Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Η αν θες να μαθεις καποιες αλλες πληροφοριες...καλημερα απο οτι καταλαβα ειναι ο νεος τροπος επικηνωνειας οταν θελεις να μην συναντησης μια κοπελα
Καλημερα Τασο
Η αν θες να μαθεις καποιες αλλες πληροφοριες...καλημερα απο οτι καταλαβα ειναι ο νεος τροπος επικηνωνειας οταν θελεις να μην συναντησης μια κοπελα
καλως το κοριτσι μας πρωι πρωι μια μεγαλη καλημεραΗ αν θες να μαθεις καποιες αλλες πληροφοριες...
Καλημερα Τασο
Μπορει να θελει να μαθει κατι αλλο ο ανθρωπος βρεΤους εκοψαν το τηλεφωνο και στελνεις email?
θα ενημερωσω εγω να το κοιταξουν ...Παιδιά έχω στείλει email 2 φορές στο γραφείο athens diva και δεν έχουν απαντήσει.Γενικα η εξυπηρέτηση του γραφείου είναι καλή?
τελικά δεν ήμουν εγω ο τυχερός κ εδω άτυχος ρε παιδί μ φτου καλημέρα γιαβρικαλημερα απο οτι καταλαβα ειναι ο νεος τροπος επικηνωνειας οταν θελεις να μην συναντησης μια κοπελα
Μπορει να θελει να μαθει κατι αλλο ο ανθρωπος βρε
Καλημερα
εχω δρομολογια σημερα και τρεχαματα .. :- :-καλως το κοριτσι μας πρωι πρωι μια μεγαλη καλημερα
καλημερα σοχακο :-*τελικά δεν ήμουν εγω ο τυχερός κ εδω άτυχος ρε παιδί μ φτου καλημέρα γιαβρι
ναι ναι....πες πως μα βαρεθηκες!!!εχω δρομολογια σημερα και τρεχαματα .. :- :-
πως ειναι δυνατον να σου απαντησει πρωτα εδω εχουμε πλακα τα γαλονιατελικά δεν ήμουν εγω ο τυχερός κ εδω άτυχος ρε παιδί μ φτου καλημέρα γιαβρι
εσύ μόλις άνοιξες το ματι σ κ εμείς πάμε για ύπνο σε λίγο μόνο το μάτι άνοιξες η κ τπτ άλλο χε χεΚαλημερα με την δροσουλα μας σημερα ;)
καταλαβαεχω δρομολογια σημερα και τρεχαματα .. :- :-
σοχακοκαλημερα σοχακο :-*
Καποιοι δεν ξερουν απο τετοια ( και ποιο συγκεκριμενα πως διαχειριζεται τα emailτου το athensdiva) ...δηλαδη πλημμελωςτι πληροφοριες θα μαθω απο ενα εμαιλ που απανταει καθε δυο μηνες και απανταει και επιλεκτικα ;)
καλημέρα κούκλακαλημερα σοχακο :-*
σοχακο οχι στα βαθεια παιδι μουεσύ μόλις άνοιξες το ματι σ κ εμείς πάμε για ύπνο σε λίγο μόνο το μάτι άνοιξες η κ τπτ άλλο χε χε