικα του επαγελματος δικαιωμα του καθενος να πληρωνει να φτασει στα ορια που θελει και να νοιωθει σταρ δικαιωμα μου ειναι να ονειρευομαι την κα ΧΑΤΖΗ η την καθε κυρια και να ταξιδευω στη ηδονη στη φαντασια και στη εφήμερη ευτυχια που μου το προσφερει απλωχερα με την παρουσια της την συμμετοχη της την αξιοπρεπεια της.

sniper4all

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2017
Like
16
Πόντοι
0
Εκπληκτικό !!!

Διάβασα σε προηγούμενη σελίδα το κρεσέντο αυτοκριτικής, με σάλτσα από ψυχανάλυση της κάθε κοπέλας που πραγματικά ανέχεται κάτι τέτοιες ψυχοπεριπτώσεις και ομολογώ πως εντυπωσιάστηκα.

Κυρία Χατζή, αγαπητά και αγαπημένα κορίτσια GFE, VFM, PSE, BDSM κλπ, συνεχίστε όσο μπορείτε και όσο θέλετε, με την ευχή κάποια στιγμή κάτι όμορφο να σας κάνει να σταματήσετε. Πάντα θα υπάρχουμε εμείς που (κατηγορούμενοι γι αυτό) θα σας σεβόμαστε και πάντα θα υπάρχουν κι εκείνοι που θα σας βλέπουν σαν τα πουτανόψυχα κομμάτια κρέατος κλπ κλπ .....

Πάνω από όλα άνθρωπος .... ότι κι αν γίνει, άνθρωπος .... κι εσύ και εκείνη !!!

goldsmith

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Κριτικές
2
Like
211
Πόντοι
0
Δεν είμαι τακτικό μέλος, αλλά παρακολουθώ επιλεκτικά κάποια από τα γραφόμενα.
Δυστυχώς, είδα να γράφονται με τόση εμπάθεια κουβέντες που μόνο σκοπό έχουν να προσβάλουν!  Γιατί;  Αφού ως γνωστόν χαρακτηρίζουν τον γράφοντα.  Αυτό θέλουν οι εμπαθείς;
Δεν γνωρίζω την Έλενα Χατζή, που πολλοί την αποκαλούν "κυρία" και κάποιοι της φέρονται με σαφές κόμπλεξ κατωτερότητας, σαν να είναι "δούλα" ή άψυχο κορμί!
Δεν αναφέρομαι προσωπικά, αλλά είμαι βέβαιος ότι τέτοιες συμπεριφορές διώχνουν μέλη και αποτρέπουν άλλα να γράφουν ...

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.202
Πόντοι
8.646
Δυστυχώς, είδα να γράφονται με τόση εμπάθεια κουβέντες που μόνο σκοπό έχουν να προσβάλουν!   Γιατί;  Αφού ως γνωστόν χαρακτηρίζουν τον γράφοντα.   Αυτό θέλουν οι εμπαθείς;
Δεν γνωρίζω την Έλενα Χατζή, που πολλοί την αποκαλούν "κυρία" και κάποιοι της φέρονται με σαφές κόμπλεξ κατωτερότητας, σαν να είναι "δούλα" ή άψυχο κορμί!
Δεν αναφέρομαι προσωπικά, αλλά είμαι βέβαιος ότι τέτοιες συμπεριφορές διώχνουν μέλη και αποτρέπουν άλλα να γράφουν ...
εχεις απολυτο δικιο  :thumbsup: οι συμπεριφορες υβρεις και διαφορα αλλα τετοια εχουν αντικτιπο στην επισκεψιμοτητα και στην ενημερωση απο το φορουμ ;)

ΜΥΡΤΙΛΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2017
Κριτικές
10
Like
3.631
Πόντοι
746
Δυστυχώς, είδα να γράφονται με τόση εμπάθεια κουβέντες που μόνο σκοπό έχουν να προσβάλουν!  Γιατί;  Αφού ως γνωστόν χαρακτηρίζουν τον γράφοντα.  Αυτό θέλουν οι εμπαθείς;
παντα θα υπαρχουν τετοια αγαπητε φιλε  η ενημερωση πρεπει να υπαρχει και μονο καλως ηρθες

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.202
Πόντοι
8.646
παντα θα υπαρχουν τετοια αγαπητε φιλε  η ενημερωση πρεπει να υπαρχει και μονο καλως ηρθες
εγινες επι της υποδοχης βλεπω πηραμε γαλονι αναβαθμιστηκαμε ;) :cheesy: :cheesy: αυτα τα γραφω και εγω πανω απο 1 χρονο αλλα δεν γινεται κατι πρεπει και εμεις οι ιδιοι να θελουμε να αλλαξουμε......

