Eσύ ποιος είσαι;
Εσύ ποια είσαι;
Σε τι επίπεδα ποιότητας κινείσαι;
Θα με βρίσκεις παντού........
Γιατί βρέθηκες σκάρτα.....
Σου βγάζω άλλη μια φορά κόκκινη κάρτα......
Είναι ηλίου φαεινότερον ότι η δημοτικότητα της ωραίας Ελένης ενοχλεί ορισμένα μέλη....
Έτσι γράφουν είτε πικρόχολα σχόλια του στυλ πο**τανα στην ψυχή, είτε ειρωνίες ότι δεν είναι όμορφη....
Τώρα είναι βαλτοί, λειτουργούν αυτόβουλα, χμ δε με νοιάζει.....
1) Βασικά, η Ελένη (όπως κι οι λοιπές κοπέλες) προσφέρουν κάποιες υπηρεσίες σε προβληματικά και στερημένα άτομα. Αυτό πρέπει να έχει κατά νου ο κάθε πελάτης. Και είναι λάθος να εμπλέκονται συναισθήματα σε μια πελατειακή σχέση....
Οι νεώτερης ηλικίας πελάτες ίσως καψουρευτούν μια κοπέλα του χώρου (το είχα πάθει εν μέρη κι εγώ πριν τα 30 - αλλά έπαιζε και μια μικρή θετική αντίδραση από τη μεριά της - μεγάλη συζήτηση τι να λέμε εδώ μέσα) πλέον τώρα σε τέτοια ηλικία με ένα σωρό άλλα προβλήματα κι έννοιες όχι δε μου επιτρέπεται να καψουρευτώ μια κοπέλα του χώρου αλλά και να το ήθελα δεν έχω την πολυτέλεια του χρόνου.....
Όταν βέβαια πάω στο τοπικό συνεργείο είτε αλλού για επισκευή ανάλογα με την κοπέλα προσπαθώ να περάσω όσο γίνεται καλύτερα και μετά δρόμο....
Και φυσικά όσο ανεβαίνει η ταρίφα, απαιτώ και την ανάλογη ανταπόκριση.
Η πληθώρα των εκδιδομένων κοριτσιών είναι αλλοδαπές οπότε δεν υπάρχει η ιδανικότερη πελατειακή σχέση που θα επιθυμούσε ένα προβληματικό άτομο της κατηγορίας μου. Κι ο λόγος είναι η διαφορετική μητρική γλώσσα. Ανάλογα όμως με την αλλοδαπή παρτενέρ βγάζω και την ανάλογη αγάπη, άσχετα αν το αποδέχεται είτε όχι. Επειδή δεν έχω σχέση η αγάπη συσσωρεύεται μέσα μου όπως σε μια μπατταρία.....
Αν παραγεμίσει η μπατταρία είναι ενοχλητικό, ε κάπου πρέπει να την αποφορτίζω λίγο και πάλι από την αρχή.....
Το αν η κάθε κοπέλα είναι π**τάνα στην ψυχή είτε το σώμα θα μπορούσα να πω ότι δε με νοιάζει εφόσον έχω καθορίσει εκ των προτέρων τα όρια......
Το κάνει για έπαγγελμα για να συντηρηθεί είτε να αποκτήσει αυτά που θέλει συντομότερα, είναι δικός της λογαριασμός....
Είναι σπάνιες οι περιπτώσεις που το κάνουν για κέφι, αλλά επαναλαμβάνω δε με νοιάζει......
κι αν κάνω άστατη ζωή πάψε να με κατηγορείς Ρ. Σακελλαρίου
2) Ε ναι ρε......
Αν ήταν καλή η όποια δουλειά, θα δούλευε κι ο δεσπότης με τον ιμάμη ή τον άλλον τον καριόλη πώς στο κέρατο τον λένε του βούδα.....
Έχετε δει κανέναν από τους πατέρες των θρησκειών να δουλεύει μεροκάμματο;
Όχι φυσικά και σταματάμε εδώ περί θρησκειών, προχωρώντας παρακάτω......
3) Η Ελένη είναι μια ιδιάζουσα κοπέλα του χώρου που κάθεται και παρλάρει στο Διαδίκτυο. Ας μην το παραβλέψουμε αυτό και να είμαστε λίγο παραπάνω προσεκτικοί απέναντί της.....
Προσφέρει έστω και διαδικτυκά μια χαρά σε προβληματικά άτομα. Έστω κι αν έχει στο μυαλό της ότι αυτός είναι ένας μελλοντικός πελάτης....
==> Είναι μέρος του επαγγέλματός της αυτό ΑΝΟΗΤΕ!!! <==
Και ΚΑΛΑ κάνει η Ελένη.....
Οφείλει να είναι ενεργητική να μη γράφει (στο μέτρο του δυνατού) τον υποψήφιο πελάτη (ή κι αυτούς που ήδη έχει).
Εκεί που θα την κατηγορίσω και θα της βγάλω κόκκινη κάρτα είναι αν δεν προσφέρει αυτά που υπόσχεται όπως το έχω κάνει με αυτές που χαρακτηρίζω φόλες στις κριτικές μου
Οι καλές συμφωνίες κάνουν τους καλούς πελάτες......
Συμφωνήσαμε να κάνεις αυτό, θες τόσα, δεν το έκανες τράβα στον αγύριστο.........
So simple......
4) Οι χαρακτηρισμοί που κατά καιρούς της δίνω => ωραίο χέλι, ζωηρή ζαργάνα, σεξοκουκουβάγια κλπ κλπ ναι είναι ένας τρόπος για να της δείξω ότι θα μου άρεσε να είχα μια όμορφη κοπέλα όπως η Ελένη δίπλα μου και να ανοίγαμε σπιτικό......
Τα έφερε έτσι η ζωή δε μου κάθισαν 2-3 τέτοιες περιπτώσεις......
Ποιος άντρας (με παρόμοιες ιδέες) δε θα ήθελε να έχει μια όμορφη γυναίκα πλάι του!!
The male ego, what a fragile thing!
Έτσι λοιπόν μια όμορφη ιερόδουλος ικανοποιεί τον ανδρικό μου εγωισμό για όσο είμαστε μαζί, μετά ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του...........
Κλείνοντας, για όσους & όσες ενοχλήθηκαν/παρεξηγήθηκαν από την έκθεση που ανέπτυξα τους απαντώ με παράφραση κάποιων λόγων του πατριώτη πέρυσι:
[move]Eίμαι ρομαντικός πυρφόρος, δεν παίρνω ανταλλάγματα, δεν αποσκοπώ σε τίποτα με καμμία κοπέλα του χώρου γιαυτό σας έχω γραμμένους στα αρχίδια[/move]
GO TO 1:06
Nαι με έπνιξε η απανθρωπιά μερικών για μια ακόμη φορά στοχευμένη επίθεση σε μια λυπημένη ψυχή.
Ελενίτσα μου, ο Τιτανικός της θλίψης σου θα βουλιάξει στην άβυσσο του Ατλαντικού ωκεανού της αγκαλιάς μου για μερικές ώρες......
Να προσέχεις, μη στεναχωριέσαι και να εύχεσαι να τα πούμε όσο γίνεται συντομότερα.......
Σταμάτησε το κωλοτσίγαρο, κάνε μου το χατήρι, σε αγαπάω όσο πρέπει, σε αφήνω μικρουλίτσα μου......