TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
και τα δικα μου τεκνον μουΚαλημέρες
τα σέβη μου
και τα δικα μου τεκνον μουΚαλημέρες
τα σέβη μου
ρε πηγαινε κοιμησου που θελεις και εσωρουχαΚαλημέρα αστέρι κόκαλα έχουν αυτα τα εσώρουχα εεεε
καλημερα σε ολα τα παιδια καλημερα στην υπεροχη ΕΛΕΝΑ ΧΑΤΖΗ καλημερα σε ολους τους επισκεπτες του νηματος καλημερα στον αρχησυντακτη του περιοδικου μας αλεξ ο οποιος εκανε τις συγκλονιστικες αποκαληψεις και πραγματικα θελω να τονισω οτι ειναι σκηρη η λαμαρινα τελος να πω στον φουχτελ να προσεχει την γυναικα του απο τους μνηστηρεςσυναγωνιστές πολλή φόρτο εργασίας αυτή την εβδομάδα πάραυτα είμαι μέσα στις εξέλιξής οπότε δίνω το παρόν και την κάνω ;)
για να με πάρει καλα ρε μαν ο ύπνος λεω ετσι χε χερε πηγαινε κοιμησου που θελεις και εσωρουχα
αδελφε μου μυρτιλε και εις ανωτερα ;) τα καταφερες αντε η επομενη παραγωγη με τον σειρηνακη αλλανιαρηκαλημερα σε ολα τα παιδια καλημερα στην υπεροχη ΕΛΕΝΑ ΧΑΤΖΗ καλημερα σε ολους τους επισκεπτες του νηματος καλημερα στον αρχησυντακτη του περιοδικου μας αλεξ ο οποιος εκανε τις συγκλονιστικες αποκαληψεις και πραγματικα θελω να τονισω οτι ειναι σκηρη η λαμαρινα τελος να πω στον φουχτελ να προσεχει την γυναικα του απο τους μνηστηρες
Η Ελενη ξερει γιατι τα γραφω, τωρα αν δε θες μη διαβαζεις. Στην τελικη μου ριχνει κραξιμο η ιδια κι ο καθενας......Έχεις μπερδέψει τα νήματα τυπε, εδώ δεν μιλάμε για στοίχημα.
πολυ εξυπνοσυναγωνιστές πολλή φόρτο εργασίας αυτή την εβδομάδα πάραυτα είμαι μέσα στις εξέλιξής οπότε δίνω το παρόν και την κάνω ;)
Σαν το ουίσκι διάσημος έγινες...πολυ εξυπνο
γελασαμε
επρεπεΣαν το ουίσκι διάσημος έγινες...
:coolcondom:Ηρθε στο τοπο του
Σημερα δεν έχει κωλο Χατζή για αυτό...