Επισκέπτης
Eσύ ποιος είσαι;
Εσύ ποια είσαι;
Σε τι επίπεδα ποιότητας κινείσαι;
Θα με βρίσκεις παντού........
Γιατί βρέθηκες σκάρτα.....
Σου βγάζω άλλη μια φορά κόκκινη κάρτα......

Είναι ηλίου φαεινότερον ότι η δημοτικότητα της ωραίας Ελένης ενοχλεί ορισμένα μέλη....
Έτσι γράφουν είτε πικρόχολα σχόλια του στυλ πο**τανα στην ψυχή, είτε ειρωνίες ότι δεν είναι όμορφη....
Τώρα είναι βαλτοί, λειτουργούν αυτόβουλα, χμ δε με νοιάζει.....

1) Βασικά, η Ελένη (όπως κι οι λοιπές κοπέλες) προσφέρουν κάποιες υπηρεσίες σε προβληματικά και στερημένα άτομα. Αυτό πρέπει να έχει κατά νου ο κάθε πελάτης. Και είναι λάθος να εμπλέκονται συναισθήματα σε μια πελατειακή σχέση....
Οι νεώτερης ηλικίας πελάτες ίσως καψουρευτούν μια κοπέλα του χώρου (το είχα πάθει εν μέρη κι εγώ πριν τα 30 - αλλά έπαιζε και μια μικρή θετική αντίδραση από τη μεριά της - μεγάλη συζήτηση τι να λέμε εδώ μέσα) πλέον τώρα σε τέτοια ηλικία με ένα σωρό άλλα προβλήματα κι έννοιες όχι δε μου επιτρέπεται να καψουρευτώ μια κοπέλα του χώρου αλλά και να το ήθελα δεν έχω την πολυτέλεια του χρόνου.....
Όταν βέβαια πάω στο τοπικό συνεργείο είτε αλλού για επισκευή ανάλογα με την κοπέλα προσπαθώ να περάσω όσο γίνεται καλύτερα και μετά δρόμο....
Και φυσικά όσο ανεβαίνει η ταρίφα, απαιτώ και την ανάλογη ανταπόκριση.
Η πληθώρα των εκδιδομένων κοριτσιών είναι αλλοδαπές οπότε δεν υπάρχει η ιδανικότερη πελατειακή σχέση που θα επιθυμούσε ένα προβληματικό άτομο της κατηγορίας μου. Κι ο λόγος είναι η διαφορετική μητρική γλώσσα. Ανάλογα όμως με την αλλοδαπή παρτενέρ βγάζω και την ανάλογη αγάπη, άσχετα αν το αποδέχεται είτε όχι. Επειδή δεν έχω σχέση η αγάπη συσσωρεύεται μέσα μου όπως σε μια μπατταρία.....
Αν παραγεμίσει η μπατταρία είναι ενοχλητικό, ε κάπου πρέπει να την αποφορτίζω λίγο και πάλι από την αρχή.....
Το αν η κάθε κοπέλα είναι π**τάνα στην ψυχή είτε το σώμα θα μπορούσα να πω ότι δε με νοιάζει εφόσον έχω καθορίσει εκ των προτέρων τα όρια......
Το κάνει για έπαγγελμα για να συντηρηθεί είτε να αποκτήσει αυτά που θέλει συντομότερα, είναι δικός της λογαριασμός....
Είναι σπάνιες οι περιπτώσεις που το κάνουν για κέφι, αλλά επαναλαμβάνω δε με νοιάζει......

κι αν κάνω άστατη ζωή πάψε να με κατηγορείς Ρ. Σακελλαρίου
2) Ε ναι ρε......
Αν ήταν καλή η όποια δουλειά, θα δούλευε κι ο δεσπότης με τον ιμάμη ή τον άλλον τον καριόλη πώς στο κέρατο τον λένε του βούδα.....
Έχετε δει κανέναν από τους πατέρες των θρησκειών να δουλεύει μεροκάμματο;
Όχι φυσικά και σταματάμε εδώ περί θρησκειών, προχωρώντας παρακάτω......

3) Η Ελένη είναι μια ιδιάζουσα κοπέλα του χώρου που κάθεται και παρλάρει στο Διαδίκτυο. Ας μην το παραβλέψουμε αυτό και να είμαστε λίγο παραπάνω προσεκτικοί απέναντί της.....
Προσφέρει έστω και διαδικτυκά μια χαρά σε προβληματικά άτομα. Έστω κι αν έχει στο μυαλό της ότι αυτός είναι ένας μελλοντικός πελάτης....
==> Είναι μέρος του επαγγέλματός της αυτό ΑΝΟΗΤΕ!!!  <==
Και ΚΑΛΑ κάνει η Ελένη.....
Οφείλει να είναι ενεργητική να μη γράφει (στο μέτρο του δυνατού) τον υποψήφιο πελάτη (ή κι αυτούς που ήδη έχει).
Εκεί που θα την κατηγορίσω και θα της βγάλω κόκκινη κάρτα είναι αν δεν προσφέρει αυτά που υπόσχεται όπως το έχω κάνει με αυτές που χαρακτηρίζω φόλες στις κριτικές μου
Οι καλές συμφωνίες κάνουν τους καλούς πελάτες......
Συμφωνήσαμε να κάνεις αυτό, θες τόσα, δεν το έκανες τράβα στον αγύριστο.........
So simple......

4) Οι χαρακτηρισμοί που κατά καιρούς της δίνω => ωραίο χέλι, ζωηρή ζαργάνα, σεξοκουκουβάγια κλπ κλπ ναι είναι ένας τρόπος για να της δείξω ότι θα μου άρεσε να είχα μια όμορφη κοπέλα όπως η Ελένη δίπλα μου και να ανοίγαμε σπιτικό......
Τα έφερε έτσι η ζωή δε μου κάθισαν 2-3 τέτοιες περιπτώσεις......
Ποιος άντρας (με παρόμοιες ιδέες) δε θα ήθελε να έχει μια όμορφη γυναίκα πλάι του!!
The male ego, what a fragile thing!
Έτσι λοιπόν μια όμορφη ιερόδουλος ικανοποιεί τον ανδρικό μου εγωισμό για όσο είμαστε μαζί, μετά ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του...........

Κλείνοντας, για όσους & όσες ενοχλήθηκαν/παρεξηγήθηκαν από την έκθεση που ανέπτυξα τους απαντώ με παράφραση κάποιων λόγων του πατριώτη πέρυσι:
[move]Eίμαι ρομαντικός πυρφόρος, δεν παίρνω ανταλλάγματα, δεν αποσκοπώ σε τίποτα με καμμία κοπέλα του χώρου γιαυτό σας έχω γραμμένους στα αρχίδια[/move]

GO TO 1:06

Nαι με έπνιξε η απανθρωπιά μερικών για μια ακόμη φορά στοχευμένη επίθεση σε μια λυπημένη ψυχή.
Ελενίτσα μου, ο Τιτανικός της θλίψης σου θα βουλιάξει στην άβυσσο του Ατλαντικού ωκεανού της αγκαλιάς μου για μερικές ώρες......

Να προσέχεις, μη στεναχωριέσαι και να εύχεσαι να τα πούμε όσο γίνεται συντομότερα.......
Σταμάτησε το κωλοτσίγαρο, κάνε μου το χατήρι, σε αγαπάω όσο πρέπει, σε αφήνω μικρουλίτσα μου......

TheGreat

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Like
13
Πόντοι
0
καλημερα φιλε αν και δεν θα ήθελα μια κοντρα και μια αντιπαραθεση σε οποιαδηποτε θέμα πραγματι καπου θα συμφωνησω......

"ο παπάς πρώτα βλογάει τα γένια του" και "όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια" λένε στα μέρη μου.....
ο αναγιγνώσκων νοείτω...

ΜΥΡΤΙΛΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2017
Κριτικές
10
Like
3.631
Πόντοι
746
"ο παπάς πρώτα βλογάει τα γένια του" και "όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια" λένε στα μέρη μου.....
ο αναγιγνώσκων νοείτω...
δημητρη μου και ζευγας και παπας δεν γινεται διαλεγω και παιρνω και διαβαζω και ευαγγελειο αν χρειαστει κανω και ευχελαια φιλε μου :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:

paulospaulos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2016
Κριτικές
7
Like
968
Πόντοι
86
Μάγκες αφού έφερα χιονοστιβάδα ας πω και εγω την άποψη μου . Οςοι είσαστε ελεύθεροι επαγγελματίες θα με καταλαβεται γιατι η καθε κοπελα φέρεται ακριβώς οπως εμεις . Οταν έρθει ενας πελάτης σε εμας ειμαστε το ιδιο οπως σε κάποιον αλλο ; Με άλλους ειμαστε περισσότερο ευγενικοί με κάποιους άλλους ποιο... Χύμα σε κάποιους κάνομε και δώρα και προσφορές γιατι απλα μας το βγάζουν η αν θέλετε το κερδιζουν με τη συμπεριφορά τους . Σεβόμαστε ολους τους πελάτες ομως ακόμα περισσότερο τους καλοπληρωτές . Στους ανεδεις και τους πονηρούς ρίχνουμε κόκκινη καρτα . Το ιδιο κανουν και οι κοπέλες . Ολοι στο μυαλό μας εχουμε οτι οι ρολόι είναι ξεκάθαροι ομως μιλαμε για ανθρώπους και οχι για ρομπότ οποτε ολα μπορουν να συμβούν . Και οι κοπέλες να ερωτευτούν και οι ... Κλαρίνο γαμπροί χαχα προςωπικά μια εμφάνιση με τραβάει να παω με μια κοπελα τη πρωτη φορα. το κρυτιριο της επανάληψης ομως είναι: 1 καθαριότητα 2 κούνημα 3 συμπεριφορά . Αν το σκεφτειτε αυτα τα τρια θελουμε οι περισσότεροι γιαυτο θεογκομενες μπορη να τρώνε άκυρο και μέτριες κοπέλες να αποθεώνονται . Προσοπικα με τη χατζη δεν εχω παει .οι τελευτες που πηγα ηταν μια κοπελα σε μπου και μια σε στούντιο . Η γιαννα απο Τριφωνιου  και η βάρβαρα απο στούντιο ορχιδέα . Και οι δυο σουπερ . Η χατζη βγάζει καλό κλίμα και πιστευω οτι οποίος παει μαζι της θα συναντάει το ιδιο κλήμα που υπαρχει και εδω .

eridon1877

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Μαρ 2011
Κριτικές
48
Like
4.506
Πόντοι
10.690
Κάποια μηνύματα από φίλους εμπεριέχουν γερές δόσεις αυτοκριτικής. Αυτό έχει να κάνει και με το ενοχικό σύνδρομο που κουβαλάμε πολλοί μέσα μας επειδή ασχολούμαστε με το σπορ. Νομίζω όμως ότι κάποιες απόψεις ήταν ακραίες.

Ούτε ανώμαλοι είμαστε όλοι, ούτε βιαστές που επιβαλλόμαστε με όπλο τα χρήματα αντί της σωματικής ρώμης, ούτε θεωρούμε τις επαγγελματίες άπληστα κομμάτια κρέας που κάνουν τα πάντα για τα χρήματα.

Μπορεί να είμαι αφελής, αλλά πιστέυω ότι ούτε όλα τα κορίτσια του χώρου μας βλέπουν έτσι. Ούτε εμάς, ούτε τον εαυτό τους.

Νομίζω ότι καλό είναι να χαλαρώσουμε λίγο. Η ζωή είναι πολύ ζόρικη για να τα βλέπουμε όλα από το πιο αρνητικό πρίσμα που υπάρχει.

Elena xatzi

Πορνοστάρ
Εγγρ.
6 Ιουν 2017
Like
35.771
Έκατσα λίγο και θα πω δυο πράγματα μόνο.

Από αύριο περισσότερα.

Όλοι σας εκτός ελάχιστοτατες  περιπτώσεις.. σ αυτά που σχολιάσατε αναφέρατε στο σχόλιο σας ο καθένας ξεχωριστά από μια σκέψη που ήθελα να γράψω εδώ  σαν απάντηση σε όλα όσα διάβασα.

Παρ όλα αυτά αύριο πρώτα ο Θεός θα τα πούμε λεπτομερώς. ..και από την δική μου γωνια.

Φιλιά πολλά  :-* από έναν ανθρώπο με ψυχή και σώμα... πιο καθαρο από πολλές περιπτώσεις <<αμέμπτου ηθικης>> που συναντησα στην ζωή μου..και στο βάθος σαπιλα......

:rose:

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.202
Πόντοι
8.646

Από αύριο περισσότερα.

Όλοι σας εκτός ελάχιστοτατες  περιπτώσεις.. σ αυτά που σχολιάσατε αναφέρατε στο σχόλιο σας ο καθένας ξεχωριστά από μια σκέψη που ήθελα να γράψω εδώ  σαν απάντηση σε όλα όσα διάβασα.

Παρ όλα αυτά αύριο πρώτα ο Θεός θα τα πούμε λεπτομερώς. ..και από την δική μου γωνια.

Φιλιά πολλά  :-* από έναν ανθρώπο με ψυχή και σώμα... πιο καθαρο από πολλές περιπτώσεις <<αμέμπτου ηθικης>> που συναντησα στην ζωή μου..και στο βάθος σαπιλα......

απο πια γωνια θα ερθεις να κρυφτω απο την αλλη  :dancing: :dancing: :rose: :rose:

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.220
Πόντοι
7.786
εγω θεωρω  οτι  πρεπει να σεβομαστε ολες  τις κοπελες διοτι κανουν δυσκολο επαγγελμα και συναντουν τον καθε περιεργο για αυτο πρεπει να ειμαστε ευγενικοι ακι καθαροι  το σημαντικο ειναι  να περασουμε καλα  δεν χρειαζεται να εχουμε ενοχες 

anon.

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Κριτικές
8
Like
19.549
Πόντοι
4.636
ψυχραιμία παιδιά....
αύριο θα τα ξεκαθαρίσει η Έλενα...

sohoviz

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Κριτικές
13
Like
1.429
Πόντοι
1.096
Εγω παρότι δεν σε εχω γνωρίσει προσωπικά σ ειπα απο τον τρόπο π γράφεις κ μόνο πρέπει να είσαι κ γαμώ τα άτομα τωρα αν κάποιος πέρασε καλά μαζι σ η οχι σε κάποιο ραντεβού είναι άλλο θέμα αυτό κ εχω πει δεν μπορεί να αρέσουμε σε όλους καλα να περνάς κούκλα. 

sniper4all

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2017
Like
16
Πόντοι
0

Από αύριο περισσότερα.

Όλοι σας εκτός ελάχιστοτατες  περιπτώσεις.. σ αυτά που σχολιάσατε αναφέρατε στο σχόλιο σας ο καθένας ξεχωριστά από μια σκέψη που ήθελα να γράψω εδώ  σαν απάντηση σε όλα όσα διάβασα.

Φιλιά πολλά  :-* από έναν ανθρώπο με ψυχή και σώμα... πιο καθαρο από πολλές περιπτώσεις <<αμέμπτου ηθικης>> που συναντησα στην ζωή μου..και στο βάθος σαπιλα......

Όπως είπε και κάποιος σοφός (έτσι τον θεωρώ) φίλος μου ..... στην ζωή μου γνωρισα πολλές, αληθινά πολλές, τίμιες ιερόδουλες. Τις πραγματικές ΠΟΥΤΑΝΕΣ τις γνώρισα σε άλλους ΟΙΚΟΥΣ .... και πάνω απ' όλα ... άνθρωπος !!!!!!!!

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.271
Πόντοι
216
γυναικαρα μου τι κανεις ?

askeris

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2010
Like
674
Πόντοι
86
Σφαζονται τα παλικάρια γιατί τους βγαίνει ο ιππότης μέσα τους και θέλουν να προστατεύσουν την καλή τους, έλα όμως που η καλή τους είναι "επαγγελματίας πόρνη"!
Και αντί να ασχοληθούν με κάτι πραγματικό και αγνό, κολάνε, σαν τα κουνούπια που τα προσελκύει το φώς το βράδυ, έχουν μπερδέψει την πούτσα με την βούρτσα, θύματα του επιπέδου τους και των ορμονών τους.
Αγόρια μια γυναίκα για να είναι επαγγελματίας πόρνη έχει συναινέσει να βιάζεται και το κάνει μόκο για την αμοιβή (για τα λεφτά). Δεν υπάρχει τίποτα το όμορφο σε αυτή την αγοραπωλησία, αγοράζουμε κορμί και την σιωπή της ψυχής της και αυτή το δέχεται γιατί έχει ανάγκη τα χρήματα. Δεν νομίζω να νομίζετε ότι είστε θεογκόμενοι, και η κα Χατζη (και η οποιαδήποτε που πληρώνεται για να την πηδήξετε) θα πάθαινε τραλαλά άμα σας έβλεπε στον δρόμο ή θα σας έριχνε ποτέ δεύτερη ματιά!
Στην πραγματικότητα σας σιχαίνεται να σας ακούει να βογκάτε απο πάνω της, και να ιδρώνετε σαν γουρούνια όταν την παίρνετε στα τέσσερα ή να καμαρώνετε σαν μαλακισμένα για την κρεατόβεργά σας. Σας σιχαίνεται που είναι γυμνή απέναντί σας επειδή έχετε το χρηματικό ποσό. Γελάει απο μέσα της κάθε φορά που δείχνετε ενδιαφέρον και μετά βγάζετε την πούτσα σας και την πηδάτε σαν ζώα. Και η κα Χατζή και η κάθε επαγγελματίας παίζει θέατρο για να έχετε καλό user experiense, για να ξαναπάρει τα λεφτά σας.
Είμασε πόρνοι όσο πόρνη είναι και η ίδια αλλά ακόμα χειρότερα, επειδή έχουμε το χρήμα είμαστε οι ηθικοί αυτουργοί και οι δράστες στον βιασμό της. Η κάθε επαγγελματίας πουτάνα το κάνει ,συνήθως οι περισσότερες, γιατι "πεινάει" και δεν έχει άλλη βιώσιμη διέξοδο και αρκετές απο αυτές έχουν χτυπηθεί απο την μοίρα και υποστηρίζουν βάρη απερίγραπτα.
Σαν άτομο η κάθε επαγγελματίας μπορεί να ήταν διαμάντι, αλλά συναίνεσε να μετατραπεί σε ένα κομμάτι κρέας και κάθε μέρα που βιάζεται απο εμένα, εσάς, εσένα που διαβάζεις αυτό, την κάνετε ψυχρότερη, φιλοχρήματη και πιο πουτάνα και στην ψυχή.
Για αυτό κλαρινογαμπροί, αφού μπαίνετε στον κόπο να το παίξετε γαμιάδες, και οι υπόλοιποι μαλάκες που γαμάτε με λεφτά έναν άνθρωπο και μετά τον κρίνετε σαν να ήταν μηχανή αμάξι μια τηλεόραση βουλώστε το, γιατί στην πραγματικότητα είστε, είμαστε ζώα.
Αυτά για τους ιππότες και τους πελάτες του κόλου.

είναι πραγματικα και αυτό που περιγραφεις ένα μερος της εξισωσης.

τα εχω σκεφτει πολλες φορες αυτά, κατά τα ψεμματα, δεν ταιριαζει η ηθικολογια σε τέτοιες καταστασεις. Μονο ο ρεαλισμος. Δεν υπαρχει λυση σε αυτό μιας και παντα θα υπαρχει προσφορα και ζητηση. Το μονο μετρο που εχω σκεφτει είναι να φερομαστε πραγματικα αψογα και ευγενικα σε αυτές τις ψυχες που ουτε ξερουμε γιατι κανουν αυτό που κανουν και που ουτε, ουσιαστικα, θα ενδιαφερθούμε για αυτές μετα. Να ελαφρωνουμε τις καταστασεις και να ειμαστε ανεχτικοι απέναντι στις κοπελες. Δεν πειραζει και αν καποτε δεν κολλαει η χημεια βρε αδελφε! 

Stories

Νέο!

Stories

Δείτε τα όλα τα  escorts  στον κατάλογο
Top Bottom